Пенсионер простреля три деца, брали орехи

Те са в болница без опасност за живота
Обновена: 16 сеп 2013 14:10 | 16 сеп 2013 10:14,
113
Пенсионер простреля три деца, брали орехи
Няма опасност за живота на децата. Снимка: архив Булфото

Мъж на 79 години е прострелял три деца на възраст между 12 и 14 години с ловна пушка в Стралджа. Това съобщиха от полицията в Ямбол.

Децата са настанени  за лечение в МБАЛ "Св. Пантелеймон" в Ямбол без опасност за живота. По първоначални данни децата са брали орехи край града, когато са били наранени със сачми от малък калибър в областта на ръцете и краката.

Стралджански полицаи са установили извършителя на престъплението - 79-годишен мъж от града. От него е иззета
незаконно притежавана едноцевна пушка 12-и калибър, както и 12 патрона за нея.

В районното управление на полицията е образувано досъдебно производство срещу стрелеца. Разследването на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


113
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
44
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Крайно време е частната собственост да може да се охранява с оръжие.Етноса на берящите чужди орехи е ясен,и тъй като те искат да се съобразявяме с бита и традициите им-12,14 годишни не са деца а ергени или женени мъже.Тоест да се съдят за кражба като възрастни.79 годишен чове няма да грабне пушка от добро.
57
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ЩОМ ДЪРЖАВАТА ЛИПСВА И УМИШЛЕННО ТОЛЕРИРА *** БЕЗНАКАЗАНА ПРЕСТЪПНОСТ СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛА , ПРЕДИ 10 НОЕМВРИ СТРАЛДЖА БЕШЕ ЧУДЕСНО ВЪЗРОЖДЕНСКО ГРАДЧЕ , ИЗВЕСТНО С ВОЙВОДИТЕ И ХАЙДУТИТЕ СИ ПО ВРЕМЕ НА ТУРСКОТО РОБСТВО ,СЕГА ТАМ ОСТАНАХА ДА ЖИВЕЯТ САМО МАЛКО ПЕНСИОНЕРА ,ЗА СМЕТКА НА ТОВА *** СА УВЕЛИЧИХА МНОГОКРАТНО И ВСЕКИДНЕВНО ИЗДЕВАЛТЕЛСТВАТ НА ВЪЗРАСТНИТЕ БЪЛГАРИ ТАМ,НЯМА НЕОКРАДЕНА БЪЛГАРСКА КЪЩА,РАЗБРА СЕ ,ЧЕ *** ВЪПРОС ТРЯБВА ДА СЕ ДЕЙСТВА КАРДИНАЛНО ТЕ ИЛИ НИЕ
56
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
OT 24 godini na sam !!! Miliardi ewra se sipqt ot Europeiskite Darjawi za integraciq na romite,kade sa pitam agitatorite na saita!!!Nikoi nqma da otgowori i wie go znaete dragi sagrajdani,zashtoto w tozi priqten sait, uchastwat nadnichari powecheto rodnini na politici !!!S edna duma Prodaj*nici na BG CENOSTİ !!!!
55
1
 
56
 
! Отговори
МУНЧО преди 10 години
НИКЪДЕ НЕ ПИШЕ ЧЕ СА БРАЛИ СОБСТВЕНИТЕ СИ ОРЕХИ...ЗНАЧИ СА КРАДЦИ....ПЕНСИОНЕРЪТ НЯМА ДА ОТИДЕ С ПУШКА ДА ОХРАНЯВА ЧУЖДИЯ ИМОТ....ЗНАЧИ ЗАЩИТАВАЛ Е ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ...ЗНАЧИ Е "ВИНОВЕН"....... В ТАЗИ ДЪРЖАВА ПРАВА ИМАТ САМО КУЧЕТАТА , *** И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ........ЗНАЧИ ПРАВОВА ДЪРЖАВА....
54
6
 
11
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Ясно е, че са *** щото чисти Българчета няма да си помръднат пръста на тази възраст да се организират орехи да берат.*** са голяма напаст!!! Но все пак положението с незаградените площи е много сериозно!!!Има големи ниви със слънчоглед и царевица които не са заградени и при тях има някакво морално право да се стреля!Но за незаградено дърво на което собствениците му може и да са в чужбина а някой да го събира от интерес нещата стават вече сериозни!
53
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Миналата седмица обелски *** пребиха почти до смърт дете и баща му заради една ябълка. Само че това почти никой не го отрази, това е нещо нормално- културни особености.
52
27
 
