Принц Джордж кисел, кацна в Сидни

Кейт и Уилям пристигнаха в Австралия
Обновена: 16 апр 2014 11:47 | 16 апр 2014 11:00,
51

Снимка: БТА

С пристигането на летището в Сидни започна австралийската визита на херцозите на Кембридж и 8-месечния им син принц Джордж, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

Младото кралско семейство пристигна със самолет на австралийските ВВС от Нова Зеландия, където бе на 10-дневно посещение.

Херцогинята на Кембридж бе облечена в елегантен светложълт тоалет и държеше в прегръдката си малкия принц Джордж. Кралските особи бяха посрещнати на слизане от самолета от австралийския министър-председател Тони Абът и от генерал-губернатора сър Питър Косгроув, представител на британската кралица Елизабет Втора в Австралия.

Австралийската визита на херцозите на Кембридж предвижда голяма официална вечеря, дадена в тяхна чест от щата Нов Южен Уелс, която ще се състои в сряда, на 16 април, в операта в Сидни, символа на града.

В четвъртък, на 17 април, е предвидено посещение на Сините планини, планинска верига в близост до Сидни. На 19 април кралските особи са очаквани в Бризбейн на източното крайбрежие на Австралия, а на 22 април - край скалния монолит Улуру в централната част на страната-континент.

Следват посещения в южния град Аделаида /23 април/ и в столицата Канбера на 24 и 25 април, преди отпътуването им за Обединеното кралство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
13
 
! Отговори
леле преди 10 години
И кой го интересува? Що за ГЛАВНА новина???? Излагация.