Роналдо пропусна да вкара гол за сефте от 22 август

Анчелоти: Рано или късно, той ще счупи рекорда, важното е, че игра добре
Обновена: 5 ное 2014 14:08 | 5 ное 2014 12:21, Красимир Ангелов
4
Роналдо пропусна да вкара гол за сефте от 22 август
Роналдо пропусна да се разпише срещу Ливърпул. Снимка: Reuters

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти не смята, че суперзвездата на тима Кристиано Роналдо е бил разочарован, че в мача с Ливърпул не успя да се разпише и така пропусна да счупи рекорда на Раул по голове в Шампионската лига.

Португалецът бе отбелязал в последните 12 срещи на състава, като показваше невероятна форма, но снощи серията му приключи. Така за първи път от 22 август, когато пропусна да реализира срещу Атлетико Мадрид, той не намери мрежата на съперника.

"Кристиано имаше няколко положения. Той комбинираше добре, но и техният вратар се справи на ниво. Убеден съм, че той ще реализира в следващия двубой и не смятам, че има някакъв проблем. Дали е бил пренавит? Не. Рано или късно той ще счупи рекорда. Беше концентриран както обикновено и не смятам, че е показал разочарование. Просто това не бе неговият ден”, изтъкна Анчелоти.

Роналдо се бе отчел с 20 попадения в предишните 12 срещи на Реал, като „само” 3 от тях бяха в Шампионската лига.

Затова и не е изненада, че на този етап той изостава от лидера при реализаторите Луис Адриано, който е с 6 гола, както и от съотборника си Карим Бензема, който е с 5. За сравнение, през миналата кампания се отчете със 17 попадения в турнира, вкарани само в 11 срещи.

Още новини и мнения след срещите от Шампионската лига четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
дрънкане преди 9 години
абе велик футболист каквото и да си говорим ако не се *** като роналдиньо например ще можем да го наречем велик още е млад всепак
3
4
 
5
 
! Отговори
с преди 9 години
Мда. Нищо бе Ани (от Аналдо), почакай до следващия мач, ако не - то поне в последния срещу Лудогорец ще ти свирят, колкото аз рекорда.
2
3
 
5
 
! Отговори
асд преди 9 години
Като пада за по 3-4 измислени дузпи срещу отбори като Лудогорец само и само да си прави рекордите. Не го уважавам! На другия ден почти всички са забравили измислената дузпа, но рекорда си върви...
1
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами не са му свирили 2 дузпи и затова.

Спонсорирани публикации