Жена загина в катастрофа, двете й деца тежко ранени

Бащата управлявал автомобила пиян и без книжка
Обновена: 27 май 2014 14:17 | 27 май 2014 11:02,
61
Жена загина в катастрофа, двете й деца тежко ранени
Снимка: МВР-Разград

32-годишна жена загина в катастрофа, а двете й деца са тежко пострадали, съобщиха от МВР-Разград.

Катастрофата станала на пътя между селата Острово и Брестовене. Вчера около 16.50 часа 36-годишният Т.М. от село Брестовене, неправоспособен водач, на завой изгубил контрол над управлявания от него „Фолксваген Бора”.

Излязъл от платното за движение, ударил се в крайпътно дърво, след което автомобилът се завъртял в обратна посока и спрял в крайпътна нива на около 20 метра от пътя.

При катастрофата от колата изхвърчала седящата на предната седалка без обезопасителен колан Е.А. на 32 години. Жената загинала на място. На задната седалка в автомобила пътували двете им деца – 13-годишната С.Р. и 8-годишният Р.Р.

Момченцето е със счупен таз, дясно бедро и дясна ключица, с опасност за живота, настанено в разградската болница. В хирургично отделение е откарана сестра му, която е с комоцио, но в стабилно състояние.

Пробата на водача с дрегер отчела 1,79 промила алкохол.

По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
57
 
! Отговори
Хммм преди 10 години
За такива хич не ми е жал, жалко само за децата, дано се оправи момченцето. А това, че тъпата му майка си качва децата при неправоспособния им пиян баща е друг въпрос. И затова е платила с най-скъпото си.
1
2
 
58
 
! Отговори
I'm преди 10 години
Жалко...Човекшата глупост няма граници. От друга страна, тази която се е качила с този, а на всичко отгоре и децата си е качила...Демонстрира нейния интелект и ум!

Спонсорирани публикации