Нинова писа "Добър 4" на служебното правителството

Не изнесоха истината за завареното положение, смята лидерът на БСП
Обновена: 23 апр 2017 10:56 | 23 апр 2017 10:38, Красимир Ангелов
89
Нинова писа "Добър 4" на служебното правителството
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

"Добър 4" е оценката, която лидерът на БСП Корнелия Нинова даде на служебното правителство на Огнян Герджиков.

Още по темата
"Не изнесоха истината за завареното положение в държавата. Вероятно приеха, че това щеше да бъде прието като реваншизъм", обясни оценката си тя в предаването "Събуди се" по Нова телевизия.

Според Нинова най-лошата страна на политиката е лицемерието и в личен план тя е страдала много от това. Лидерът на БСП призна, че е леко натъжена от факта, че социалистите са втора политическа сила.

"Този парламент и това мнозинство няма да изкара 4 годишен мандат. Много хора ще останат недоволни заради отстъпването от много политики. Прекалено много компромиси за партии и личности, които вчера бяха нетърпими една към друга", заяви Нинова.

Според нея 122 депутати мнозинство не са стабилност. "Те ще имат сериозна опозиция в наше лице. Очакват ни напрегнати месеци", прогнозира лидерът на "столетницата".

Нинова изрази съжаление за изказването си, че демокрацията ни е отнела много, както и за думите на своя съпартиец Крум Зарков, който си направи неуместна шега с репресираните от комунизма. "Той ми се извини веднага след участието ни, осъзнал какво е направи", добави тя.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Корнелче, оди се прегледай вече! То бива глупости, ама ти не спря бе, жена! Вече не сме 80-те, ти не си дружинен, а страната не ти е клас! Да не говорим че на никой не му дреме и на сандалите какво ти е родил болният мозък!
45
2
 
20
 
! Отговори
да се замисли преди 7 години
Нинова: НЕ ПУСКА евроминостърката за кабинет Борисов, ОНЯ( той е никакъв!!) Зарков И СЕ ИЗВИНИЛ ( на НИНОВА ЛИЧНО)- вижте им етиката, морала.Нинова се изживява като собственик на роби-членове на БСП.Всичко , което могат да си позволят, става с НЕЙНО РАЗРЕШЕНИЕ. Мадуро във Венецуела така прави.
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тази жена не се ли притеснява за психичното си здраве? Тази власт толкова много и се иска, че непрекъснато е като настръхнала и превъзбудена, не се чува какво говори. Само лъже и плюе. Ама вече няма кой да и вярва. Няма ли кой да я озапти? Опазил Бог България от такъв управленец като ***.
43
1
 
22
 
! Отговори
padenie преди 7 години
Нинова се извинила за безумните си думи за демокрацията:и БЕШЕ в СДС!!?? Не се чудете; такива като нея- двулични, провалиха СДС.А за Крум Зарков:"Той ми се извини веднага след участието ни, осъзнал какво е направи", ЗАЩО ще се ИЗВИНЯВА на НЕЯ? НА бълг. народ трябва да се извини: но няма да се приеме извинението му.И на ДВАМАТА ПРИКАЗКИТЕ не са за хора, "ДЕПУТАТИ"???????? Изглежда цялото БСП няма възпитание, образование, логика при мисленето.И ще ми съставят ЗАКОНИ??? Пълен фалш. И срам за тях.
42
4
 
5
 
! Отговори
naco преди 7 години
ДРУГАРКО Нинова,пак повтаряме,НАПУСНЕТЕ БСП!!! Вие с ДРУГАРЯТ Борисов ,Сте толкова НУЖНИ в момента на България,колкото МРАКА и СУШАТА за всяко живо същество!? С НЕЛЕГАЛНИ и АГЕНТИ на ДС,България отива към ГИБЕЛ!!! НАРОДЕ????
41
3
 
