Социални разни: Динко президент, президент!

Или какво ни хвана окото в социалните мрежи през седмицата
1 авг 2016 18:07,
12

 Както и тази. Да се готвят от ЦИК. Снимка: Facebook

Виж други галерии »

Може да не знаем кои са кандидатите за президент, между които ще избираме през ноември, но пък знаем кой ще се яви на изборите след 5 години. Динко. Може да звучи като неуспешен опит за шега, ама си е точно така. Той си го каза, той си го поиска, че и даже си го и представи. Как - вижте в галерията.

Миналата седмица в сутрешен блок Слави Трифонов оповести, че ще затваря Орлов мост с концерт. Веднага се появи и събитие във Facebook, което пък беше наспамено от псевдоинтелектуалци, които дори не знаят текста на "Моя си, моя". Някои се чудят дали концертът, който засега ще е на 29 октомври, е в чест на Световния ден за борба с псориазиса и дали ще подгрява Джорджано. Своя въпрос може да зададете тук.

Днес заради очакваните 40 градуса, казват, че не било за мъже. Ние пък започваме видеообзора с едно напълно мъжко видео:

Продължаваме с една фатална целувка, за която клишето, което казваше да държим враговете по-близо и от приятелите си, не важи грам:

 

Завършваме с едно образователно видео, което може да покажете на приятелите си чужденци. Защото, убедени сме, липсва им Дими (усмивка): 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Джинку - прецедент!Баджака - ве-це-прецедент!
5
0
 
2
 
! Отговори
димитрова преди 7 години
Почина джибров-Т.Живков 2.В началото е било обратното.Първия е бил Джибров -европейски хитрец -шоу любител а по-късно продуцент заедно с тато.Всички вип персони и от двата пола /артистки спортистки певици и певци/минаваха през него.Тайните трябваше да се съобразяват и да не прекаляват до край с превъзпитанието.Сега много от по-младите могат да се върнат от чужбина ако има смисъл.Трябва да призная че доста от десидентите заминаха с негова помощ и ...избегнаха коляча на Тато!Биографът Ицо Петрофзн
4
2
 
3
 
! Отговори
българин преди 7 години
Президент не, но шеф на гранична полиция - Да !
3
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не Динко, ами Дянков президент.
2
14
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какъв президент, Динко става за селски, бостански пазач.
1
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На снимка 7 ще повърна.

Спонсорирани публикации