Неуморим японски полицай догони ламборгини с велосипед

Шофьорът отнесе яка глоба заради нарушение
35

Японски полицай догони ламборгини с велосипед и глоби шофьора му, съобщи Лента.

Шофьорът на "Ламборгини Хуракан" прави нарушение, като завива наляво на червен светофар. Той ускорява, но виделият провинението полицай на велосипед се втурва след него и го настига на следващия светофар. Там му нарежда да се отклони и му съставя акт, предава БТА.

"Ламборгини Хуракан" има 5,2-литров двигател V10, който генерира мощност от 580, 610 или 640 конски сили в зависимост от модификацията. Скорост 100 км/ч достига за 3,2 секунди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
17
 
! Отговори
Циник до 6 преди 6 години
"Ще научи работодателя му..." ЛИ?Тези с Ламборгини СА РАБОТОДАТЕЛИТЕ!Останалото са глупости - като на този шеметака с "грозната кола""Гроздето е кисело"И повечето верисии са в България
11
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
смешна работа като сравнения, а и като статия. смешници сте от класа. само драскате черна хроника, платени поръчки и такива смешни и *** статии за някъде си по света.
10
2
 
47
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Ето затова с теб нямаме ламборджинита. Защото акълът ни е за баничарка.
9
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Бг, лаборгинито да бяха го пуснали срещу скромна рушвет и тнт двайска!
8
21
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
В Япония като закъснееш 1 секунда за работа и ти се води 1 ч. закъснение. Като закъснееш 1 час ти се води, че един ден не си бил на работа. А ако един ден не дойдеш на работа ти се води, че седмица не си работил.И там наистина имаш досие и ако се види, че не можеш да се задържиш на една работа и никой не те взима на работа.
7
2
 
39
 
! Отговори
Швейцарец преди 6 години
До Анонимен (4)В Щвейцария ще те притесни, понеже глобите са в проценти от годишния доход и на този би му излязло като нищо $1 милион +.
6
4
 
48
 
! Отговори
До анонимен 4 преди 6 години
Колега, Япония е нормална държава. Вярно, и там има хора, които има пари да си купят Ламборджини, и там си позволяват да ги карат с превишена скорот и в пътнотранспортни нарушения, но спират, когато ги догони полицай, па бил той и с велосипед, и търпеливо седят и тъпеят, докато им напишат акта, както се вижда от клипа. Без съмнение, ще си го плати човека, и то по електронен път, не на ръка, а за акта на шофьора, най-вероятно, ще научи и работодателят му, и родата на жена му, тц, тц...
5
1
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше тук полицаят нямаше да смее да го глоби.А онзи щеше да даде мръснa газ и да избяга. После ако го хванеха щеше да каже, че не е видял ченгето.Къде е Япония, къде сме ние.
4
69
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колко ли му сее смеял този с ламборжинито че го гони с колело? А глобата ще му я плати още там на място и ще ходи да си пие питието. За да имаш мангизи да си купш една от най скъпите коли които много малко народ могат да си позволят и втора употреба значи глобата едва ли ще го притесни. Можеше да се поизгъбарка с полицая преди да му плати глобата. Аз ако бях щях да го накарам да се изпоти и отзад под гърба. После щях да спра и да му дам една хавлия да се избърше.
3
4
 
87
 
! Отговори
wow преди 6 години
Искренно се възхищавам на японския полицай и държавата,на която с гордост и чест служи.
2
21
 
16
 
! Отговори
Циник до 1 преди 6 години
Ха ха ха ... сигурен съм, че собственика на Ламборгинито много ще се притесни от глобата...
1
12
 
31
 
! Отговори
не син преди 6 години
А баба ми догони боинг със хвърчило !

Спонсорирани публикации