Наелектризиращата Роузи Хънтингтън-Уайтли

Русата сирена отново ни изкушава
3 ное 2014 17:37, Мария Дуковска
2
Наелектризиращата Роузи Хънтингтън-Уайтли
Снимка: Vogue, Мексико

Преди години във видеоклипа към песента си „I'm Gonna Be Alright“ Дженифър Лопес ни показа, че една жена може да бъде изключително секси, дори докато пуска пералнята и след това вади дрехите си от нея. Определено успокояваща и позитивна мисъл за всички дами, които несъмнено се изявяват и като домакини вкъщи.

Години по-късно Роузи Хънтингтън-Уайтли отново ни доказва, че независимо от мястото и задълженията, жената определено може да бъде неотразима, дори наелектризиращо секси.

Локацията на новата фотосесия с известния модел е обществена пералня, а Роузи като истинска дама изглежда невероятно, макар че ѝ се налага да слага прах за пране в пералнята. Джейсън Стейтъм определено е щастливец!

Русата изкусителка е просто зашеметяваща в новия брой на мексиканския Vogue и едва ли би могло да бъде по друг начин, имайки предвид, че красавицата е облечена в дрехи от най-новите колекции на Versace, Miu Miu и други известни марки.

Влезте в галерията на Tialoto.bg и се насладете на ослепителното излъчване на Роузи Хънтингтън-Уайтли, перфектно уловено от фотографа Джеймс Макари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари