Социални разни: Хранене с бурка и новото лого на България

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
Обновена: 17 апр 2016 14:20 | 17 апр 2016 14:20,
9

 АТВ, свинска опашка и телефон – враг номер 1 на всеки афганистанец. Снимка: Facebook

 

Измина седмица, в която стана ясно, че е по-евтино да си купиш билет за мач на ЦСКА от билет за градския транспорт. В същата тази седмица разбрахме, че да станеш герой у нас е едно от най-лесните неща. Съжаляваме, "България търси талант", съжаляваме, X Factor. Само един смартфон с компромисна камера и няколко свински опашки са достатъчни да говорят за теб повече и от за президента Плевнелиев. Още за новата поп икона Динко - в галерията.

Започваме седмичния си обзор с няколко събития и няколко контра събития, защото така се случват нещата у нас. Първо се появи Веге-прайд, който трябваше да се състои днес. После организатора го отмени. Дали заради троловете, дали заради заплахата предвидливи българи с печелбарски дух да опънат сергии с кебапчета около ивента, не знаем. Както и да е: прайд няма да има. За сметка на това се появиха няколко контра прайд събития. За любители на скарата, пържолите, виното. "Кога ще има прайд за нас нормалните", питаха хората в зеленчуковото събитие. Което пък повдигна въпроса - кое е нормалното? Да пиеш ракия със салата, докато жена ти пуска прахосмукачка? Да набиваш сарми, докато гледаш "Малката булка"? Все въпроси, подходящи за следващи прайдове...

Но да продължим с видеообзора. Времето си стана почти лятно, което еднозначно напомни: има работа да се върши на село! Я градина да се прекопае, я да се посади разсад. Затова, ако отидете на вилата, свършете някоя работа и не се занимавайте с такива глупости:

Продължаваме с едно видео, което може да повдигне онзи клет спор "за" или "против" казармите. Макар че сме убедени, че в доста фитнес зали се подготвят много по-адекватни бъдещи динковци, ето и една пародия на един друг тип модерни мъже:

В Пазарджик и Пловдив се канят да забраняват бурките. Стана ясно през седмицата, че не ни е съвсем ясно какво е забрадка, бурка, хиджаб и никаб. Ако все пак знаете какво е бурка, но не знаете как се хранят жените с тях, ето нагледно:

Завършваме с едно видео, което пък демонстрира как за няколко секунди могат да бъдат унищожени милиони левове/евро/долари:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес.бг, защо задължавате читателите си да имат акаунт във Фейсклюк, за да прегледат клипчетата, които сте пуснали? Смятате ли че е нормално?
3
6
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Днес се навършват 91 години от атентата в църквата св. Неделя извършен от БКП със съдействието на Съветския съюз . Убитите са над 200 души , а ранените над 500 , всичките невинни хора . Това е истинското лице на БКП-БСП . При това положение другари как да ви наричаме , партизани или терористи .
2
0
 
38
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
този с кораба не можа да вземе "полигона" намачка всички "колчета"
1
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Логото на България е по-добро от предишното.

Спонсорирани публикации