Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни

Ще защитим държавния интерес в стратегическите отрасли!
19 мар 2017 15:20, Анисия Иванова
288
Нинова: Чужди господари няма да определят съдбата ни
Снимка: БСП

Да се каже ясно и в Европа, и на Изток, и на Юг, че имаме чест и достойнството и няма да позволим чужди господари и началници да определят съдбата ни. И аз, и този екип, и всички в БСП сме гарант, че това ще стане, когато спечелим парламентарните избори. Това заяви в Стара Загора лидерът на БСП Корнелия Нинова.

По думите й Левицата иска държавата да пази държавния си интерес в стратегическите отрасли и ще се бори за това.

"Българи, да си вземем свободата, спокойствието и гордостта обратно от Бойко Борисов. Демокрацията ни отне много. Отне ни здравеопазването, образованието, сигурността, но ни даде свободата да мислим, да имаме мнение и да се борим за правата си. Този човек ни отне и тази свобода”, каза Корнелия Нинова и добави: „С SMS-и управлява митниците, с SMS -и управлява съдебната система и SMS уволнява, ако имаш мнение”, категорична бе Корнелия Нинова. 

Лидерът на БСП се обърна към хората с думите: "Ще ви върнем самочувствието. Повече няма да се страхувате, че ще бъдете уволнявани, мачкани и репресирани, ако се чувствате свободни и имате мнение. Вие ще бъдете свободни хора. България, ще има чест и достойнство. Ще има силна икономика, здравеопазване и образование.”
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


288
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЛУЖИТЕЛИТЕ НА КОМСОМОЛА И ПОЛИТИЧЕСКАТА ПОЛИЦИЯ СЕ ОКАЗАХА ЗАПАЛЕНИ КАПИТАЛИСТИ/ ВИЖТЕ ИМ ЛИДЕРИТЕ/ МИЛИОНЕРИ, КОИТО НЕИСТОВО ИСКАТ ДА СПОДЕЛЯТ МИЛИОНИТЕ СИ С БЕДНИТЕ РАБОТЕЩИ- АХ НИДЕЙ ЧЕ ОСТАВАМ БЕЗ ДЪХ ОТ ИДЕЙНОТО ВИ ЛИЦЕМЕРИЕ/ПАРДОН ПЛАМЪК/. НЯМА ДРУГИ КАТО ВАС- ВИЕ СТЕ НОМЕР ЕДНО- КАК ЛИ ЩЕ НИ НАГОТВИТЕ, КАК ЛИ ЩЕ НИ УВЕЛИЧИТЕ С 1 МИЛИОН- ОФ КУРНЕЛИО И КАТО МЪЖ ВЗЕ ДА СЕ ОПРАВЯШ И ПАК НЕ МОЖ НИ ИЗЛЪГА.
162
1
 
5
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
Абе Нинова,тизнаеш ли какво е господар? И душичката си залагаш за него,а той те отстрелва за кеф! Тр.Костов, Г.Димитров, А. Луканов ... И още безброини знаини и незнаини . Къде си се навряла, Корнелио!? Твоите господари и за човек не те броят,те за "масите" говорят, за бройка.
161
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Биби е увеличил надникна!
160
2
 
5
 
! Отговори
Фронто преди 7 години
232,Спомни си и хистерията на другарката от Херсон преди избори. Онази съвсем се беше паникьосала. Явно господарят от Кремъл е наредил - или взимаш властта или отиваш на свиждане на Луканов!
159
5
 
9
 
! Отговори
Помня преди 7 години
Граждани, не допускайте отново БСП на власт.За трети път ще фалират държавата. Нинова говори за неща ,които не са възможни.Гласувайте с ум, а не с емоции.Не може да се даде власт на БСП заради това че видите ли при социализма било много хубаво.Ние не гласуваме за социализъм, а за развита, богата ,европейска България.Бъдете умни!
158
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не беше демокрацията, киято мадам Лъжа плюе така яростно синът и нямаше да учи във "вражеска" Америка.
157
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе тая жена да не би да взима упойващи вещества? Защо непрекъснато е в транс? Много бързо забрави, че не демокрацията , а тя и нейните крадливи другари ни отнеха всичко. Окрадаха парите на българина, и сега с цялата си наглост застава пред хората и най- нагло лъже. Тъй като е свикнара да приватизира и ликвидира, набързо ще види сметката на България, ще я ликвидира. Народе???
156
3
 
12
 
! Отговори
Рушветников преди 7 години
Бих се радвал българският президент да посочи и Русия (като страна, която се меси в българските дела). Има много партии, които се финансират от Русия. Абсолютно съм убеден, че и Русия се меси във вътрешните дела на България. Политически субекти се финансират с руски пари
155
5
 
