ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!

Местан обвини патриотите, че нарушават закони и Конституцията
Обновена: 24 мар 2017 22:54 | 24 мар 2017 15:15, Камелия Цветанова
207
ДОСТ: Каракачанов, Симеонов, Сидеров са фашисти!
Снимка: Булфото, архив

След като симпатизанти на Обединени патриоти блокираха гранични пунктове, за не допуснат влизането на автобуси с български изселници в Турция, които идват, за да гласуват в неделя, лидерът на ДОСТ обвини във фашизъм лидерите на коалицията.

Още по темата

"Блокирането на границата по призив на крайните националисти от Обединени патриоти  Красимир Каракачанов, Валери Симеонов и Волен Сидеров е проява на откровен фашизъм. Ако България е правова държава, кандидатдепутатският имунитет на тези лица трябва да бъде свален и същите да бъдат незабавно арестувани за подстрекателство към нарушаване на конституционни права на български граждани", ядоса се Местан в реакция на блокадата.

Според него никой няма право да възпира български гражданин да влезе свободно в родината си.

"Това, което се случва на границата, не е право на протест, а арогантно погазване на конституционния ред в държавата. Държавните органи, вместо да охраняват това изключително тежко престъпление, следва да приложат цялата строгост на закона спрямо извършителите", настоява Местан, цитиран от пресцентъра на ДОСТ.

Той смята, че трябва да има реакция на случващото се, защото президентът, премиерът и министрите следва да са наясно, че правото на протест свършва там, където започва конституционното право на друг гражданин.

"Призоваваме компетентните власти час по-скоро да прекратят самоуправството на българо-турската граница и осигурят свободното и спокойно влизане на българските граждани в родината им", иска Местан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


207
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НА ТОЗИ ОТ СНИМКАТА ДА СЕ ОТНЕМЕ БЪЛГАРСКОТО ГРАЖДАНСТВО.НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ ИМА ДРУГО И КЪДЕ ЩЕ ХОДИ.
62
4
 
25
 
! Отговори
българина преди 7 години
На такива не трябва да им се дава трибуна. Кой друг бг гражданин се крие в посолството на държава извън ес!? Щом счита че турция го пази да хвърля бг личната карта и да се маха. Къде е данс питам, кога ше го екстрадират в анадола за държаван подривна дейност!' кога
61
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен 75 преди 7 години
До Анонимен 74Ти,като турч,добре се справяш с правописа.Ашколсун,кьопоолар!
60
1
 
1
 
! Отговори
Men преди 7 години
Dosega biaxa v vlasta zahto ne promenixa zakona ami sega se peniat da glasuvat xoritsata za tiax a posle sa kradat tezi ne sa patrioti a pederasi
59
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
крайно време е на турците живеещи в турция, да им бъде отнето двойното гражданство. Като български граждани - колко от тях могат да говорят български, колко от тях могат да пишат ?....Като гледам ти как пишеш на български трябва и твоето гражданство да отнемем.
58
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как да не гласуваш за ДОСТ?
57
3
 
18
 
! Отговори
Рашо преди 7 години
Като гледам щуротийте на ислямистите Ердо и Место, и всичките тия джихадо-терористи, думата фашист добива друго значение. Започва да ми звучи като нещо хубаво, необходимо и полезно.
56
3
 
21
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Да,има един с фашизирани наклонности в момента у нас и това е ...МЕСТАН! На него трябва да се отнемат всички права и да си отиде там,където му е най-хубаво - в Турция,напри мер! Изобщо не трябваше да му регистрират измислената партийка а за подстрекаване към присъединяване към Турция да бъде ПОЗОРНО изгонен от България! Не ни трябват такива мекерета като него,за които всичко българско е дразнител - ние сме българи и не ни трябва помощ от Турция ! Тия да се връщат откъдето са тръгнали!
55
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
крайно време е на турците живеещи в турция, да им бъде отнето двойното гражданство. Като български граждани - колко от тях могат да говорят български, колко от тях могат да пишат ?
54
2
 
