Когато възрастните оцветяват

"Невинни" картинки след ръката на възрастния
18 апр 2014 20:30,
9

Снимка: Facebook

Известният философ Джон Лок твърди, че при раждане разумът на човек е tabula rasa или "чиста дъска". Той твърди, че всичко, което знаем, се ражда в опита ни. Една група в социалната мрежа Facebook доказва това. Color Book Corruption публикува снимки тип "преди и след", които показват каква метаморфоза преживяват картинки за оцветяване след намесата на възрастен. Вижте ги.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
2
 
0
 
! Отговори
!!! преди 10 години
ne sam ocvetiavala ot odini
7
1
 
7
 
! Отговори
big mama преди 10 години
Това със сигурност е дело на пубери.
6
2
 
14
 
! Отговори
Дес преди 10 години
Отвратителни са, в тях няма нищо смешно, всичко е жестоко, съжалявам, че попаднах на статията - ако бях редактор, нямаше да я пусна.
5
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАха, чиновете в даскало бяха нарисувани всичките в така, не знам за колко възрастни иде реч ама сравнено с 6 годишни деца- то 15 годишните пубери с бушуващи хормони в кръвта са егати "ГОЛЕМИТЕ". Учебника по история беше лудница, там където нямаше картинки, задрасквахме някои думи, за да се получи смешно, а после търсехме от къде да учим. Атласа по география и история също беше нарисуван, раницата ми и маратонките също- абе яко си беше, все пак е нужно въображение, остроумие и оригиналност...
4
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В затвора така ги оцветяват .
3
6
 
22
 
! Отговори
Никола преди 10 години
Еееееbаси тъпата статия, мейн!
2
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това че някой болен мозък е фантазирал не значи че всички възрастни са болни мозъци! не може от частното да извеждаш изводи за общото, а само обратното!!! Ако един журналист е гей, не значи че всички журналисти са гейове, нали така?
1
6
 
23
 
! Отговори
додо преди 10 години
Това ми напомня за ония Евро детски-гей книжки.

Спонсорирани публикации