Нинова за ДПС: Два пъти сгрешихме, трети път – няма!

"Ще правим принципни коалиции, не само за власт"
22 мар 2017 14:23, Анисия Иванова
114
Нинова за ДПС: Два пъти сгрешихме, трети път – няма!
Снимка: БСП

Ще правим принципни коалиции, а не просто за властта, настоя в Шумен лидерът на БСП Корнелия Нинова. Тя заяви, че тъй като често се задават въпроси и пришиват БСП и ДПС в бъдеща коалиция, трябва да се прави разлика.

"Нашите коалиции с ДПС винаги са били публични и явни и ние сме си понесли последиците за това. Тези на Борисов винаги са скрити и задкулисни. Защото сме си понесли последиците и сме си взели урока, ще им кажа – два пъти сгрешихме, трети път няма да го направим", отсече лидерката на Столетницата.

Корнелия Нинова бе категорична, че това не са само думи и празни обещания.

"Доказах като лидер, че трябва да се правят чисти, прозрачни и принципни коалиции", подчерта тя, цитирана от пресцентъра на партията и.

Тя припомни, че Бойко Борисов се е опитал да се дистанцира от ДОСТ и да убеди хората, че няма да се коалира с тях.

"Няма как да ни убедите, господин Борисов, защото ДОСТ беше създадена и регистрирана по ваше време. ДОСТ агитираше открито и в Турция, и в България за подкрепа за Цецка Цачева на президентските избори, и докато се отричахте от ДОСТ, Томислав Дончев и консултант на ДОСТ бяха засечени на общи разговори. Не приемаме това лицемерие. ДОСТ е бъдещият партньор, който ГЕРБ си отглежда за парламента", подчерта лидерката на БСП.

Тя коментира, че Борисов се е отрекъл и от ДПС, но той е управлявал задкулисно с тях.

"В 43-то НС най-важните решения за България се взеха с гласовете на ДПС", каза Нинова.

Председателят на БСП поясни, че по волята на членовете на партията, БСП е тръгнала на преговори с АБВ, но когато са започнали да се договарят с ГЕРБ и реформатори по места, тя е имала смелостта да се изправи и да каже: "Край. Дотук с тази коалиция, защото тя би била безпринципна".

Корнелия Нинова припомни още, че когато е било взето решение да се промени БСП ЛЯВА БЪЛГАРИЯ е имала смелостта да каже: "Край с партии, които са в тази коалиция само заради субсидиите и за да използват БСП, но да правят своя политика, различна от тази на коалицията и да ни използват като ракетоносител за свои интереси".

Лидерът на БСП заключи: "И в държавата ние ще правим само почтени съюзи, публично пред целия народ, с принципни разбирателства вътре, а не коалиции за власт".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хахаха, смешна и лъжлива г-жо Лъжа- разправяй ми ги тея лъжи на старата ми шапка. *** *** и "истина" са несъвместими понятия!Само русофилите плиткоумни могат да и повярват, но то при тях е разбираемо-малко им е умствения багаж!
21
15
 
17
 
! Отговори
Циник преди 7 години
Този политпарцал Нинова....се върти като ветропоказател...и мисли, че някой и вярва!Не говоря за ло*ботомираните избиратели на БСП - на тях ако им каже, че слънцето изгрява от запад - ще я питат само - кога?
20
14
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 7 години
Няма такава наглост - винаги били правили публични и явни коалиции. Кого баламосваш, бе паттко? Не се ли договаряхте тайно през 2013 с Доган, не наредихте ли на бялата Златка заради парите на Путин да ви подкрепи, не се ли договорихте задкулисно да издигнете Пеевски? Няма по-мръсно племе от *** - доказано от историята.
19
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Електоратът на червената бабушкера е все от селата и малките градове, обикновено над 60 години, бедни оскотели същества, които продължават да гласуват за свръхбогатите си палачи.
18
10
 
