Пълнолуние във Везни: Ето за какво да внимавате

Не разчитайте на интуицията си
21 мар 2019 20:50, Иванка Гъркова
4
Пълнолуние във Везни: Ето за какво да внимавате
Pixabay

След настъпването на астрономическата пролет, точно в 03:44 часа на 21 март, Луната навлиза в знак Везни и ще промени плановете на някои представители на зодиака. Освен това Слънцето ще навлезе в Овен, с което идва новата астрологическа година. 

Девизът на Везните е "Аз уравновесявам", но днес и утре представителите на тази зодия трудно ще могат да се контролират и не е препоръчително да разчитат на интуицията си. Водени от планетата Венера, те обичат хармонията и спокойствието, но заради връзката с Марс ще изпаднат в някои ситуации, които 
ще "опънат" им до краен предел. 
 
Първото нещо, върху което ще повлияе пълнолунието във Венера, е личният живот. Двойки и семейства ще бъдат подложени на изпитание днес и утре. Очакват се конфликти между партньoрите и членовете на дома, както и при приятели. 
 
Бъдете внимателни какво говорите, защото под афект ще кажете нещо, за което може да съжалявате. Много хора ще преосмислят интимните си връзки и ще прекъснат токсични приятелства.  
 
Не е изключено част от представителите на Везни и Овен (в който се намира пролетното равноденствие), да се чувстват доста объркани преди и след настъпването на пълнолунието. При някои ще се прокрадват съмнения, които могат да влошат взаимоотношенията им с близките. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"...но заради връзката с Марс ще изпаднат в някои ситуации, които ще "опънат" им до краен предел."Да имаше и вас кой да ви "опъне", а и мозък в кратуните да ви поналее.
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз в кутията за хоума си държа едра шкурка за вроговени пети. Самата кутия е в клозета.
2
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Пълнолуние във Везни"От астрономическа гледна точка това няма никакъв смисъл, но явно на някой хора реалноста им е скучна и си измислят какви ли не глупости...
1
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Леле няма да ми е никак леко мойта е овен и каквото тя мисли и иска всеки трябва да го изпълнява.А и сега с това пълно луние не знам ама става страшно по не разбрах,че е от пълнолунието и ракииката трябва да си я пия тайно и скришом да не ме види.

Спонсорирани публикации