Гришо стъпи на криво във вятъра на US Open

Хасковлията загуби в пет сета от португалеца Жоао Соуса
27 авг 2013 22:29,
64
Гришо стъпи на криво във вятъра на US Open
Снимка: Reuters

Григор Димитров допусна загуба още на старта на US Open и за трета поредна година отпадна още в първи кръг на турнира.

Хасковлията допусна поражение в пет сета от намиращия се под №95 в ранглистата на АТР Жоао Соуса - 6:3, 3:6, 4:6, 7:5, 2:6.

За загубата на Гришо спомогна силния вятър на корта, многото двойни грешки, допуснати от хасковлията, както и най-голямото оръжие на първата ни ракета – сервисът.

Това е втора загуба за първата ни ракета от португалеца. През 2008 г. Жоао Соуса надигра Григор в два сета – 6:4, 6:1 на фючърс в Испания.

Подробностите за днешната им среща на US Open четете в Gol.bg


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още по темата: тенисГригор Димитров
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
6
 
! Отговори
... преди 10 години
Закривайййй...
20
12
 
12
 
! Отговори
Алов преди 10 години
Ууууууу...! Слабак! Изхвърлете го този от турнирите! Резил,посерич,тиквар! Калайдиса кълките отново. Къде сте бе фенове да си приберете ***?Плащат му да излага България и да ни се подиграват. Да ги назначават с скумрията Пиронкова в Чистотата дето им е мястото и повече да не ги виждам.
19
2
 
13
 
! Отговори
Ingiserov преди 10 години
Айдеее и Пиронката и тя последва Гришата в отпадането. Дотук беше с българското участие в US Open.
18
5
 
7
 
! Отговори
сопол преди 10 години
а бе гришо, тва куче вместо да ти гони топките по корта май ти ги ближе.пълен срутник
17
4
 
10
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
do 22Никой не очаква да става най-големият, просто да не пада от човек, който е 65 места по назад в ранглистата и то още в първия кръг. Това е все едно Федерер да падне в първи кръг от 70-я в света в този турнир в първи кръг. Разбираш ли к'во ти пиша, ***?
16
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Като пишех преди 5-6 месеца че бъдещето на *** е да прави "страхотни" мачове с играчи след топ 100 тук имаше вълна от протести.Е *** направи "страхотен" 5 сетов мач с номер 100......и за "жалост" но пък закономерно загуби.Мразим да съм прав но обикновенно е така.догодина *** ще разцъква в АТП след 70-то място.Тениса НЕ Е ЗА ВСЕКИ!
15
12
 
10
 
! Отговори
Той преди 10 години
Хаха, че чак се подкрепят с "лайкове". Тъжното е, че колкото повече Григор се издига в ранглистата, толкова повече комплексарчета се измъкват от дупките, за да плюят. Това му е геният на днешния българин, нямащ нищо общо с гордите ни предшественици. Направо ме е гнус и ми е болно какви сънародници имам. Вместо да си кажат - нищо, Гришо другият път, сганта веднага се хвърля на месото. Интересно, когато след години Гришо се откаже и няма българин, който да играе на топ ниво, кого ще обиждате?
14
9
 
3
 
! Отговори
ProCoach преди 10 години
Има време за всяко нещо, и срок за всяка работа под небето. За това талантливо момче времето е най-голямото богатство. Колкото по-рано разбере, че има време за прегръщане, и време за въздържане от прегръщането, толкова по-бързо ще може да разгърне таланта си на 100%. The saddest thing in life is wasted talent, and the choices that you make will shape your life forever.. Grisho!
13
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако не се вземе в ръце, ще се превърне в мъжката версия на курникова- по-известен с външния си вид и с кого спи, отколкото с успехите си на корта. Което би било найстина жалко, понеже има голям талант...
12
12
 
13
 
! Отговори
Той преди 10 години
Колко *** са писали тук. Толкова ли не разбрахте, че няма да стане най-големият... Това са му възможностите и повече няма да се развива, освен във физическо и психическо отношение. Може и да му потръгне, но засега това е положението. Толкова комплексарщина се вижда само под статии на българи. Григор вече направи предостатъчно - превърна се най-великия ни тенисист, след като изникна от нищото в спорт, който едвам се развива у нас. А най-смешното е, че коментиращите са тотални тенис лаици.
11
2
 
13
 
! Отговори
IVO преди 10 години
ei gri6o baluk takuv q se nadyi malko kakvo i razhojda6 na taq ruska razporetina ku4eto v New York ti eba4 li si tenisis li si ili razvejda4
10
5
 
20
 
! Отговори
Hitler преди 10 години
Не става само с е**не(на Маша) трябва и акъл.За Грика-Пиш*а - златен Памперс
9
5
 
20
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 14Ние тенис ли искаме да гледаме от Григорчо или това каква жена пердаши?Май си сбъркал спорта, пич!
8
21
 
7
 
! Отговори
Gog преди 10 години
Абе нито сте му на парите и постиженията, нито на жената. А толкова завист, чак до злоба.....Приканвам форумните мишки да си ударят една злобарка гледайки снимка на Шарапова и да се запитат дали ще имат някога такава жена? Само в сънищата:)
7
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
е Гришо Гришо ходи да рендосваш рускинята че май за друго не ставаш
6
5
 
18
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
Тоя да си взима Маша и да ходят да си живеят живота с натрупаните милиони.Има ли смисъл иначе народа да има надежди към него и той постоянно да ги опропастява?С кое да се гордее българина? С това че е достигнал 3-ти кръг в някой турнир или с това че един път в кариерата си победил Джокович?
5
8
 
18
 
! Отговори
ЗАЛОЖИЛ преди 10 години
МАЧКАЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ....... :) ДРИШОООООО !!!
4
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Значи в сетовете които е взел португалеца е било ветровито а при сетовете които е взел нашия е било тихо...:)
3
6
 
20
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
То това *** даже не се докосна до големият тенис днес. Пада от 95-я в света, на който съм сигурен, че никой не му знае името тук във форума.
2
7
 
37
 
! Отговори
1 преди 10 години
Ами...... кофти!Ама тия работи че вятърът пречел на нашият не минават, другият да не е играл на завет.

Спонсорирани публикации