Бомбата във Варна била в гаража на общинарка от ГЕРБ

Може би с работата си съм засегнала интереси, коментира тя
Обновена: 31 май 2013 14:36 | 31 май 2013 09:37,
68
Бомбата във Варна била в гаража на общинарка от ГЕРБ
Снимка: Булфото

Взривът, избухнал снощи във Варна, е бил поставен пред гаража на общинската съветничка от ГЕРБ Валентина Софрониева. Тя е и шеф на комисията по "Собственост и стопанство".

По време на инцидента в къщата й са били тя, съпругът й и синът им. Домът им, известен като “Спатията”, се намира на брега на варненското езеро, в местността “Орехчето”. Взривът е нанесъл сериозни щети на гаража и двата семейни автомобила, които са били вътре -  BMW и "Фолксваген". Пострадали хора няма.

Още по темата
Адската машина е съборила покрива на гаража и е избила вратите му.

Взривът е станал снощи около 22.15 часа и само 5 минути по-късно на мястото е пристигнал полицейски екип. Днес се прави повторен оглед на мястото на произшествието, след като снощи вече е бил направен такъв.

Бомбата във Варна била в гаража на общинарка от ГЕРБ
Валентина Софрониева Снимка: БТА

По думите на Софрониева ще бъде иззет записът от видеокамерите, които са пред къщата. „Не мога и да си мисля каква е причината. Може би с работата си съм засегнала някакви интереси”, коментира общинската съветничка. Работата по случая продължава, съобщиха от варненската полиция.

Само преди няколко дни беше запален джипът на неин колега. Владимир Тонев от партия “Нашият град” намери автомобила си обгорял, излизайки от тенис кортовете в Морската градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
4
 
20
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Партизаните почнаха да слагат бомбите.....
11
4
 
21
 
! Отговори
художника преди 10 години
Като чета по форумите, как се мразим и делим на такъв и онакъв, ако знаехме да боравим със взривни вещества, Сирия пасти да яде. Дайте да взривяваме, да се плюем един-друг, да се делим и мразим до девето колено и да освободим от присъствието си тази прекрасна земя, която не заслужаваме !!!
10
5
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всички все така не могат да се сетят защо ги гърмят. Все са невинни, все комашиите им ги обичат. Все честни хора.
9
20
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тепърва ще лъснат мръсните *** на мутрите от ГЕРБ. "Засегнала" била интереси.... тоест се е напила като животно и забравила че дължи един милион на *** за това че е на власт. Случва се.
8
6
 
23
 
! Отговори
marsian преди 10 години
Tova e rabota na BAREKOV !
7
6
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всичко е ясно-в това действие има пръст световна терористична организация която иска да спре забогатяването на въпросната госпожа и на сина и като зам.кмет на Белослав и с това да ги изложи на мизерно съществуване.
6
4
 
9
 
! Отговори
Anonimna преди 10 години
zasegnala interesi,a sega da mu mislite zapo4va OTMASTENIETO
5
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КАТО ГЛЕДАМ ГАРАЖЪТ Е ДОСТА ДАЛЕЧ ОТ КЪЩАТА- КОЙ Щ3Е ПОСТАВИ БОМБА В ГАРАЖА И ЗАЩО ? НАЙ- МНОГО ДА Й Е ГРЪМНАЛА ГАЗОВАТА УРЕДБА ИЛИ ПРОСТО ДА СИ Е ИНСЦЕНИРАЛА САМА. КАКТО И ИВАН КОСТОВ ГО ГОНИ ЕДИН В ДВОРА МУ- СМЕХОРИЙКИ. КАТНО ВИДЯТ, ЧЕ КИЛИМЧЕТО ПОД КРАКАТА ИМ СЕ ИЗДЪРПВА, ИЛИ ВДИГАТ КРЪВНО, ИЛИ ГИ ГОНИ НЕКОЙ ПИЯН , ИЛИ ГЪРМИ ГАРАЖА ИМ. А НАЙ-ГОЛЕМИТЕ- НАД 200 КГ- МАЖАТ С *** ЗНАМЕНАТА. *** !
4
36
 
21
 
! Отговори
един друг преди 10 години
Мдааа, комунистите и турците взеха властта и престъпността се развихри.
3
7
 
51
 
! Отговори
tangra преди 10 години
Жива да я ожалиш с къща на брега на езерото и БМВ в гаражчето. И тя сигурно е много честен гражданин и съвсем не е заслужила.Когато няма държава, народа трябва да поеме справедливостта в свои ръце. НАРОДЕН СЪД за всички!
2
25
 
41
 
! Отговори
GERBerastin преди 10 години
ГЕРБерастите започнаха с театрилните изпълнения!Дано не пострадат невинни граждани!
1
44
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Така ще е по време на управлението на комунистическата ***!

Спонсорирани публикации