Алкохолни страсти развалили реда в националния отбор

Попов и компания сами решавали кога да тренират
Обновена: 19 ное 2014 14:05 | 19 ное 2014 09:47,
69
Алкохолни страсти развалили реда в националния отбор
Снимка: Reuters, архив

Пиянски скандал стои в основата на лошата атмосфера в националния отбор по футбол на България, информира вестник "Преса".

Откакто пое отбора през 2011 година селекционерът Любо Пенев се обяви за казармен ред, но постепенно е изпуснал юздите и е позволил на капитана Ивелин Попов и гравитиращите около него футболисти да развалят дисциплината.

Изданието разкрива, че след поражението на нашите с 1:2 в Норвегия, част от националите са си поръчвали алкохол в хотелските стои до 5 часа сутринта. Пенев бил наясно със скандала, който съвсем не бил прецедент в тригодишния му престой начело на отбора. Подобна случка имаше и по време на Лотар Матеус, който хвана седем играчи да пият бира в Минск.

Тогава от БФС глобиха провинилите се с по 1000 евро, но това не попречи на Станислав Манолев, Ивелин Попов, Николай Бодуров и Петър Занев само месец по-късно да си поръчат каса бира в хотела в навечерието на евроквалификацията с Англия.

Групичката около Попето била толкова силна, че дори определяла кога да се тренира и кога не, а самият Пенев се съобразявал с недисциплинираните си възпитаници. Поведението на Попов стигнало до ушите на бившия капитан на "лъвовете" Стилиян Петров, който се опитал да го вразуми, но безуспешно.

С поведението си по време и след мача с Малта, Попов сам си затръшна вратата на националния отбор. Почти сигурно сега предстои избор на нов капитан. Очаква се и Любо Пенев да бъде освободен. Единствено неустойката от 150 000 евро може да спре БФС от уволнението му.

Разкритието на вестник "Преса" за пиянския фарс в националния отбор съвпадна със снощното признание на Попов, че е изпил бутилка уиски след равенството с малтийците.

Още спортни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
50
 
! Отговори
Истукан преди 9 години
Само надрусани са алкохол и не тренирали футболисти могат да пропуснат толкова много чисти положения и да бият дузпа над вратата. Всеки, който не е надрусан с алкохол може да ги вкара тези чисти положения, без да има класа, без да е звезда и без да е професионален футболист. 10 годишно дете нямаше да бие дузпа над вратата и щеше да я вкара. Да взема в националния отбор любители на футбола, които не са професионални футболисти, те ще играят с желание и ще се представят по-добре от тези.
14
1
 
63
 
! Отговори
Анани преди 9 години
Според мен ако заменят целия отбор с млади футболисти от частните футболни школи ще имаме отбор за чудо и приказ. А тези да ходят да хвърлят салфетки по баровете!!!
13
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
и аз да имам такава самовлюбена надувка за треньор и аз ще се напия ,за да оправя настроението си и даже ще ритам топката над вратата ,за да е по-весело и да се освободя ат натрупаните емоции
12
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
slabi futbolisti,piqndeta,4algari=>provala e garantiran
11
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Срам за цяла България!!!
10
5
 
31
 
! Отговори
чичко преди 9 години
ако играчите са некадърни и пияници, а ПЕНЕВ си ги е избрал или ги търпи,значи той е още по-некадърен....а може и играчите да се правят на некадърни ,за да изгонят некадърния си треньор
9
2
 
48
 
! Отговори
бг фен преди 9 години
Да.., платените журналисти на перуката много бързо намериха причината и виновника за кризата. Явно капитана е неудобен на малката, некадърна перука в борбата за кап.място. Една дузпа ли и основната причина за провала?? Той перукчо какви смешни голове е пускал, но още е в отбора. А иначе освен тази грепа, другите да не би да не пият? Боби, вън! В теб е причината. Заради теб и Бербатов избяга.
8
6
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ей тоя чалгар на снимката е като *** некадърен.пиянски,простоват,комплексиран народ сме.навсякъде ни бият после все търсим нелепи оправдания.да ги закриват тия смешни национали
7
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този наглец Попов познавам когата дойде в Левски ката юноша. От тогава досега такова бутане на този бездарен футболист не съм виждал! Без никаква физика, нагъл и лигав той бе ухажван от треньора тогава Бисер Хаздай, разбил школата на Левски поради корупция. Този набеден играч се бута с една цел, продават и всеки по веригата получава своя дял. Честно, за да е толкова нагъл представяте ли си колко от БФС са взели пари от него. Перуката да обясни, в БФС се знае но интереса...А футбола...
6
0
 
62
 
! Отговори
до Феномен преди 9 години
От "свободно" до "*** се" - има голяяяяма разлика. Отделно че ако Б.Михайлов, Кременлиев, Хубчев, Туньо, Фара, Цанко Цветанов, Кр.Балъков, Емо Костадинов, Стоичков, Сираков, Лечков облекат екипа и дори без тренировка ще бият сегашните национали като тъпан на сватба. Стоичков излизаше до тъч линията да му бият по две инжекции и играеше. Кременлиев като му дадоха червен картон се разплака, Костадинов крадеше топка между двама и вкарваше, а сегашните 2ма срещу вратаря не могат..
5
5
 
46
 
! Отговори
Victimized преди 9 години
150 000 евро неустойка ?? Той да не е Сеп Гуардиола , за какво му са дадени тези пари ? Понеже като гледам работа не е свършена ?
4
3
 
38
 
! Отговори
Бадемов преди 9 години
То си личи, че футболистите в този национален отбор са надрусани яко с алкохол и не са тренирали изобщо. Ивелин Попов трябва да не бъде викан повече за националния отбор по футбол. Само ни излага с пиянските си номера. Най-надрусан от всички е той и като не ще да тренира за националния отбор по футбол, няма място там. Затова, че не тренира не би дузпата над вратата. Да е тренирал с националния отбор, там се упражняват на дузпи и не ги бият над вратата, защото Любо Пенев ще ги изгони от отбора.
3
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Еее не! Щом са започнали да пият по- добре да бъдат уволнени дисциплинарно. Трябва да се сформира нов отбор с нов треньор.
2
4
 
53
 
! Отговори
Бо преди 9 години
Не гледам български футбол много отдавна, като изключим Лудогорец. Не знам кой е този Попов и не ме интересува, ако ще да не изтрезнява.
1
7
 
38
 
! Отговори
феномен преди 9 години
може би Пенев иска да копира чичо си от 94 година,когато в отбора нямаше дисциплина ,но побеждаваха...явно до там са му възможностите като треньор.

Спонсорирани публикации