Не заслужавахме да продължим, отсече Джерард

Сега сме като влакче в лунапарк – движим се ту нагоре, ту надолу, заяви халфът
Обновена: 10 дек 2014 14:06 | 10 дек 2014 09:41, Красимир Ангелов
1
Не заслужавахме да продължим, отсече Джерард
Снимка: Reuters

Капитанът на Ливърпул Стивън Джерард призна, че "червените" заслужено са отпаднали от Шампионската лига.

Мърсисайдци направиха само 1:1 у дома с Базел и така напускат турнира, затвърждавайки окончателно впечатлението, че сезонът може да се превърне в пълна катастрофа за тях.

Отборът е крайно колеблив във Висшата лига като не може да преодолее раздялата с Луис Суарес. Даниел Стъридж пък е аут вече 3 месеца и половина, а Марио Балотели не вкарва, така че проблемите са наистина много.

"Не, не заслужавахме да се класираме за елиминациите. Не отпадаме обаче заради представянето си в този двубой. При гостуването в Базел играхме зле, а в миналия ни мач допуснахме изравняване в края. От значение е винаги какво правиш през всичките 6 мача и се оказа, че ние не бяхме на необходимото ниво,” заяви халфът.

"Трябва да видим дали през януари можем да променим нещо. Много е важно основният ни нападател да се върне, а освен това е необходимо да помогнем на Марио Балотели да започне да вкарва. Трудно е, защото в момента сме като влакче в лунапарк – движим се ту нагоре, ту надолу. Трябва обаче да се влезем в Топ 4” добави Джерард.

"За съжаление не успяхме да изравним по-бързо. Знаехме, че ако го направим, последните 20-25 минути ще бъдат ад за Базел. Останахме обаче с човек по-малко и стана много трудно. Не видях инцидента, но ми казаха, че решението на рефера е пресилено” коментира още символът на Ливърпул.

Още новини и реакции след снощните мачове от Шампионската лига четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Коментатор преди 9 години
имат повече точки от Лудогорец ама са мъка за гледане. Лудогорец щеше да играе по-привлекателен футбол в ЛЕ.

Спонсорирани публикации