Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!

Ако ГЕРБ останат втори на вота – минават в опозиция, отсече той
2 мар 2017 09:07,
342
Борисов угодил на г-жата (Нинова) всички капризи: Дебат няма да има!
Колаж: Dnes.bg

Дългочаканият дебат между лидерите на двете основни политически партии у нас – ГЕРБ и БСП, няма да има.

"Дебат с госпожата няма да има. Вчера я чаках. Угодих й на всички капризи, тя ме разиграва. Вече програмата ми е наредена - по два дена на ден", отсече доскорошният премиер и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той разкри, че е бил готов на всички варианти, но... По метода на елементарните преобразувания Борисов обясни, че след като твърдиш, че си спечелил изборите, не може да се правиш, че нямаш нищо общо със служебния кабинет.

Още по темата

"Защо те бягат и защо не искат да кажат кои министри ще изпълняват тази фантастична програма, която имат?", поинтересува се Борисов.

"Правихте 2 дни студиа, ние се готвихме, разбрахме се, съгласихме се двата щаба за "мач в две полувремена" – експертите - кандидати за министри от двете партии, втората част – само аз и г-жа Нинова на 4 очи, по 45 минути. Говорих с нея най-джентълменски по телефона. Тя каза: "Не!", продължи Борисов и попита: "От какво ни е страх да си покажем хората, които ще изпълняват програмите?” Казах на Нинова, че от моя страна ще участват Томислав Дончев, Влади Горанов, Екатерина Захариева и Лили Павлова. Не са скандалджии", настоя той.

Лидерът на ГЕРБ обяви, че единствените, с които би започнал преговори за съставяне на правителство, са Реформаторският блок и Патриотите.

"И те в своите изказвания посочват доста добри неща, които сме направили. Ако се постигне такъв вариант, първите, с които ще седнем да разговаряме, са те", поясни той.

Борисов определи като манипулация и лъжа твърденията, че формацията на Веселин Марешки е "обгрижвана от ГЕРБ", за да може да се превърне в патерица, която да подкрепи евентуален бъдещ кабинет.

"Нищо общо няма между ГЕРБ и партията на Марешки. С "Воля" не можем да направим коалиция, защото принципите ни са различни", категоричен бе той пред Нова тв.

"Моето истинско притеснение е какво ще се случи след 26 март, защото трябва да се измине една много трънлив пътека, за да се състави правителство. Ще има нужда и от нормални хора в опозиция", коментира още Борисов и бе категоричен, че ако ГЕРБ са втори на изборите, остават в опозиция.

"Народът ще си е избрал друг първенец" - така той аргументира избора си да не опитва реализация на втория мандат, ако ГЕРБ не е с най-много гласове.

Бойко Борисов все пак настоя, че е важно да се направи стабилно управление за следващите година и половина, поне докато мине председателството ни на ЕС.                                                                                                                                                      

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


342
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
219
13
 
4
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 7 години
*** ОТ ЧЕРВЕНОТО КРАДЛИВО КОТИЛО НА ПОПАДИЯ ХЕЛЕНА
218
3
 
3
 
! Отговори
Случаен преди 7 години
Много ***, много нещо! Запрете се малко бе хора! Нали ви плащат!Дайте го по-спокойно! Няма да ви увеличат надницата! Ще спечели този ,който каже народа ,или(който трябва да спечели). Съдбаааа и да се плюете и да се избиете, все тая! Хайде по-спокойно, че до 26 март има още време, много ще се изморите!
217
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Страх лозе пази
216
3
 
16
 
! Отговори
е еее бибо преди 7 години
Тиквата окончателно съсипа бустана. Нищо друго освен ***.илност излъчващата смотаност мутра неможе да предложи.къде му е образованиетокъде му е честносттакъде му е смелосттаПодлост, коварство и някаква специална смъртност на известни бизнесмени чрез умиране ...това ще го запомним. а предателствата и подлостта те са изписани на челото му.
215
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Никой не е съвършен. По външни белези не се съди за човек. Българското население не живее добре и тенденцията е към още по-зле.Как да вярвам на нечии успехи в името на населението, наричано "лош матр,иал?Живея над 60 години в най-хубавата страна на света - България.Искам да бъде пак такава и в нея всеки да има достойно място.България не е собственост на Борисов, нито на неговите ментори!Няма чувство за Родина, това не е амфетамин! Не е частна собственост!Това е страната на българите!
214
2
 
