Социални разни: Покемон Ердоган и преходът ни в една снимка

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
17 юли 2016 16:40,
4

 

 Ердоган като покемон. Вероятно за това в Турция вече ще се влиза в затвора.  Снимка: Facebook

Каква седмица измина, какво лято ни се случва? Тъкмо свърши Европейското по футбол и се наточихме за дълги и безпроблемни няколко седмици до олимпиадата в Рио, а какво се случи - тероризъм, преврати, Pokemon GO. Не беше нужно много на зевзеците в социалните мрежи да обединят темите в едно. Вижте в галерията!

Започваме видео обзора с едно клипче от далечна Америка, показваща безумието на една игра, която накара милиони да се вдетинят. Става въпрос за Pokemon GO, в която общо взето се обикалят улици, квартали, градове, за да се събират покемони. И ние не се въодушевихме, но на Запад явно малко им трябва. На видеото - стотици хора и задръстване на нищо и никакво място заради рядък покемон:

Тази седмица разбрахме, че ергенските купони не са онова, което бяха. Ако преди младежите се въодушевяваха просто от идеята за стриптийз бар, днес просто се барикадират в къща и стрелят напосоки. Пример - едно парти от Благоевград. Следващото видео ни напомни за него отново. На него - толкова пиян мъж, че заговаря собственото си отражение в огледалото:

Продължаваме напред с клип на един смелчага, за когото със сигурност знаем, че е жив. Спокойно, жив е! На видеото се вижда защо на водните оръдия им се казва оръдия:

От време на време в интернет се появяват разни безумни моди. И, ако в заливането с кофа вода имаше някакъв смисъл, то това да ядеш царевица от бор машина се доказа, че си е опасно. Една девойка остана без коса, а един младеж...без зъби:

Завършваме с поглед вперен към олимпиадата. Гледайте внимателно:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
??? преди 7 години
Без фейс може ли да се види някое от "публикуваните" материали??
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, Фернандеззз!А бор машината сигурно е много яка.

Спонсорирани публикации