Шави: Спокойно, загубихме най-малко важната титла

"Реал игра силно, а и ранният гол им помогна", сподели халфът на Барселона
Обновена: 27 фев 2013 15:02 | 27 фев 2013 11:28, Друми Георгиев
4
Шави: Спокойно, загубихме най-малко важната титла
Шави прие загубата снощи спокойно. Снимка: Ройтерс

Халфът на Барселона Шави Ернандес омаловажи успеха на Реал Мадрид и заяви, че за каталунците не е станало нищо фатално, тъй като това е най-малко важната титла за сезона.

Поражението с 1:3 на “Камп Ноу” бе неочаквано за Барса, чиято форма определено се развали напоследък. Изказването на Шави обаче звучи малко като за гроздето, което след като не може да бъде достигнато, значи е кисело.

“Продължаваме напред. Нищо драматично не се е случило. Да, загубихме едно отличие, но това бе най-малко важно от всичките купи през сезона” коментира полузащитникът, въпреки че и в Шампионската лига положението на отбора не е много добро след 0:2 срещу Милан в първия мач.

“Реал изигра наистина силен двубой. Ранният гол, който отбеляза също му помогна. Те бяха добре подредени в защита, действаха агресивно и това ни затрудни. Освен това съперникът бе ефективен в предни позиции, за разлика от нас. Може би трябваше да спечелим първата среща и тогава щеше да бъде различно” добави той.

“В първенството нещата вървят добре, благодарение на работата ни през месеците досега и в събота ще се опитаме да вземем реванш. Имаме и много важен мач с Милан, в който се надявам да обърнем нещата в наша полза. Разочаровани сме от поражението, но в подобни моменти е важно да реагираш както трябва и точно това ще се опитаме да направим” каза още Шави.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ама Реал ви направиха смешни, монетата си има две страни.
2
2
 
20
 
! Отговори
do komentar 1 преди 11 години
Аз съм фен на Английския футбол. Снощи гледах мача и Реал си биха заслужено. Според теб по-важна ли е купата или трофея в Ла Лига? Реал като са много големи, защо изостават с толкова точки? Хората си степенуват приоритетите. Реал ще гледат да спасят сезона с една купа, а в ШЛ каквото стане. Първенството е тотално отписано. Не забравяйте, че Барса е на топ ниво 4-5 години и е нормално да има частичен спад! Нищо не е разбито, просто няколко слаби мача, не правете генерални заключения!
1
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия сегa се чудят кaк хвърлят прaх в очите нa хорa и дa се прaвят, че всичко е нaред, aмa кaто Милaн ги изхвърлят от ШЛ сигурно ще кaжaт, че примерa е нaй-вaжнaтa нaдпревaрa. Не сa познaли, всички виждaме, че вече не им рaбити "тики-тaкaтa" но понеже не знaят друг нaчин по който дa игрaят от тук нaтaтък меси ще вкaрвa сaмо нa Осaсунa и ще види злaтнa топкa през крив мaкaрон.