Гадже заклало от ревност 18-годишната Надежда

Арестуваният мъж бил безработен, ходел да събира дърва
Обновена: 2 апр 2013 14:41 | 2 апр 2013 12:56,
130
Гадже заклало от ревност 18-годишната Надежда
На мястото на убийството все още има кървави следи. Снимка: Булфото

Надежда е името на 18-годишното момиче, което бе убито рано тази сутрин във Варна, след като бе намушкано с нож в шията.

Тя е от ромски произход, а за кървавата драма малко след инцидента е задържан мъжът, с когото починалата е живеела на семейни начала. Прякорът му е Урко, разказват съседи на двойката, която съвсем скоро се преместила да живее при бабата и дядото на момичето на ул. ”Найчо Цанов” във варненския квартал “Аспарухово”.

“Двамата не работеха. Урко ходеше да събира дърва и да ги продава. Тя беше много красива, със зелени очи, чиста и подредена”, твърдят съседи на младата двойка. По техни думи отношенията им били нормални, не се карали и нямало нищо, което да подсказва, че ще се стигне до подобна случка.

Още по темата
Родителите на Надежда били разведени. Двамата били на гурбет в различни страни и все още не знаели за трагедията.

Арестуваният мъж с прякор Урко е в ареста и вече е признал какво е извършил, като работата с него продължава, съобщиха от варненската окръжна прокуратура.

Открит е и ножът, с който е била прободена жертвата. По случая е образувано дело за умишлено убийство, а мотивите за престъплението се изясняват.

Една от версиите е, че Урко е забил нож в шията на Надежда в изблик на болезнена ревност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още по темата: убийствоварна
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
4
 
23
 
! Отговори
:))) преди 11 години
Да ви кажа честно даже не предизвикват възмущение тези *** изстъпления..Те не са виновни, не се шегувам-така мисля. Това е ген, генетично са обременени, програмирани са така да бъдат. Да искаш от тях да станат нормални е същото да искаш кучето ти да проговори. Освен това, евеолюцията я отричат все повече, ние сме сътворени, генно инженерство...Тези са били от първите партиди..:)))
25
0
 
39
 
! Отговори
П.С.Ц преди 11 години
Всички ги мразим, но тяхните проблеми все повече стават наши. В държавата се раждат повече *** от колкото българи. Иначе за конкретния случай съм за смъртното наказание, без значение от какъв произход е убиеца.Не може някой да прережи гурлото на дететоти и после ти да плащаш данаци за да го обличат и хранят в затвора примерно 15 години (повече едва ли ще лижи) И какво след това този човек е на свобода и може да повтори.
24
0
 
32
 
! Отговори
гюбрето преди 11 години
Още един кандидат за безплатна работа в продължение на 20 години в полза на народа.А не сега да ми го сложат в затвора да си лежи на топло и да си яде три пъти на ден за наша сметка.Който не работи няма да яде.
23
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пуснете го белким заколи още 10 тина и после може да се хвърли от моста.
22
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ходел да събира или да сече не законо дърва ?
21
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Браво! Това е добрата новина днес!
20
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А пак *** драми! Добре, че в началото се натъжих, че убитата е българка! Ама при *** да си се ръгат с ножове и да се колят с брадви си е част от културата. Така, че какво да правиш, жертва на "културните особености".
19
1
 
47
 
! Отговори
марин преди 11 години
Стига с тези новини за *** простотии!И с емоционален момент на съчувствие, "безработни, бедни", с презумцията че затова са убийци и крадци!"Момчето" излязло да открадне пет лева" и било убито от лошия българския полицай,който по дълг пази жп структурата!Не можем да накараме хора да учат и се развиват,които не искат да учат и се развиват!Училището е безплатно, дават им помощи,безплатни учебници, дават им мляко в училище и закуска, още учители, помощник учители !нищо не става нищо насила!
18
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сменихте статията с по-провокативно заглавие... .
17
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тя е от ромски произход...до тук и повече няма какво да четем...можеше да почнете направо с това !
16
1
 
25
 
! Отговори
Наблюдател преди 11 години
*** прииждат постъпателно.
15
1
 
29
 
! Отговори
охохбохо преди 11 години
Интеграцията на неинтегруемите, в действие...
14
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тая толерастия дето ти ни я "нахлузиха" от Европата ще ни изяде главите, оня норвежец сума ти народ изби - ЗАТВОРА МУ ПО-ХУБАВ ОТ АПАРТАМЕНТА МИ, КВО Е ТВА НЕЩО БЕ !?!?!! Това е разликата с САЩ-там системата е изградена на принципа -"не го прави, щото ако го направиш *** ще разплачем", тук в Европа принципа е "прави каквото искаш, ние после ше ти направим затвор като палат и ще те превъзпитаваме..." И обществото им плаща с данъците масрафите... една инжекция е къде по-лесен вариант.
13
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жалко за момичето, не обичам ***, но този е животно!Няма място под слънцето за него!Комплексар жалък, хубаво, чисто момиче!Какво иска?Но...това е ген при тях!Имаме познати осиновили момиченце, което очевидно е ***!Жалко за хубавите хора!Скъси им живота това чудо!Ген!!!!Каквото и да го правиш, както и да възпитаваш...*** си остава ***!Кога най-сетне ще се вземат мерки относно престъпността сред този етнос!?
12
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Двамата не работеха. Урко ходеше да събира дърва и да ги продава." = "Берем дърва от гората. Пролет е, букет трябва да има за жената!" Родителите на Надежда били разведени. Двамата били на гурбет в различни страни" = "Берем валута от джобовете на хЕвропейците. Пролет е, дитйету ш'съ кани да ражда!"А за прякора "Урко" ... не е нужен коментар!
11
1
 
33
 
! Отговори
. преди 11 години
Сега Урко трябва да бъде пребит като куче и вкаран в пандиза за 50 години да му дойде акъла в човекиподобната кратуна!!!
10
1
 
30
 
! Отговори
честен преди 11 години
Межу другото ей такива наистина в затвора им разказват играта. Не знам дали четохте за другия уруд - оня *** дето беше убил причтелката си ...щото му било скучно на човека. Писаха по вестниците (съвсем сериозно говоря !) че още на 2-та седмица в панделата са го смазали от бой и са го изнасилили групово, даже и той не е могъл да им каже бройката.Такива уруди - това ги чака.
9
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма *** който да цени човешкия живот! НЯМА! *** е че и българите започваме да го правим и в знак на протест жертваме здравето и живота си!
8
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
*** НЯМА СПИРАЧКИ.
7
3
 
42
 
! Отговори
честен преди 11 години
Нямат оправия тея животни. И макар, че да изпитвам хроническо отвращение към тях, не мога да не съжаля за момичето- само на 18 , дете още... Но те си го носят в гена си това...никой не им е виновен.

Спонсорирани публикации