Социални разни: Промоции от Слънчев бряг и футбол

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
12 юни 2016 17:42,
2

Почивка, която не се забравя - буквално. Снимка: Facebook

Измина една твърде вълнуваща седмица. Изстудили предварително бирата, тръпнехме в очакване на Европейското. Да, но пък по морето изтръпнаха от стрелбата в Слънчев бряг.

Точно случилото се в Слънчев бряг се превърна за отрицателно време в част от фолклора на социалните мрежи. Дали ще се възползвате от "happy hour" по морето от типа на "Park and get 5 shots for free", или пък ще изгорите на бронежилетка на морето, едно е ясно – паркирането в Слънчев бряг е станало безочливо! Разбира се темата продължава и в галерията.

Започваме видео обзора с една тема, която вече две седмици вълнува столичани. Билетите поскъпнаха. Глобите се покачиха. Един човек реши да плати глобата си в стотинки. Ето какво се случи:

Продължаваме с видео на събитие, което вероятно може да се види само на изток от Черно море. На видеото е приемът, спретнат от таджикистанския президент Емомали Рахмон за високопоставени руски гости:

Следващото видео би трябвало да бъде смешно, ако не ни напомняше за нашата Спешна помощ:

И понеже Европейското тепърва започва, а ние сме гладни за зрелища, решихме да завършим с едно видео, което някои определят като най-великото порно за всички времена:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
4
 
! Отговори
Лельо Данчеее преди 7 години
Контрольорите на Фандъкова май са доста неграмотни и агресивни-мафията работи само с банкноти не белязани и без имена!А ман-го пак не го проверяват-така работи мафията!

Спонсорирани публикации