3
 
! Отговори
вас преди 7 години
До Анонименпрекрасен коментар.Е затова картона и против него.
213
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пъзльооооооооо, пъзльоооо що те е страх от една жена бе! нали си уж много пекън!
212
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За комунистите винаги черното е бяло а бялото черно ! - и извънземните да дойдат акъл в кратуните не могат да им вкарат. Това е кауза пердута !!!
211
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
50 коментара са изтрити.Представете си какъв "изблик" от любов към тиквун са били.Гербери,направете си изводите,ако можете,де.
210
2
 
18
 
! Отговори
Мех преди 7 години
Тлъст плешив ***, това си е баце. Затова ще гледа властчицата през крив макарон. На хората им писна да избират тея. Гласувай за БСП - получаваш БСП. Гласувай за ГЕРБ - получаваш отново БСП, но след 2-3 години.
209
5
 
22
 
! Отговори
Байгън преди 7 години
Никой не е очаквал нещо различно от него, цяла България го знае каква е жалка страхлива п.тка.
208
14
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До Анонимен 254 После следва старата социалистическа мизерия , от която избяга 2 мил. народ.
207
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех Боко,Бокоооо,трима папи са те галили,младежкото ГЕРБ ръце ти целуваха като на дон Корлеоне и да се чуди човек от какво толкова те е страх.Някога МЪЖЕТЕ са излизали с пистолети на дуел заради жена,а ти от словесен дуел с една жена се уплаши.
206
2
 
7
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
До художника Сомо Бойко поиска прошка.Кой?
205
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата кампания на др. Нинова е изградена по препоръка на др. Решетников -генерал от КГБ . Хубаво излизаме от ЕС и НАТО после какво следва.
204
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 252Ами защото при Станишев дойде ред на Пеевски . Хората трябва да знаят кои са министрите , които ще изпълняват глупавите и невъзможни обещания на др. Лъжа .
203
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой каквото и да пише единствената дума е страх. От една седмица по медиите наблюдаваме сблъсъци между представители на ГЕРБ и БСП, някои на по -високо ниво други на по ниско. Хората както в цял свят искат дебат между двамата лидери с претенции да управляват страната. За какво са му на ББ министри на дебата, нали всеки ден ги слушаме. Така , че не го сравнявайте от клипа с целуването на ръка, като кръстник на мафията. Кръстник на мафията не е страхливец.
202
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Идва момент, в който е безразлично дали подкрепяш партия.За това ролята на троловете е празна, изкуствена. Но е просташка. Не можете да натрапвате всячески един провален човек, на който мястото му никога не е било там, където са го сложили.Уличният речник е доказателства за много неща.Всеки пази спокойствието си, но не може да се състезавате кой лъже по-добре.Има принципи в обществото и те са нарушени жестоко през последните 27 години!
201
1
 
12
 
! Отговори
художника преди 7 години
Българската традиция повелява "На месни заговезни" е ден за прошка!Кой от политиците ни до ден днешен излезе в ефир да поиска ПРОШКА ???Само питам !
200
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов е свикнал да угажда на кой.Става въпрос за дебати между двама души, които трябва да ни убедят кой е по-добрият, който има схващането какво се прави, ако е министър - председател.Желанието на Борисов за присъствието на екипа му от кандидат - министри, които са ни познати до отвращение, е признак, че той няма увереност в себе си. Ние също го виждаме.Той осъзнава слабостта си, в такъв диалог, ще лъсне, че работи по чужди команди.Като лъсне, излита.Той е пионка и го знае - ние -също.