13
 
! Отговори
Катарзис '17 преди 7 години
*** в качеството й на мастит ликвидатор и приватизатор ни баламосва, че не тя, а "демокрацията" ни била взела всичко и че щяла да защитава "държавния" интерес в приватизираните стратегически отрасли.
154
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доживяхме и това, да се появи достатъчно нагъл български политик и да каже, че демокрацията ни е взела всичко. Защо не продължите бе, г-жа Нинова и не предложите референдум за връщане на СОЦИАЛИЗЪМА и КОМУНИЗЪМА в България. Ама защо всички пенсионери не дойдем пред Позитано 20 и не поискаме от БСП, приемник на БКП, откраднатите 30 млрд. долара от пенсионните ни и здравни осигуровки през 1990г. Така ще ни се увеличат минималните пенсии не на 300 лв, а на триста евро? Ама нейсе!
153
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДРУГАРИ, ИЗБЕГАХА ВИ РОБИТЕ И НЕМА ДА СЕ ВЪРНАТ, НЯМА КОЙ ДА ВИ РОБУВА. ТА ВИКАШ КАКВО СТАНА С ДАНЪЦИТЕ И НЕОБЛАГАЕМИЯ МИНИМУМ, А ВАШИТЕ МИЛИОНЕРИ КАК ЩЕ ПРЕРАЗПРЕДЕЛЯТ БОГАТСТВОТО СИ С НЕОБЯСНИМ ПРОИЗХОД. НЕМА ЛИЦЕМЕРИ КАТО ВАС, РАЗСИПАХТЕ РОДИНАТА СИ, УНИЗИХТЕ НАРОДА СИ, ДОКАРАХТЕ МУ ИНФЛАЦИЯ НАД 1000%, СРЕДНА ЗАПЛАТА ОТ 5 ДОЛАРА, ИНФЛАЦИЯ- 12.8% 2008 РИТНАХТЕ ОНАЯ РАБОТА ТА НОВИ 5 МИЛИАРДА- НИЩО СТАРО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, А НОВОТО- КАК ЛИ ЩЕ НИ СГОТВИТЕ ПАК, ТЕГЛЯ СИ ВСИЧКИТЕ ПАРИ И СИ ГИ ХАРЧА.
152
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Чужди господари няма да определят съдбата ни" каза кандидатката за български комунистически господар г-жа Нинова, на която демокрацията е отнела всичко, но и е дала чрез приватизация по Костово време да направи милиони. Седя и си мисля - много страшно е да има комунисти, но още по-страшно е да има ненаяли се милионери-комунисти като Вас, г-жа Нинова! Господ да ни пази от такива като Вас!
151
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да, другарко Нинова. Демокрацията Ви отне много на Вас комунистите, отне Ви възможността да крадете, да лъжете хората, да им открадете пенсионните и здравни фондове, както направихте през 1990г. Отне Ви възможността да раздавате червени куфарчета с пари и да обявявате другарите комсомолци за другари милионери. Даде Ви обаче възможност такива като Жан Виденов, Станишев/ той пък Ви уволни за корупция като зам. министър/ и Орешарски да унищожават държавата и да я доведат до просешка тояга. Не нам!
150
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това, че всеки ден българските "политици" се срещат с американски сенатори, даже трима преди време спряха "Южен поток", ако помните, няма проблем. Но щом се е срещнат с един уважаван и достоен руски генерал,всички пр0дажни български СМИ взеха да рИват,нищо че този генерал е директор на РИСИ и част от работата му е да се среща с представители от всякакви държави,не само българските! За *** също е позорно,че излъга за срещата.Нали уж е "радетел" за по-добри отношения с РФ? Но разбрахме, че не
149
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Другарко Нинова няма да ви простим , че излъгахте за срещата си с ген. Решетников."Няма нищо срамно да се срещне с генерал Решетников. Много западни дипломати се срещат с него. Той е официален представител на РИСИ към администрацията на РФ. Представители на РИСИ пътуват по цял свят и осъществяват контакти, както и западни представители гостуват в този институт в Москва. Такива институти имат и другите западни страни. Срамното е, че *** ИЗЛЪГА! С0р0ш щеше да й дърпа ушите!
148
5
 
3
 
! Отговори
Реклама преди 7 години
Избираш Нинова, получаваш Командира Костов! Блестящо, дори ги получаваш в комбинация 2 в 1....Достойно за предизборна реклама!
147
2
 
6
 
! Отговори
Браво преди 7 години
Давай, Нинова, смело напред! Ти знаеш как се прави...едно време приватизация...сега...индустриализация!
146
2
 
13
 
! Отговори
qwe преди 7 години
к*урнелия признава за началство само мир*изливия руски ботуш
145
6
 
3
 
! Отговори
66 преди 7 години
..Аз съм за образования,интелигентен,спокоен изказ и тон...Не съм проста и не искам да ме управляват простаци от софийско..поздравления за Нинова..
144
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нинова, българина желае да види колко гадове от БСП, СДС и всички мишки--милионери на прехода ще вкараш в затвора и конфискация на имуществото до 9колено ?!

Спонсорирани публикации