4
 
! Отговори
Toshkatatonev преди 10 години
Аз не виждам разлика м/у това дали крадеш или гърмиш по крадеца с пушка, освен последствията, който не са малки в единия случай . Извършителя действа противозаконно и в двата случая. И двете страни си мислят, че са над закона. Всички, който си мислят, че да стреляш по крадеца е правилно, не са по различни от хората по който искат да стрелят.
51
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
добре е отстрелял цинганьорите, в този край *** престъпност е много голяма
50
3
 
37
 
! Отговори
БПФ преди 10 години
Тия т.нар. "деца" чаавета от нисшата раса ли са?Някой някога да е видял *** да засади дърво? Ама да берат - могат !!!Сега обаче стареца може и в затвора да влезе, задето е защитил собствеността си !!!
49
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези "три деца на възраст между 12 и 14 години " дали вече не са станали родители и да са брали орехи за своите деца?Заради *** повечето плодородни земи пустеят. Селяните дори вече си купуват вносни зеленчуци, защото и да отгледат нещо, не могат да го съберат."Децата" са като рояци скакалци и обират всичко наред - узряло, зелено и изпотъпкват стъблата.А законите ни така са нагласени, че никой не ги лови.
48
7
 
10
 
! Отговори
* преди 10 години
Яко изтрещяхме като нация... За съжаление... :(
47
27
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
На село до училището ни има 3 ореха те са на място на собственици но мястото им не е заградено и са ония като се качат на незаградените орехи и собствениците ще ги разстрелят!!!Друг вариант. Много дървета кловите им са големи и излизат извън дворовете на хората!!! ТЪПИТЕ ХОРА НЕРАЗБИРАТ, ЧЕ ЩОМ Е ИЗВЪН ДВОРА ИМ НА УЛИЦАТА ТО СТАВА ОБЩО! ВЪПРЕКИ ТОВА АКО СЕ ДОБЛИЖИШ ДО ТАКОВА ДЪРВО СОБСТВЕНИКА МУ МОЖЕ И ДА ТЕ РАЗСТРЕЛЯ ПЪЛНО Е С ***!!!!АКО Е БИЛО В ДВОРА ДА СТРЕЛЯ НО АКО НЕ Е БИЛО В ЗАТВОР
46
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Nashite dartofelnici pochnaha da se prewrashtat w chudowish*ta!!! W teksta se podchertawa che decata sa brali orehi okolo grada !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
45
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** - комунист. В нашто детство такива прояви бяха ежедневие.
44
15
 
7
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Има изключително злонравни хора.Сега статията е непълна и не знаем точно фактите за какво място точно става дума!!!В двор ли е било!!!!Може да е бил някой орех извън оградено място и тоя да си го е събирал.Ако е било ограден двор защо не е извикал полиция!!Нещата отиват към незаграден двор.Има много луди хора. Една баба седеше и бранеше една череша на улицата която тя никога не може да обере но викаше по всеки който се приближи до нея!
43
37
 
7
 
! Отговори
зло преди 10 години
Дано дъртака доживее да го тикнат в затвора. Ще му се зарадват много на *** - за шепа орехи да убие три деца пък били те и цигнета. Откачалка!
42
21
 
6
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Ако мястото е било незаградено този си е чист престъпник!!!!!!!!!!!!
41
8
 
9
 
! Отговори
rrrr преди 10 години
'' децата са брали орехи край града" "незаконно притежавана едноцевна пушка 12-и калибър" и от тази информация вие ИЗКАРВАТЕ, че *** са обрали двора на дядото и той се е защитил- ЛЕЛЕ КОЛКО МНОГО *** НАРОД ИМА ПО ТОЗИ СВЯТ . А съм видял около двора ми деца ги разтрелвам, ако барнат орех мисля живи да ги погреба. Разбирам какво мародерство пада по селата , но от изнесената информация НИЩО АМА НИЩО такова не се казва,нито загатва . всеки има имоти около града, около пътя, до гората но на такива места им се вика частен имот, вила , къща и т.н. не място край града
40
3
 
38
 
! Отговори
ТТ преди 10 години
Значи когато крадат са деца а когато се женят и раждат на същите години-не са,а това е особеност на етноса им,а?!А не е ли особеност и че освен с кражби,проституция и безразборно раждане на чаавета с друго не се занимават?!Вижте опашките пред банкоматите-99% са *** с по няколко карти и смучат парите от нашите осигуровки.Сега идва зима-вижте след месец,че същите 99% ще са по болниците с децата и ще изкарат на топло зимата пак от нашите осигуровки а ако се разболее наше дете-няма места...
39
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ква е тая пушка 12 ти калибър?!?

Спонсорирани публикации