Веселин Марешки се закани: На 6-и измитаме боклука

Бизнесменът сигурен, че ще обере протестния вот
Обновена: 4 ное 2016 17:28 | 4 ное 2016 17:25, Екип на Dnes.bg
Веселин Марешки се закани: На 6-и измитаме боклука

На изборите на 6-и ноември ще изметем боклука, като изгоним политическия картел. Идва началото на дълбоката, кардиналната промяна, на революцията. Това заяви Веселин Марешки пред bTV.

Единственият антисистемен кандидат за президент бе гост в студиото на "Тази сутрин", където първите шестима в надпреварата, според социологическите прогнози, имаха възможност да отправят финалните си послания към избирателите.

"Измитаме боклука като печелим изборите на 6-и ноември, а след това и парламентарните избори. Трябва да изхвърлим всички, които са били в управлението и да ги вкараме в затвора, това искат хората“, категоричен бе независимият претендент за държавен глава. Той заяви, че е абсолютно „за“ президентска република, тъй като всички трябва да стоят с името си и да носят отговорност за делата си.

Варненският бизнесмен разясни, че държавата винаги е била срещу него. "Може би съм единственият бизнесмен в България, срещу когото са били правени специални закони. Вървял съм винаги срещу държавата, за да постигна резултат, който да е добър, но не само за мен, но и за хората. Никога не съм имал началник  и ако бъда избран за президент, ще бъда избран от народа, а не от някаква партийна централа централа“, убеден е Веселин Марешки.

Той прогнозира, че със сигурност ще обере протестния вот, тъй като неговата кауза, за разлика от тази на останалите претенденти за „Дондуков“ 2, е да прави добри неща за народа. И го показва на практика – с дела.

Лидерът на Национално Освободително Движение "За Чиста и Свята Република" каза, че в момента България е по-зле дори от времето на режима на Тодор Живков, като уточни, че не одобрява нищо, което не е демократично.
Марешки отчете, че кампанията му е струвала 150 000 – 200 000 лева – лично финансиране и дарения от приятели и познати.

"Никога досега не съм си правил ПР, а съм в бизнеса от 1991-а г., дори ме обвиняваха, че не правя никакви реклами, защото като не правя и не плащам за  реклама, не съм любимец на медиите", призна варнеският патриот.

Марешки заяви, че подкрепя Референдума и смята да гласува с „Да” на въпроса за субсидиите и с „Не” на другите два въпроса. Той призна, че е абсолютно за мажоритерния вот, но има друго виждане как се правят мажоритарни избори.

"Сигурен съм, че ще се справя като Президент, най-добре от всички останали претенденти. Аз съм единственият различен от статуквото, нека избирателите да видят биографиите на другите кандидати, защото те не започват от днес, и да направят правилния избор“, призова на финала Веселин Марешки.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации