Барън, пусни съдомиялната и ела за... кокалче

Всяка вечер немската овчарка е пръв помощник вкъщи
Обновена: 4 апр 2015 15:27 | 4 апр 2015 15:22,
8
Барън, пусни съдомиялната и ела за... кокалче
Снимка: YouTube

На много жени им тежи домакинската работа, но за немската овчарка Барън тя е истинско удоволствие. Стопаните му са го дресирали всяка вечер да зарежда съдомиялната машина, съобщава в. "Хъфингтън пост".

Кучето старателно събира мръсните съдове от мивката с устата си и ги слага един по един в решетката на машината. Клип с домакинските способности на Барън беше пуснат в мрежата и събра хиляди фенове.

Когато филмчето било заснето, умният домашен любимец бил само на 6 месеца. Той правел всичко като на игра, но бил видимо доволен от резултата и от похвалите, които получавал.

Но това не била единствената домакинска работа, с която се наемало кучето-къщовник. То бързало да помогне и при поставянето на изпраното пране в сушилнята.

Барън живее в Оъшън сайд, Калифорния, и е служебно куче, дресирано от Линда Госалес, която развила уменията му стъпка по стъпка. Кучето помагало на стопанката си и по време на тренировките й във фитнеса.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
HGYH преди 9 години
Немската овчарка става за пазач, не блести с интелект, може и да направи беля като пазач, иначе са пъргави и силни. Доста са непохватни- вижте в един клип как се хранят в състезание с друго куче. А в случая така ако се оставят паничките, няма да се измият, трябва да се обърнат, така че услугата е мечешка.
1
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Немската овчарка е едно от най-умните и красиви кучета:)

Спонсорирани публикации