Жената на Ердоган пръсна $50 000 за антики в Полша

Взела си покъщнина, пазарила се с продавачите
12 юли 2016 13:44,
24
Жената на Ердоган пръсна $50 000 за антики в Полша
Снимка: Twitter

50 хил. долара даде турската първа дама Емине Ердоган за антики от известен пазар във Варшава, пишат турските  "Джумхуриет" и "Сьозджю".

Тя си купила мебели и покъщнина от 20-те години на миналия век, сред които порцеланов сервиз, маса, стол, шкаф.

Докато президентът Реджеп Ердоган е имал официални разговори в събота, в рамките на срещата на върха на НАТО във Варшава, неговата съпруга е прекарала два часа на пазар за антики в полската столица, отбелязват изданията.

Тя е водила дълги пазарлъци и е купила антики на стойност 50 000 долара (около 145 000 турски лири). Емине Ердоган е платила на пазара в злоти, като е похарчила общо 200 000 злоти.

Турската първа дама била съпровождана по време на разходката си на пазара от полски и турски бодигардове, а след това покупките й били пакетирани и натоварени в коли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И откъде има 50 хил долара тая лелка, дето по цял ден трябва да готви овнешки кокали и баклава на своя господ бог мъжлето й, откъде? Може би има прислуга от филипинки да й гледат 15-те деца, на които не помни имената?
5
2
 
3
 
! Отговори
Един Българин преди 7 години
До до 6Голяма прост0тия сте написали. Какво общо има това? И аз съм спал с какви ли не и от Смолян включително, е и? Те с какво са по-различни от останалите БЪЛГАРИ??? Смолян е крепост на българщината, с вие сте .... да не казвам.
4
7
 
22
 
! Отговори
помак преди 7 години
има пари пазарува,какъв е проблема?Ние в Бг.дадохме мноого повече кинти за лекуването на един престъпник със много звучен псевдоним,а сега ни интересува ,какво си е купила жената на Ердоган.
3
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
To скоро в Европа освен пингвини и ***'муни други едва ли ще се виждат. То нормалните хора са докарани до просешка точга и им внушават някакви ско'тски идеали, които пристигат с пришълците.
2
5
 
9
 
! Отговори
east преди 7 години
До АнонименЗа какво са и ибрици от Полша ? Те там си имат цяла партия ибрици - АКП.
1
9
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ама ходи забрадена и въобще дето се казва - ексик и на всичкото имане. Защо тези жени не си махат забрадките когато са в Европа.