Венгер отрече за Бербатов

"За момента не се интересуваме от него", заяви мениджърът на Арсенал
Обновена: 3 яну 2014 14:09 | 3 яну 2014 12:47,
10
Венгер отрече за Бербатов

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер заяви, че за момента няма интерес към Димитър Бербатов.

Вчера в английските медии се появиха спекулации, че нападателя на Фулъм е желан от "Артилеристите".

Арсенал има остра нужда от нападател, тъй като в момента и двамата типични нападатели Оливие Жиру и Никлас Бендтнер са контузени. Според вестник Сън Венгер щял да предложи 2 милиона лири за Бербатов. Преди няколко дни Венгер заяви, че би направил трансфер през зимния прозорец, но само ако се появи "специално име".

"Бербатов не е име, което разглеждам в момента", коментира Венгер на днешната пресконференция преди мача с Тотнъм за купата на Англия.

По-рано през деня обаче дошлият през лятото 20-годишен французин Яя Саного очевидно се подведе по спекулациите и помисли, че Бербатов вече е играч на Арсенал. Така той реши да го посрещне като добре дошъл в клуба. Той публикува снимка на Бербатов с надпис "Добре дошъл в Арсенал" във Фейсбук и Туитър. Очевидно разбрал грешката си, впоследствие той изтри съобщенията.

Същевременно Арсен Венгер даде подробности около състоянието на контузените играчи.

"Жиру на 90 процента пропуска мача. Новините около състоянието на глезена му са добри, но той се разболя и в момента е на легло. Все още не знам какво е състоянието на Бендтнер. Вчера той премина скенер, но по-късно днес ще бъдат анализирани резултатите".

"Рамзи и Гибс със сигурност пропускат мача. Йозил ще премине тест по-късно днес, но лично аз смятам, че малко не му достига, за да е готов".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
2
 
8
 
! Отговори
dady преди 10 години
Berbo da po4va da u4i Turski 4e to e qsno drugi ne go 6tat.merhaba Beratofff
8
2
 
5
 
! Отговори
кунчо преди 10 години
Англичаните помислиха че всички българи сме мързеливи като манекена и затова не ни искат да работим там. така нареченият футболист берррбатоФФФ е време да се отказва от футбола. Този спорт е за играещи футболисти а не за присъстващи и разхождащи се по терена. Мързел долен
7
5
 
7
 
! Отговори
Джукър преди 10 години
Ц ц ц ц баси *** сте. Изядохте го човека, баси тъпата нация сме.
6
3
 
11
 
! Отговори
пенсионер преди 10 години
Време е този мързел да го пенсионират и да спрат да пишат за него.
5
4
 
13
 
! Отговори
още 1 селянин преди 10 години
Ха така, да го оплюем здравата! Да го очерним колкото можем! Та нали за него пишат, не за нас .. А ние какво друго можем, а ?!? "А бе всички са маскари". Т' ва е .. Ех, *** ти....?? Ти, и още Балкански...
4
1
 
6
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Йозил мосю ... уи, уиоще един такъв купи... купи!
3
8
 
8
 
! Отговори
BG преди 10 години
GOLQM MAITAP E BERBATA..NIKOI NE GO ISKA. PIARITE MU GO PRA6TAT..V MADRID..BARSA..BAERN KADE LI NE
2
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МНого куц кон е станал. В Манчестър долу горе биваше, ама сега е трагедия. Гледах му последния мач срещу Уест Хям. Няма такова флегматично дърво. Подадоха му топката на тепсия и той от метър вкара на празна врата, а в мача беше кръгла нула- една атака нямаше с негово участие, а иначе тука се скъсват да го хвалят ***.Какъв Арсенал ще го вземе този флегматичния бе? Той Венгер да не е най-големият *** на света?!
1
17
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Българските "медии" обичат да надуват балона около този благоевградски селянин а пък на всички е ясно, че накрая Барбукова ще играе за Локо Мездра. Ама като резерва.