Стрелят по линейка в ромска махала в Пловдив

За щастие няма пострадали медици
Обновена: 13 мар 2013 14:49 | 13 мар 2013 14:44,
114
Стрелят по линейка в ромска махала в Пловдив
Снимка: Булфото, архив

Линейка на Спешна помощ - Пловдив е била обстрелвана в ромската „Шекер махала“ в града, съобщават от пресцентъра на Министерството на здравеопазването.

За щастие няма пострадали от медицинския екип. Медиците са били на адрес след обаждане за спешен случай с мъж с епилепсия, който е бил със затруднено дишане.

Повикването на тел. 112 е постъпило в 10:24 ч. На място веднага се е отзовал свободен медицински екип, който по време на повикването се е намирал на 200 м от адреса.

Пациентът е 49-годишен мъж със захарен диабет и с белодробна болест. След като му е оказана необходимата помощ, медицинският екип е преценил, че не се налага спешна хоспитализация.

В 10:55ч. медиците съобщават на диспечера, че помощта е оказана на място и колата тръгва обратно.

Няма данни на адреса на посещението да е възниквал конфликт.

При потеглянето на линейката по нея е започнала стрелба, вероятно с въздушна пушка. Директорът на Спешна помощ в Пловдив незабавно е информирал полицията и прокуратурата за обстрела.

Повиканият екип на полицията пристига след 20 мин. на мястото на инцидента. Линейката е изтеглена до 3-то РУП за извършване на оглед.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
1
 
43
 
! Отговори
Mr. Jack преди 11 години
Без да се замисля ще гласувам за пръвия, който излезе с програма за вкарване на *** в концлагери.
55
0
 
31
 
! Отговори
tova e преди 11 години
Проблема в България е, че има прекалено много пиявици дето са се впили в работещите, разбира се и застарялото население. Монополи, ***, раздута администрация- все субекти, които нищо не произвеждат, а изсмукват. Само *** струват на данъкоплатеца над 3 милиарда и 200млн./годишно!А после нямало пари за пенсии и здраве?Имали сме ниска производителност, лъжа-производителността ни е 45% от средната за ЕС, а средната заплата 45% ли е от средната за ЕС?Нямали сме производство-лъжа!30.1% е дела
54
1
 
31
 
! Отговори
атакист преди 11 години
Истината е да се даде шанс на Волен и да приключим завинаги с проблемите на тия *** и тунеядци. Иначе спасение няма. Нито БСП, нито Герб и който и да е няма да се справи с тях, а само ще ги влачим още 4 години на гърба си.
53
14
 
2
 
! Отговори
uuuuuuu преди 11 години
Какво имати срищу нас-ромити...?ако не сме нии, кои шъ раждъ дица..требва да ни помагати и лукувати...чух те ли балгари
52
0
 
29
 
! Отговори
до 55 преди 11 години
Аз пък не съм съгласен да се дава дори и педя от тази земя на когото и да е най-малкото пък на ***. За тази земя са загивали нашите деди. Нищо от нея не може да се дава ей така с лека ръка.
51
0
 
38
 
! Отговори
МЕД. СЕСТРА преди 11 години
ТОВА Е ЗА БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ СА СПАСИЛИ БЛИЗКИЯТ ИМ. ТЕ ПО ТОЗИ НАЧИН ИЗКАЗВАТ СВОЯТА БЛАГОДАРНОСТ, НО АКО ИМ БЯХА РАЗДАЛИ ПОМОЩИ ЩЯХА ДА ГИ ЦЕЛУВАТ ТА ДОРИ И ДА ПОМОГНАТ НА ЛИНЕЙКАТА / АКО Е ПОТЪНАЛА В КАЛ/ ГО РКИЯТ МЕД. ЕКИП. ЗАЩО ЛИ ЗАЩО ЛИ ИМ ПОМАГАТ- ТЕ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ТОВА
50
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз съм съгласен дори и част от територията на България да им се даде да си основат собственна държава нали все сме ги "потъпквали". И повече да не стъпват тука. Тогава ще играе границата а там са с оръжие и не си поплюват.
49
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе ***,и по доктори ли почнахте да стреляте
48
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Така ли от къде знаеш?Аз пък мисля, че си неаргументиран и просто говориш в свободен стил.Само да ти просветля, че Волен не е бил в МС, т.е. не е бил част от кабинет. Разбира се, че ще са големи, проблемите са големи. Иначе направи справка, кой какво е внесъл в парламента и пак ще говорим.С подобни приказки можеш да ви говориш в детската.
47
16
 
11
 
! Отговори
до 50 преди 11 години
Волен е пълен клоун и никога нищо няма да направи. Само приказките му големи.
46
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако дойде Атака на власт, Волен ще инициира следните промени а именно:Детски до 1во дете, нали сме в криза.Строга и твърда проверка по плащанията им за ток, вода и пр.Реален съд за всички изверги прекрачили закона.Събяране на незаконни гета, така те си търсят работа, взимат заем, спестяват и отиват на квартира, после и собствено жилище!!КАКТО Е СЪС ВСИЧКИ БЪЛГАРИ!!!Това не е расисъм, а реална интеграция.Успех!
45
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
абе нямя ли военни..крайно време е *** да се слогат на мястото им зящото вече ситуацията или ние. или те!стига с тая толерантност и криворазбрани права към ***!лошо ще стане..много лошо!
44
10
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Празнували са падането на правителството ***...
43
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ти нестига че хората отиват да им помагат при положение, че не е здравно осигурен, ами и недоволни мамичката им. Както един по-долу каза да им се определи територия и да се затворятвътре да си обработват земята за прехрана си и да излизат само с виза оттам...туристическа и с придружител.
42
1
 
27
 
! Отговори
мм да преди 11 години
*** , българи всички живеем в една държава и всички сме задължени да спазваме законите. Които не ги спазват сроги санкции, затвор , поправителни домове и т.н.сега този стрелец да го хванат и да му друснат едни 20 год. , а цялото семейство в поправителен лагер , а да видим другите ще спазват ли законите или не...
41
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ТОВА Е ТРАГЕДИЯТА НА БЪЛГАРИЯ-----ОГРОМНАТА ПРОСТОТИЯ И ТЪПОТИЯ!СЪБРАНА НА ЕДНО МЯСТО--ТОВА Е НАЧАЛОТО НА "РАЗРУШЕНИЕТО"!ОГРОМНИТЕ СТРУПВАНИЯ НА ЧОВЕШКИ МАСИ , В ГОЛЕМИТЕ ГРАДОВЕ ---БЕЗ ВИДИМА АЛТЕРНАТИВА ЗА НОРМАЛЕН ЖИВОТ И ПРЕПИТАНИЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ БОМБА СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ ЗА ВСЯКА ВЛАСТ И ПРАВИТЕЛСТВО!ТРЯБВА ДА СЕ СЪЗДАДЕ ВАРИАНТ ЗА РАЗТОВАРВАНЕ НА ГОЛЕМИТЕ ЦЕНТРОВЕ ОТ ЧОВЕШКИ МАСИ....И ОСИГУРЯВАНЕ НА ПОМИНЪК И В ДРУГИ НАСЕЛЕНИ МЕСТА ,ЗА ДА СЕ НАМАЛИ ЕФЕКТА НА СОЦИАЛНОТО НАПРЕЖЕНИЕ!
40
2
 
22
 
! Отговори
GOMOR преди 11 години
До 30Резерват, добре ама няма с какво да се огради и пак ще плъзнат.Трябва да има национален приоритет за унищожаването им. Да се приемат закони за задължителна кастрация на *** под 10г. , поощряване на избиването им ( с пари или социални придобивки), целогодишен отстрел ( с това да се заемат ловните дружинки), износ на *** за ядрени, химични и биологични опити и тн.
39
0
 
31
 
! Отговори
Демократ преди 11 години
И сега новия служебен министър щял да осигурява помощи на най-нуждаещите се! Как, на какво основание, с какви и чии пари?
38
0
 
38
 
! Отговори
Мукавей преди 11 години
Да се обучат и сформират групи от *** за полицаи,фелдшери и инкасатори,които да обслужват гетата.....клин клин избива!
37
18
 
5
 
! Отговори
верса4и преди 11 години
До тихата_стъпкавулгарите да не сте малки, че не дойдете да си решите проблема сами, а пак чакате някой друг да ви оправя положението?

Спонсорирани публикации