От границата: Аз съм българска гражданка, защо да се връщам?!

Спрените от Турция изселници недоумяват защо не ги пускат
Обновена: 24 мар 2017 22:42 | 24 мар 2017 17:45,
398

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


398
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И аз съм против да се връщат на талази да гласуват, ама това дето го прави Валери Симеонов е отвратително. За да спрем тези хора да гласуват, е въпрос на законодателни промени от управляващите, които Валери Симеонов и Каракачанов толкова години услужливо крепят на власт. Не става с показни акции 2 дена преди изборите. И като се замисля, че за патриотарите ще има повече гласове от за разумни хора като Христо Иванов (Да, България) и Радан Кънев.... ми става гнусно.
139
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
По закон имат право да влизат. Но иначе тези екскурзия към България е един много недобронамерен и подъл акт от страна на съседна Турция. Колко от тези хора щяха да тръгнат да гласуват в България, ако не бяха натоварени по списък като *** и пратени насам с безплатни билети?! Те са се изселили отдавна и въобще не ги интересува вече какво става в България, не знам дали се усещат, че Ердоган ги използва за плановете си.
138
2
 
15
 
! Отговори
POLICE преди 7 години
Интересно защо няма Полиция точно на това место , май всичко предварително подготвено
137
10
 
13
 
! Отговори
Лукойл-ДПС патриоти преди 7 години
Откъде-накъде , Лукойл " патриоти " , руски фашисти-ибрици и ДПС-цъpвyли като Mypгaвия MaHгaл Валери Симеонов , русенския тлъст пидaл Каракачанина и перхидролния пиндел Болен Пидеров , ще определят какво да се случва в България? Едно време трябваше да ги изгоним всичките безродни pycoфилиcтици-комунисти и за това още си плащаме , като хората.
136
6
 
18
 
! Отговори
!! преди 7 години
Възродителния процес е проява на милосърдие от страна на българите, които за разлика от босненските сърби - оставиха мюсюлманите живи
135
5
 
18
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
ДПС са същите като ДОСТ, две про-турски партии. Ако не успее едната, поне другата да успее, това е тяхната позиция....
134
9
 
15
 
! Отговори
турчин преди 7 години
Как не се намери един да пита този популист на какво основание задава въпроси. Къде е държавата с нейните институции. Цацаров да арестува тези *** с водещите ги. Всичко друго е нарушение на правата на гражданите.
133
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе какви,,патриоти", две години на власт, да бяха забранили двойното гражданство , сега решиха да правят предизборни палаври?! Единствено, ще консолидират турския етнос да гласуват за ДОСТ.
132
5
 
12
 
! Отговори
ХРИСТО БОТЬОВ преди 7 години
Патриот е душа даваза наука, за свобода;но не свойта душа, братя,а душата на народа!И секиму добро струва,само, знайте, за парата,като човек що да прави?залага си и жената.И е човек с добро сърце:не оставя сиромаси;но не той вас, братя, храни,и вий него със трудът си!
131
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Валери Симеонов се мъче да прави Тодор Живкови-комунистически трикове , но който нож вади от нож умира
130
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какви патриоти са тия наркомани, циркаджии, най-смешното е че точно тия искаха да се въведе задължително гласиване, асега не пускат хората)
129
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 2,8 MИЛИOHAДа България се издържа от фондация Амерка за България, която е свързана със Сорос. Направете търсене в Гугъл, за да ви се изясни. В тази партия, например е анти-българина Емил Джасим.
128
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
пожелавам на Валери да бъде изгонен като животно когато някога отиде извън България
127
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако не бяхте толкова глупави ,сега тези хора щяха да си живеят в България и да плащат данъци тук ,селата нямаше да са обезлюдени ,но понеже полит шайката са глуупаци изгониха хората насила от родните им места и от България на три морета корумпираната сссвлоч направи България на три града.Оставете хората да влязат в страната си ве иизмет
126
6
 
15
 
! Отговори
факт преди 7 години
Патриотичния фронт никак не се впечатли от заканите на ц'иганина Е'рдоган и му показва среден пръсттоя път анадолеца няма насреща си л'акеите от ГЕРБ
125
8
 
11
 
! Отговори
мда! преди 7 години
Валери Симеонов направо ми пълни душата!! Как ги нарежда само!! :)
124
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Трябваше да ви изколят КАЗАНСКИТЕ БЪЛГАРИ от ВЕЛИКАТА ВОЛЖКА БЪЛГАРИЯ , всичките.Трябваше!Имаха пет века, защо ви пожалиха? РУСКИ АЗИАТСКИ ДИВАЦИ И ВАРВАРИ !
123
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има си Закони за нарушавана Човешките Права , не сме в Мозанбик или Танзания , а Валери да си понесе наказанието което си заслужи
122
3
 
14
 
! Отговори
tangra преди 7 години
Решението е много просто. Забрана на етническите партии. Ако някоя стане етническа - забранява се и толкоз. Нека да идват да гласуват тогава. Няма как да се изкорени омразата към Турция. Това е генетично заложено от 500 години тормоз, изнасилвания убийства и унижение!
121
6
 
11
 
! Отговори
вън преди 7 години
не е вярно,че са български гражданите са турски граждани,а паспортите им са фалшививън от България

Спонсорирани публикации