Кобрата жънел само дивиденти от нокаута с Кличко

Според Пулев загубата е стратегически ход
Обновена: 13 яну 2015 14:05 | 13 яну 2015 10:01,
108
Кобрата жънел само дивиденти от нокаута с Кличко
Снимка: Reuters, архив

Звездата на българския бокс Кубрат Пулев смята, че загубата му с нокаут от Владимир Кличко е отличен стратегически ход.

"Преценил съм, че от мача с Кличко, въпреки загубата, аз мога да жъна само дивиденти. Някакви боксови специалисти говорят, че трябвало да започна от самото начало. Как така? Да го говорят обикновените хора – добре. Но специалистите?!", посочи Пулев.

"Как да почна отначало? Това е за начинаещите. Аз съм от 20 години в бокса. Какво да стане, да ми махнат мачовете и да стартирам от първи двубой. Важното е, че съм близо до световната титла. Може би ще играя първо за европейската, а след това пак ще атакувам пак световната", допълни той.

"Че шумът около мен го няма в момента, е добре, но не мога да кажа, че ми е било тежко, свикнал съм на такива нападки. Чувствам се перфектно. Дали има интерес към мен или не, не ме интересува. Аз съм си аз, интересът не ми влияе."

"Не съм обиден, че съм на пето място в анкетата "Спортист на годината". Така и не ми стана ясно какъв точно е регламентът на гласуване. Различни хора ми споделиха, че организацията е била много лоша. Освен това наградиха петица, а не както обикновено десетка", каза още Пулев.

"Ето - аз когато бях седми, за мен беше мотивация да продължавам напред. Затова трябва да си бъде десетка. На мен да ми бяха казали, че не им стигат пари за пет статуетки, щях да ги платя. Не разбрах защо така се получи", завърши Кобрата.

Още спортни новини четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


108
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
18
 
! Отговори
Атанас преди 9 години
До АРТИСТИленъкс люис игра с отворен гард срещу кличко - но естественно за друга бира става въпрос
17
41
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ех, злобни и душевно бедни хорица сме си и това е. Заслужават си масово хората и социален статус, и заплащането от 800лв. месечно. Как може да обиждате по такъв начин един спортист, който е стигнал до мач за световната титла. Сигурно случайно има 20 поредни победи... Сигурно случайно стига до европейската титла. Няма какво да ви се обяснява, живеете си от злобата и това е. Дали бихте посмяли да му кажете колко е смешен в лицето, уважаеми сънародници. Надали, защото сте огромни само на приказки.
16
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Мъльчи, мъльчи...
15
7
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Този Кубрат верно е адски нагъл!
14
3
 
50
 
! Отговори
Цветанка преди 9 години
Малко са българските спортисти(поне аз не знам такива) които така да са се излагали.....Най велик е бил и като човек и като спортист Дончо - Дан Колов....
13
3
 
24
 
! Отговори
питона преди 9 години
ПРОДЪЛЖАВАМЕ НАПРЕД !
12
5
 
61
 
! Отговори
Ловец преди 9 години
Яде бой стратегически, но въпреки това не бе победен! Пулев е от тия бай-***, дето хем дупето им оакано, хем са големи герои! Като котка на гърба си не пада. Срамувам се от подобни мутри, дето се имат за мъжки момчета!Факта, че държиш на бой, не те прави боксьор, момче! А световен шампион никога няма да станеш, защото освен да те бият като магаре, трябва да имаш и малко ум! При теб явно сивото вещество в главата недостига или от ударите е тъй размътено, че не ти върши работа.
11
4
 
54
 
! Отговори
бай Тъпчо преди 9 години
Един балон са надувал,надувал и сички му викали-заприса малко ша са пукнеш бе ама той не спрел и кво да стане-зел са пукнал и както си бил увиснал кат ***,анализирал обстановката и рекъл-айде на бас,че повече нема са пукам бе...
10
3
 
35
 
! Отговори
до АРТИСТИ преди 9 години
Наш Пульо е като Хоумър Симпсън - черепна *** 5см и мозък с размер на орех.На Хоумър това му помага, но на нашия не.Все пак той е човек не анимационен герой.
9
5
 
45
 
! Отговори
АРТИСТИ преди 9 години
То е хубаво да се мечтае !Не може да се играе бокс с отворен гард камо ли с Кличко !Ти артист ли си или БОКСЬОР не разбрах !Иначе държиш на бой дори Кличко се очуди как мойе тоя *** да не падне веднага-ами ставаи се плези даже обикновено си гълтат езика и КРАЙ !!!
8
4
 
19
 
! Отговори
az преди 9 години
Sled toq mach mnenieto mi za nego se oburna na 180º
7
4
 
39
 
! Отговори
sante_dog преди 9 години
Близо е до световната титла. Само трябва Кличко да се откаже от бокса и ще има шанс. Иначе няма как. Видя се голямата разлика в класите.
6
3
 
46
 
! Отговори
:) преди 9 години
Е, какво очаквате от човек, който от малък го бият в главата всеки ден.И Кличко хубаво го наби в интерес на истината.
5
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защото са мафия затва не разбра регламента !А аз даже не разбрах че е имало награждаване ИЗОБЩО !Дай им пари и за реклама по телевизията щото никой не е видял нищо !
4
10
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
кО?!аЙ стига бе!пръдльо!
3
10
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Всяка загуба автоматично се превръща в стратегическа победа. Баси и неадекватният *** е тоя Кубрат.
2
10
 
52
 
! Отговори
иха преди 9 години
нажъна се той вече, с този си ход може да се каже че приключи със земеделието
1
9
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Според Пулев загубата от Кличко е стратегически ходГоркия *** Пульо

Спонсорирани публикации