Шофьорка с BMW помля и уби момче на "зебра"

12-годишният издъхнал на място, водачката не е била пияна
Обновена: 28 май 2013 14:32 | 28 май 2013 12:16,
176
Шофьорка с BMW помля и уби момче на "зебра"
Снимка: Булфото

12-годишно момче загина на място, блъснато на пешеходна пътека, в Свиленградско, съобщиха от МВР.

Катастрофата е станала в 18.00 часа вчера в свиленградското село Капитан Андреево.

Според първоначалните данни 47-годишна водачка на BMW е карала с несъобразена скорост колата си.

Инцидентът е станал при наличие на знак "А-19" (Внимание, деца - бел.ред.) и бледа маркировка за пешеходна пътека тип "Зебра", когато на платното излязло детето.

Жената не успяла да намали и да спре, вследствие на което ударила с автомобила си момчето, което издъхнало на място.

Шофьорката е изпробвана с дрегер, който е отчел нулеви стойности.

Образувано е досъдебно производство, разследването продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


176
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
2
 
7
 
! Отговори
123 преди 10 години
До sssявно са много добри на УСТНИЯ изпит :-))) и към книжката получават бонус и кола :-)))
44
0
 
12
 
! Отговори
Изтрийте Помля преди 10 години
До 44. И аз написах това ,Каква е тази ГАВРА с живота ,и идиотщина да напишеш " помля "Тези знаят ли български
43
2
 
17
 
! Отговори
до 38 преди 10 години
Разбира се, че автомобилът има значение! Една Е36-ца вдига от 0 до 100 км. за 6 секунди. Една Лада или Дачия ги вдига за поне двойно повече време! Автомобили над 105 конски сили - само с психотест!
42
1
 
3
 
! Отговори
ГГ преди 10 години
До ЛефтеровЛефтеров.... а на теб мястото ти е в по-миналия век!
41
1
 
21
 
! Отговори
sss преди 10 години
откъде пикли на по 20 години имат пари да карат джипове за по 100 бона??? а???
40
0
 
53
 
! Отговори
D преди 10 години
Подайте я тая ..... на майката на детето.... със сигурност ще получи по-справедливо наказание от псевдо-правосъдието ни.... Да го гледаш 12 години, да му трепериш, да го обичаш и накрая някаква малоумница да ти отнеме детето за един миг...Пази Боже! Животно мръсно! Дано съвестта й я погуби бавно и мъчително! Почивай в мир, мило дете и съболезнования за близките!
39
12
 
9
 
! Отговори
Юлия преди 10 години
Никой не е застрахован, не съдете ..дано не ни се случва на нас като на шофьори и като на пешеходци. Всеки ще си плати стореното
38
0
 
16
 
! Отговори
Алекс преди 10 години
България си е такава заради българите. Съвсем правилно си каза по-долу човека, че сме животни. И това е от безнаказаност. Всеки не спазващ законито получава само перване през китката. В ЮК даже не си и помислям да надвишавам разрешената скорост. Че даже и без инцидент автоматично ти взимат 1/4 от точките и те одрусват стабилно. Ако стане инцидент застраховката става двойна за следващите 10 години. Ако убиеш човек направо в панделата. Тая най-много да я смъмрят - жалка история.
37
0
 
23
 
! Отговори
Пълно е преди 10 години
Пълно е със самозабравлили се ненормалници и от двата пола, с едната ръка говореши по телефона, а с другата държат цигарата и с поведение на собственици на пътната мрежа, други не съществуват!
36
0
 
13
 
! Отговори
Съдия преди 10 години
Сега делото ще се влачи 2-3 години,през това време тя ще пусната условно и ще се явява само по делото в съда,според новия закон ще получи минимална присъда,ако няма криминално досие,присъдата ще е от порядъка на 4-5 години,при добро поведение,ще излезе след 2г.
35
0
 
10
 
! Отговори
До 20 Иван преди 10 години
Не мога да си представя такава ( както казвате животинска ситуация ). Аз не живея в България и това тук няма да се случи -- всеки отбива , ако трябва извън пътя , само да мине линейка .Ще слязат от колите да помогнат , имаше един случай хората повдигнаха настрани кола , за да извадят моторист . който беше притиснат. Спасиха му живота , и линейката го взе ( беше в безсъзнание ).
34
8
 
4
 
! Отговори
провокатори преди 10 години
Пак с провокативните заглавия! Аман значи! ... Какво значение има бмв, лада, джип, камион ... жалкото е, че детето си е отишло ... трагедия! ... жената не е била пияна ... от там нататък никой не знае какво е станало ... за съжаление се случват и такива нещастия и никой не е застрахован ! ... Не оправдавам никого .. .като си виновен ще плащаш, но стига с тия евтини сензации и провокации !!!
33
9
 
1
 
! Отговори
катаджията преди 10 години
Ако е карала със светлини, няма проблем! Обозначила се е от далеч, че иде
32
0
 
21
 
! Отговори
Закона преди 10 години
Затвор!!!
31
0
 
43
 
! Отговори
Наглост преди 10 години
Жените шофьорки със скъпи коли или така наречените "мутрески" са станали по-нагли от мутрите едно време! Всичките са с платени книжки и не познават закона! Засичат те, а дори не си дават сметка какво са направили и викат все едно пътя им е бащиния и те са винаги с предимство!
30
0
 
20
 
! Отговори
кк преди 10 години
От дядо ми съм слушал следната история: Обсъждал Хитлер как да превземе Европа. За всяка държава различен подход. Стигнали до България. "А, България няма да я нападаме, ще дадем на българите коли и мотори, те сами ще се избият и ние ще влезем безпрепятствено на територията им..."
29
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Доживотен затвор!
28
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Иван 20Истината е че не са виновни "тарикатите".Същите тия "тарикати" стават образцови шофьори когато излязат в чужбина. И през ум няма да му мине на такъв да блокира аварийната лента там.Защо е така ? - всеки знае.
27
0
 
22
 
! Отговори
123 преди 10 години
Не знам какво трябва да се случи за да спрат убийствата по пътищата. А още по-лошото е, че често жертви се оказват деца. Всеки втори, който има БМВ тройка кара със 90км/ч в града.
26
0
 
22
 
! Отговори
Тракийски преди 10 години
Еми това е България . Дрегер за тъпотия трябва не за алкохол. Като им отчете кофицент на интелигентност тип "Агресивен ***" трябва да им вземат книжката просто. 50-60 г. затвор е наивно . Но от 6-10 г. ми се струва съвсем реалистично. Като наказание за убийство по непредпазливост . Защото да нарушиш всички правила за движение и да се надяваш ,че Господ е добър и няма да ти изкочи някой на пътя не е инцидент.

Спонсорирани публикации