21
 
! Отговори
Георгиева преди 7 години
Ако България беше правова държава,г-н Местан, нямаше да има регистрирани ДВЕ турски партии, които според Българската конституция са НЕЗАКОННИ, а ти (пиша го с малка буква поради Неуважение), трябваше отдавна да си в затвора, заради предателство към Родината!!!! Анадънму?! Или както точно е според "майчиния" ти език! В България НЯМА МЯСТО ЗА ПРЕДАТЕЛИТЕ!!!!!
53
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато Доган правеше същите номера по време на изборите нямаше проблем за лъже патриотите. Сега, когато проруската ДПС е на път да намали двойно резултата си руските патриоти се задействаха. Ние сме единствената страна в света в която защитата на чуждуя руски интерес се смята за проява на патриотизъм.
52
3
 
15
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 7 години
Тоя съвсем влезе в ролята на шефа си Ердоган - фашисти - тук, фашисти там.
51
13
 
3
 
! Отговори
NewYorker преди 7 години
Дерзайте свободни български граждани от Турция ... Дерзайте братя! От червените фашисти винаги сме получавали само предатество, избиване, унижения! ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД, където и да е по света Ви подрепя! Само аутсайдерите в обществото си дават някаква важност! Вървете с високо вдигната глава и никога няма да допуснем комунист да Ви унижи .... ДЕРЗАЙТЕ!
50
2
 
11
 
! Отговори
СПИРО АГНЮ преди 7 години
ТОЗИ НЕ СЕ ЛИ КАЗВАШЕ ПАВЕЛ--АГЕНТ ПАВЕЛ ?....В ГЪРЦИЯ ГО ХВАНАХМЕ ПРЕДИ 89-ТА, И ГО ЗНАЕМЕ КАТО АГЕНТ ПАВЕЛ ВЕЖИНОВ .ПОСЛЕ СТАНА ВЛАДИМИР ЗИДАРОВ -- ОТ СДС 1991 ГОД., ОРИГИНАЛА СЪС СИНИОТО ЛЪВЦЕ, И ДОО 1994 ГОД..А ПОСЛЕ И ПОСЛЕДНО --ЛУТВЕ МЕСТАН !
49
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен - НАСТАНА ХАОС В ДЪРЖАВАТА, САМО БОЙКО ЩЕ НИ СПАСИтова е още нищо, истинският хаос следва малко по-късно.
48
2
 
9
 
! Отговори
Как Сийка преди 7 години
Абе,ей,вие от ДОСТ толкова ло нямате акъл в главите да измислите нещо друго,ами повта ряте думите на повелителя со Ердоган,че всички против вас са... фашисти?! Как пък и къде видяхте фашистки изяви ?! Местане,не си мисли,че точно Симеонов,Сидеров и Каракачанов са ни изкарали край границата -НИЕ НЕ ИСКАМЕ ТИЯ САМОЗВАНИ "гости" КОИТО НЯМАТ НИКАКВО БЪЛГАРСКО СЪЗНАНИЕ да ни променят живота,но за нас е повече от ясно,че тия хорица са заставени да идват в България с една цел промяна на вота !
47
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бисексуалният Местан що не се вземе с хомосексуалният танкист, Генчо? Каква красива двойка са, нали? Но кой ще е мъжът или ще се редуват. Когато Местан ще е мъжът, как ли ще отварят сините си очички Танкиста, когато мислите на Козела навлизат в неговото прострaнаство. Баси, хем предатели, хем и два пъти повече гейове. Миличките, сигурно се обичат вече!
46
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До DddУтре ако някой така реше на теб да ти отнеме гражданство/имот/права? Щот не го кефиш?
45
3
 
7
 
! Отговори
Ddd преди 7 години
Тук възниква въпроса, дали Местан и всички тези екскурзианти са наистина български граждани. Би трябвало да се отнемат бг паспортите на тия. Малко са ни ромите дето ни разкрасяват по европа, а сега и тия. Идват в България само да докарат злини на хората.
44
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До станчоЗа ДОСТ не знам, за ДПС има решение на Констутиционния съд, според което съществуването на партията ДПС не противоречи на конституцията. Виж, тва че Местаня се скри в турското посолвство, като се счепкаха с Доганя, тва е друга бира. Там трябва да бъде съден като агент на чужда държава. Сега е модерно, виж в САЩ как гонят вещици на този принцип.