18
 
! Отговори
хан преди 7 години
..господа тролстващи гербаджии пишещи за последно от кабинетчетата си и усещащи хладното дихание: времето на ГЕРБ изтече и то не затова ,че БСП ще ви победи на изборите , а защото хората осъзнаха , че реформи със скоростта на костенурка не са оправдание за 7 годишното ви управление по време на членството ни в ЕС недопринесло с нищо за стандарта на живот ...
17
8
 
15
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
Герберските *** са в стихията си. По един пост на всяка секунда - това е направо за книгата на Гинес.
16
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чико ти и аз няма никога да гласуваме за тия българоубийци, ама има много просссст матрял, дето ще излъжат за пореден път. Без касапница няма да мине "преходът" в България.
15
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къса памет + калпав народ = слаба държава...Изберете ги пак тия червенотиквеничковчета и ще видите кон боб яде ли.. .
14
3
 
14
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
До 10: Откъде го извади тоя Решетников и защо пишеш подобни съчинения. Дай линк да видим има ли го някъде публикувано това.
13
15
 
11
 
! Отговори
sistem error БСП преди 7 години
Ако истината има много страни,то лъжата има много гласове. А от тях най-високия и креслив е този на Корнелия Нинова-Мадам Лъжа.
12
16
 
9
 
! Отговори
От Позитано преди 7 години
Тролчетата Червени, много се забавиха. Хайде на работа. Ще се глобяваме.
11
15
 
12
 
! Отговори
бкпс преди 7 години
Г-жо Корнелия злобата ви е обсебила до такава степен, че не се чувате какво говорите,защо заблуждавате народа с празни приказки ,припомнете си коалициите на БСП с ДПС и докъде доведе управлението БСП-ДПС,а и каква комунистка сте Вие,като преди това сте лапали от СДС и Вие сте от тези "Аз съм с таз която е на власт"
10
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКви красиви жени бе? Ти да не си геронтофил? То на сбирки на бекапето нема бабичка под 65. :)))
9
16
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кое не е вярно в твърдението на номер 1, че слагате минуси?Горката кака корни, да вряка срещу ГМО, а да остави синковеца да се трови в страната на гемеотата, монсантотата, капиталистите-експлоататори и ...абе изобщо всичко против което се "бори" нейната "цоциалистическа" партия.....оглавявана от милиардери, като гергов и сие. Гнууууус!
8
17
 
8
 
! Отговори
was преди 7 години
Лидерът на БСП Корнелия Нинова "клевети, оскърбява, лъже и се извърта", обяви ген. Леонид Решетников . Съвест лидерът на БСП вероятно няма! Да клевети, да оскърбява, да лъже и да се извърта - това е подобаващото поведение за ръководителя на социалистите", коментира Решетников."Ние сме твърдо уверени, че българският народ няма повече да повери браздите на своето управление на такива личности, за които срещите с руснаци са престъпление", заяви Решетников.
7
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ще сгрешите!Само това можете!
6
11
 
6
 
! Отговори
ognyanz преди 7 години
БСП наистина понесе много негативи от коалициите с ДПС, дано да са си взели поука. С ДПС, ако изобщо се прави някаква договорка, трябва да бъде ясно разписана и публикувана така, че всеки да може да я види, иначе спекулациите ще са безброй. И почнат ли да извиват ръце и да искат повече от договореното - по добре край и нови избори. Иначе пак ще се стигне до избори, но не и до спечелването им.
5
16
 
13
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 7 години
Не два пъти, 5 пъти, т.е. всеки път сте готови да се сродите с дявола, за да сте на власт. Не ви вярваме. червени лицемери.
4
17
 
14
 
! Отговори
Кака Ви Кури преди 7 години
Ще правим каквато и да е коалиция, само да сме на власт и да напълним касичката.
3
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мдааа "принципните коалиции" на тая руска партия са все такива, като при ункраинския гражданин без ден трудов стаж - руско-турски-националисти с решаващата подкрепа на "златното пръстче".