20
 
! Отговори
Борисов каза: преди 7 години
БСП са изсипали огромни пари за президентските и парламентарните избори. Социалистите обаче още не можели да изживеят загубата. Разпределени са постове, поети са много ангажименти и "ние го разбираме по това как се тресат много хора от нерви"
40
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Новата учителка по руски "Нинова писа "Добър 4" на служебното правителството" !
39
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов не вкарали завряния зет в затвора, чрез ученичката си ще му клати лодката докато не я обърнат! Нинова почна да маха неудобните, както завряния зет след 1999.
38
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До КолевИнтересно ми е Колев,доколко ти и подобни на тебе,познавате политическата кариера и следите политическите изяви на Нинова,за да твърдите толкова самоуверено,че винаги,за всичко и постоянно лъже?Откъде го вадите това самочувствие на всичко знаещи и от всичко разбиращи,та на всичкото отгоре не търпите чуждо мнение?
37
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАЛЕ МАЛЕЕЕ ! СЕДНАЛИ ДА ЗАЩИТАВАТ ГЕРБ ! АБЕ ДЕЦА , ТАМ СА НАЙ ДЪРТИТЕ ЙОМУНИСТИ БЕ ! ЗАТОВА НЕ ДАВАТ ВЛАСТА НА ДРУГ !!!!
36
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз пиша "Лош 1" на даскалицата по обяздване на куци кобили.
35
8
 
9
 
! Отговори
bookworm преди 7 години
БСП и Герб са двете страни на една и съща монета.
34
4
 
13
 
! Отговори
дива котка преди 7 години
Никое правителство не заслужава добра оценка.С нищо не са помогнали да изплуваме над тинята.
33
1
 
15
 
! Отговори
петко преди 7 години
Къде ли е ада за омунистите?
32
1
 
14
 
! Отговори
митко преди 7 години
Тези представители на една отминала епоха им е време да се понсьонират.
31
1
 
8
 
! Отговори
lll преди 7 години
Да ви ... ученическия манталитет после се чудете защо хората емигрират.
30
5
 
18
 
! Отговори
Колев преди 7 години
КАТО МЪТЕН,ЧЕРЕН И ЗЛОВОНЕН ПОРОЙ СЕ ИЗЛИВАТ ЛЪЖИТЕ В МОМЕНТА В КОЙТО ТАЗИ ЖЕНИЦА СИ ОТВОРИ УСТАТА.АБЕ,ТАЗИ ДРУГАРКА НЯКОГА ДАЛИ Е ГОВОРИЛА ИСТИНАТА ИЗОБЩО???МОЖЕ ЛИ ДА ГОВОРИ ИСТИНАТА,ИЛИ ИМА НАПРАВЕНА МАГИЯ ЗА ЛЪЖА---ДА ЛЪЖЕ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ. ДО СКОРО ХОРАТА СЕ ГРАЗНЕХА И ЯДОСВАХА ОТ ЛЪЖИТЕ И,АМА ВЕЧЕ СПРЯХА И САМО СЕ ЗАБАВЛЯВАТ.
29
3
 
16
 
! Отговори
Митко преди 7 години
Нинова стискай палци да не ви оценявам аз,че до пето коляно ще ви вкарам в затвора.
28
1
 
18
 
! Отговори
Даа преди 7 години
ДА УВОЛНИМ МИЛИОНЕРИТЕ ОТ БСП.ЧАК ТОГАВА ЩЕ ПОБЕДИМ
27
3
 
15
 
! Отговори
Загубата е победа ? преди 7 години
*** каза: Въпреки загубата на тези избори БСП е постигнала много голям успех. Другарко Нинова(г-жа Лъжа) и симпатизантите на БСП и техните противници ви пожелават все по-големи подобни успехи на следващите избори. Това само г-жа Лъжа(комунист) може да го каже, да превърне лъжата в победа, истината в лъжаКого лъжете др. Нинова ? Да са живи и здрави тези, които ви вярватКолкото повече си я търпите ***, толкова повече изборни загуби ще претърпи БСП.

Спонсорирани публикации