Бенфика дава 3 милиона евро за Кайсара

Звездата на Лудогорец може да заиграе в Лисабон още през зимата
Обновена: 23 сеп 2014 14:01 | 23 сеп 2014 10:09, Друми Георгиев
20
Бенфика дава 3 милиона евро за Кайсара
Бенфика вади пачките за Кайсара. Снимка: Булфото

Един от асовете на Лудогорец Жуниор Кайсара може да се озове в редиците на двукратния европейски първенец Бенфика, гръмна вестник "Меридиан мач".

Според изданието "орлите" от Лисабон са напът да се разберат с "орлите" от Разград за талантливия футболист, който се представя изключително силно с екипа на родния шампион.

Емисари на Бенфика са останали впечатлени от Кайсара в мачовете на Лудогорец срещу Стяуа и Ливърпул. Твърде вероятно е кариоката да премине в Бенфика още през зимния трансферен прозорец.

Ръководството на Бенфика е готово да брои на "милионерите" цели три милиона евро. Любопитното е, че почти толкова предлага и московският Локомотив.

Руснаците дори предлагали по-примамливи лични условия на Кайсара, но босът на Лудогорец Кирил Домусчиев го убедил да приеме офертата на славния португалски клуб.

Още спортни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: Лудогорец
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Цецо преди 9 години
Бенфика си се пробват хората! Чули са че в БГ клубовете така са се озъбили за пари че продават всичко живо за дребни суми, само че тук са се объркали с тази оферта. Този клуб си има пари, даже вече заработи три пъти по толкова в ШЛ. Още по-важното е че този клуб няма дългове, така че хич не са им притрябвали трансфери от по 3 мил. евро. Миналата година с ужас установих че любимия ми ЦСКА не дължи пари само на мен и брат ми ...
10
1
 
6
 
! Отговори
_&^%$ преди 9 години
До ЛУД от РазградЗащо злобееш така бе човече?Какъв ти е проблемът?Че публиката на мачовете на Лудогорец да не си мислиш че са само от Разград?Там са феновете на Левски,ЦСКА,Ботев,Локо,Славия и т.н.(ааа....-има също и от Лудогорец)!!!Недей така негативно!Радвай се на успехите на твоя отбор(аз като привърженик на ЦСКА ще се радвам също за Лудогорец,но само в евро турнирите.В първенството ще съм срещу тях.) и се усмихвай и наслаждавай на живота.
9
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези пари ми се виждат малко. Би било доста тъпо от страна на Лудогорец да разпродават футболистите си, при случай, че едно влизане в ШЛ ще им донесе поне 2-3 пъти повече приходи, отколкото от продажба на футболисти.
8
1
 
16
 
! Отговори
Jon преди 9 години
Лудогорец ако искат да продадат Кейсара на Бенфика трябва да искат за него най-малко 10 милиона евро.
7
1
 
15
 
! Отговори
Levskar преди 9 години
БАтков учи се тъпо ***,от тези където си ги сбрал нищо не става ............ срам
6
2
 
7
 
! Отговори
ДО 9 от ЛУД преди 9 години
......... Защо , пич ?!?! Какво , според теб , може чак толкова да каже Стойчо Стоев ?!?!........ Ти ако си левскар или цесекар........... се моли бившите футболисти на твоя клуб да НЕ се разприказват където трябва и да си вземат парите , които НЕ са заработили с нищо.... обаче имат сключени договори! ( ОТ КОГО СА СКЛЮЧЕНИ ТИЯ ДОГОВОРИ?....) защото , не продажното БФС - а от УЕФА при една яка проверка - и двата "гранда" ще изхвърчат НЕ само от Евро турнири поне за 3 години , ами и от "А"група!!!
5
5
 
23
 
! Отговори
ЛУД от Разград преди 9 години
На феновете на ЦСКА и "Левски" само ще кажа , че ако нямахте толкова привърженици по високите политико - икономически етажи на властта отдавна и двата отбора да сте във "В" групите заради ФИНАНСОВИТЕ ВИ ДАЛАВЕРИ И ПРОСТОТИИ И НЕПЛАЩАНЕ НА ФУТБОЛИСТИТЕ ВИ!!!! Където бяха отбори като "Берое","Ботев","Ювентус","Фиорентина","Наполи","Ференцварош".... Но то в Европа си проличава къде сте... и накрая и там ще ви хванат и НЯМА ИЗМЪКВАНЕ ТОГАВА! Защото там НЕ ви е нашенския Абсурдистан !!!!!............
4
5
 
21
 
! Отговори
ЛУД от Разград преди 9 години
Груповата фаза на ЛИГА ЕВРОПА започна... А къде са "великите БГ колоси" - ФК " БАТКОВ 1914" , ФК "ЛУПИ 1948" и ФК "ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ 1912" ?!?! ;) Нещо НЕ им чувам именцата.... САМО ЩЕ КАЖА- "МУРА","САРАЕВО","ИРТИШ","ЗИМБРУ" и някакви втородивизионни Австрийски слабандраци и повече няма какво да говорим повече! Само с ЗЛОБА и ОМРАЗА НЕ става , *** ! ТРЯБВА И ЯКО БАЧКАНЕ.... И ДЪЛНОВИДНО , МАЩАБНО ВИЖДАНЕ! Това , което НЕ са Тошо Шматков и Лупито !!!! Искате само с номера - НЕ СТАВА!
3
2
 
21
 
! Отговори
ЛУД от Разград преди 9 години
Нормално да се дават такива пари за играч от класата на Кайсара !!! Дори , поне според мен , Домусчиев може да му иска едно 5 - 7 милиона и пак смятам , че ще има КОЙ да ги даде! Стига сме се подценявали и сме продавали играещите в Българското първенство на безценица ! Сръбския Шампионат да НЕ Е по- добър от нашия? Но си продават футболистите от 2 милиона нагоре! А ние тук.... Какво? Да ни дадат 500 000 и са готови и с_ _ _ ка да направят като "бонус" !!!!! Киро , ИСКАЙ МУ 5 - 7 МИЛИОНА !!!!!...
2
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами нали това беше целта да продаваме СКЪПО ФУТБОЛИСТИТЕ !!!Браво на Домусчиев голем ЕЕЕЕЕ ...
1
1
 
35
 
! Отговори
>>> преди 9 години
Това е един от най-качествените футболисти в българското първенство.Истинска наслада е да гледаш играта му.На крилото просто прави така,че противниковите играчи да изглеждат безпомощни!Дано все повече играчи като него(било то българи или чужденци)се задържат все повече по нашите стадиони!

Спонсорирани публикации