Забранените снимки: Северна Корея, каквато не сме я виждали!

Там не е чак толкова зле, твърди пътешественик
Обновена: 14 дек 2016 06:57 | 13 дек 2016 19:55,
157

 Снимка: Blogspot

Джоана фон Мръф най-после осъществи мечтата си - да посети Северна Корея. Според нея там не е чак толкова зле, колкото си мислим.

Прилага и доказателство - снимки на места, които по принцип е незаконно да се снимат. Вижте!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още по темата: снимкиСеверна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
8
 
! Отговори
смях преди 7 години
Зле е в Алепо, където е война. Тук изглежда бедно, спокойно, сякаш времето е спряло. Ако нямаш амбиции и цели, вероятно е прекрасно.
82
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно гледам България през 70-те на миналия век.Тогава и у нас беше много "хубаво", само да не опиташ да избягаш от"Рая"...
81
7
 
18
 
! Отговори
чичо преди 7 години
Аз не видях на едно дърво да не е боядисано с бяла боя в ствола си, не видях разкривени тротоари и счупени плочки, не видях и не окосена трева. Ред и дисциплина!
80
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От снимките (всички от столицата Пхенян) можем да заключим, че нямат проблеми с трафика и дупки по улиците, защото нямат коли. Чудя се...дали и останалите им градове са толкова развити?
79
6
 
17
 
! Отговори
няма значение преди 7 години
Нямало интернет в С.Корея и кво от това.Ама някои тука водят социален и полов живот пред компютъра само.
78
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тука разни аналезаторЕ ставнават Северна с Южна Корея...Не така бе Миче!!!Сравнете Северна Корея с Бустанистан и открийте 2-те разлики!1. Там дупки по улиците няма2. Нашите блокове след ЕВРО саниране изглеждат по-зловещо от техните
77
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гачи и тия са по-арно от нази.Българските издислави обаче с гумените си глави, пускат все една и съща бюлетина и те тва си е.
76
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Брей тук от рано са се разтичали евроатлантиците!.. Ей , спрете са бе, още е далече 2 февруари.
75
1
 
3
 
! Отговори
до 94 преди 7 години
Абе ти нещо се открехваш много, гледай да не те прикхрехнат пред коледно. И е желателно да не се дрогираш преди да пишеш тук. Ако съм на местото на Радев ще издиря всички такива като тебе евронаркомански драскачи и ще им стъжня живота с обвинение в тероризъм па после ти доказвая , че нямаш сестра.
74
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Снимките със сигурност са пак от Пхенян и другия град до него, разрешен за посещение от чужденци. В Северна Корея има пхенянско гражданство и то се дава за особени заслуги към режима. Става дума за другите региони. Освен това снимки на блокове всъщност не казват нищо.
73
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе изглежда по-добре от повечето африкански държави, затова тая си мисли че нещата не са толкова зле.Но ако я сравни с Южна Корея всичкия и оптимизъм ще отиде на кино :)Нямат дори Интернет за домашни абонати... в 21 век.
72
7
 
10
 
! Отговори
Голата истина преди 7 години
Навярно тая е очаквала смърт и разруха по улиците. Заблудена кака.Много е зле картината в северна Корея, прилича на Русия, но е по-чисто и подредено от руската страна.Но защо тогава тези корейци бягат в Южна Корея ?
71
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Всички *** - в С.Корея! Поне за няколко месеца да поживеят и поработят! Като се върнат, които се върнат, които оцелеят въобще ще пеят друга песен!
70
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До РеалистРиалисте, като гледам снимките Северна Корея е в пилиони пъти по подредена , чиста и модерна от софия и от целото БГ. Нали според евроатлантическата пропаганда е изостанала и пропаднала държава. И , къде виде треперещи за живота си хора ?.
69
12
 
17
 
! Отговори
Реалист преди 7 години
А сега дайте и снимки от Южна Корея ,да видим къде е по-добре ? А и този фотограф ако го бяха набарали че снима , щеше да получи част от доброто.Да живееш в непрекъснат страх за живота си е много хубаво. Там децата не знаят да се усмихват и смеят , а възрастните плачат по команда.
68
3
 
5
 
! Отговори
Първи сведения преди 7 години
Няма активирани аномални зони от тежко терористични холограмни оръжия залепени на цигарени кутии/ у нас Терористи на Власт в София продават милиони кутии седмично с холограмни оръжия маскирани като бандероли..
67
3
 
5
 
! Отговори
има биосферна охрана преди 7 години
ням а ги и тежко терористичните холограмни оръжия с които милиони водачи на МПС увреждат трайно земята /вкл маскирани като "винетки" и други мръсни оръжейни стикери/
66
1
 
9
 
! Отговори
да се провери преди 7 години
не се виждат и автомобили които НАГЛО д а увреждат земята с включени скенери и фарове през деня
65
8
 
5
 
! Отговори
пазете земята преди 7 години
Красива страна.Има видими увреждания от нови мощни радари вероятно американски..да с е направят анализи и да се спре опасната вредна техника..В този регион Корея от древноста е играла важна охранителна роля.. Интересно на снимките е че няма пострадали хора от недопустими нарко спец добавки вкл маскирани като подсладители,лекарства и хран добавки..за разлика от САЩ и други големи страни
64
2
 
2
 
! Отговори
Койчо преди 7 години
ТАва толерантните сте много нетолерантнЕ.

Спонсорирани публикации