Нелепо! Жена в кома - яла отровена закуска от земята

И тя, и кучето й яли от тестената закуска
Обновена: 27 мар 2013 15:08 | 27 мар 2013 11:34,
176
Нелепо! Жена в кома - яла отровена закуска от земята
Снимка: Архив Булфото

63-годишна жена е с опасност за живота след натравяне от тестена закуска в Гоце Делчев, съобщaват от МВР-Благоевград.

Около 01.00 часа тази нощ от Спешна помощ - Гоце Делчев е получено съобщение, че 63-годишната Л.Д., заведена там от съпруга си, е с признаци за отравяне със селскостопанска отрова „Каунтер”.

Пострадалата жена е настанена в болница в критично състояние, с опасност за живота.

От взетите обяснения на нейния съпруг - Т.Д. на 46 години, станало ясно, че жена му разхождала кучето си по ул. „Тодор Ангелов”, където то открило и изяло част от тестена закуска и по-късно започнало да колабира.

Семейството завело кучето на ветеринарен лекар, който им съобщил, че кучето е отровено и умира. Тогава жената съобщила, че тя също е опитала от намерената на улицата храна и че не се чувства добре.

Веднага е отведена в спешното в Гоце Делчев, където изпаднала в кома.

В райнното в Гоце Делчев е образувана преписка. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
1
 
2
 
! Отговори
Идиот преди 11 години
Аз предлагам да се намалят всички пенсии, и с тези пари за да се подобрят условията на живот на миличките кученца! При 300 000 кучета, да се осигури издръжка по 300 лева на куче на месец,и да се отделят над един милиард лева за обгрижване на миличките кученца! Да се промени закона, и да се криминализира деянието " Нехаресване на кученца"! Затвор за всички, които са против миличките улични кученца!
134
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Омразата и отмъщението никога не са оставали ненаказани :( българите мразят всичко ,но понеже са страхливци си го изкарват на невинните животни и то по най-мерзкия начин ,чрез отрова :( Но Господ си знае работата . Следващият път може някое дете да бъде отровено и внимавайте ,откачалки ,не търсете вината в "*** " а във празните си глави ,нещастници ,некадърни :(
133
1
 
5
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
бахмааму, нещо ми се гадо от тоз кроасан дето неска измуах. па и пари дадох да го ***
132
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къде прочетохте, че ветеринарите са и поискали пари? Щом била ходила до ветеринар значи имала пари. Невероятни изводи :)
131
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Значи Каунтер да купуваме?
130
0
 
3
 
! Отговори
162 преди 11 години
България и Българите са били, са и ще пребъдат. Но такива като тебе са в повече и само цапат злостно всичко българско, просто защото съзнателно или не, се усещате като ***, непригодни никъде за нищо. Всяко стадо си има и *** и мършата е най-натрапваща се - било с воня, било с отблъскващи децибали. Било с отричане на роден край и език. *** без корен. Ще цъфнеш и ще вържеш. Продължавай да плюеш.
129
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Каква бедност, кви 5 лева, нали са завели животното на ветеринар. Кой човек в неравностойно поведение ще има пари за ветеринар, а няма да има за храна? Айде стига вече, каквато и статия да се сложи, отдолу коментарите са едни и същи (и вероятно на едни и същи хора), които само хленчат, че нямат пари.
128
0
 
4
 
! Отговори
Земеделец преди 11 години
Как разбраха, че марката е точно Каунтер?
127
1
 
12
 
! Отговори
Lekar преди 11 години
От много време имам наблюдения, че тук има българофоби! Не мисля, че сме гадни и зли хора. Пък който иска и от сметището да яде- то си е негова работа.
126
20
 
21
 
! Отговори
Гацко преди 11 години
Това българите сме страшно нещастни коелета. Ние сме най-долното племе на земята. Няма по-*** твари от нас българите. Не заслужаваме да имаме държава, защото държава от скапаняци е скапана държава и това само тежи на земята. Българите сме най-лукавите, гадни, алчни и зли хора на земята. От българщина ми се повръща точно толкова, колкото и от ***. Ние сме най-низшите изверги на земята. Кой има останала доблест да си го признае !?
125
2
 
9
 
! Отговори
Денизли преди 11 години
нищо не сте разбрали, а само празни приказки. Мъжът на 63 - годишната жена е англичанин и от скоро са дошли да живеят в България, до сега дълги години са живяли в Англия и всичко тово не е от немотия, както вие си го интерпретирате.
124
6
 
1
 
! Отговори
кучемраз преди 11 години
Туууу,язък за кучето!Хората кучета ги яли.
123
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
gorkoto ku4ence..niama li na4in da go spasiat?
122
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Stani6kata e vinoven
121
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
1.Жената е купила закуска за кучето, взела е само хапка да иопита, затова е жива, а кучето се е налапало здрав 2.Може и някой доброжелател а е почерпил пътьом жената, пък тя да е отстъпила лакомството на кучето си. Но състоятелна стопанка на куче да яде закуски от ***, не е за вярване. 3. Май закуската е била предназначена изцяло за жената.
120
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
някой е оставил нещо доста силничко за уличните кучета
119
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** получават сумарно 500 лв. помощи, а нашите баби и дядовци (които цял живот са работили за тази държава) събират храна от земята.
118
3
 
50
 
! Отговори
Кучица преди 11 години
Имах дядо, който на 63 години започна да страда от деменция. В последните месеци беше много тежко: правеше "бели", губеше се, "крадеше" от хладилника и криеше храна на най-необичайни места, също така си харесваше и разни неща отвън, които също си скриваше...ами ако тази жена е имала подобен проблем? И кученцето е било за да се разхождат двамцата и то да я ориентира за пътя към дома? Дано да я спасят жената и ако е така ми е жал и за животинката.
117
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
да не б и някой д слага отрова з кучета
116
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До 147Въпроси 1 и 4 опират в общи линии до това, че има хора, които мислят, че ще е лошо за животните да бъдат прибирани (ловци е малко крайно). Ако бяха прибрали кучетата 90те години, до сега проблемът да беше решен, а вместо това те се множат още повече. Аз съм за да се приберат, да ги доизхраним до смъртта им и това е - уличните животни измират по-рано, а прибраните малки могат да бъдат осиновени.Въпроси 2 и 3 говорят за нещо нередно в това семейство или поне в главата на жената.

Спонсорирани публикации