На богато: 3 зодии, които обичат лукса

Знаците, които си падат по елегантните и изискани неща
Обновена: 4 май 2019 20:56 | 4 май 2019 20:45, Ивета Иванова
4
На богато: 3 зодии, които обичат лукса
Снимка: Pexels
Някои от зодиакалните знаци са по-претенциозни към нещата, които купуват и използват. Те харесват скъпите предмети, дрехи и аксесоари, отсядат в по-луксозни хотели, ходят на почивки в екзотични страни. Не могат да си представят да нощуват в палатка, мотел или квартира, както и да носят дрехи от кварталния магазин. Просто си падат по елегантните и изискани неща. Ето и кои са те.
 
Телец
 
Телците харесват предмети на изкуството, скъпи картини, елегантни дрехи, бижута, деликатеси, гурме ценители са. Редовно харчат пари и за най-хубавото вино, не могат да пият обикновено. Понякога могат да изхарчат много пари, за да се поглезят и да си купят нещо ценно. Не се чувстват виновни, че имат хубав вкус. Обичат да получават подаръци. Естети са, тъй като са управлявани от Венера.
 
Лъв
 
Тези зодии обожават да пазаруват. За тях турът по магазините е истинска терапия. Те също много харесват скъпи и модерни неща, ще напълнят торбите с най-впечатляващите дрехи, аксесоари, обувки, чанти и ще изхарчат много пари. Дори знаят кога е най-подходящият сезон или най-доброто време от годината за пазаруване на определени неща. Знаят и кога най-луксозните магазини правят намаления. За тях раят или перфектният ден е ден, в който пазаруват 24 часа и купуват всичко, каквото си пожелаят, без да се съобразяват с нищо друго.
 
Везни
 
Те са много красиви, елегантни и изтънчени, тъй като също са управлявани от Венера. Не могат да си позволят да се обградят от евтини и грозни неща. Всичко около тях трябва да е прекрасно, изящно, елегантно, нежно. Иначе разваля настроението им. Обожават да ходят във винтдиж магазини и да намират стари, скъпоценни предмети, които носят духа на друга епоха. Често дрехите им и бижутата им са по поръчка, изработени специално за тях. Харесват старинни чаши, съдове, подноси. Предпочитат неща, които са направени на ръка и са с високо качество. Винаги разпознават кое е качествено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По лукса си падат обикновено разглезини и празноглави хора, които нямат духовни ценности.Но това пак не е до зодия.
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В момента зодия Лъв изплаща къща, така че не ми говорете за 24 ч. нон стоп пазаруване. За последно си купих обувки и чанта 2017та. А за Овен съм съгласна, имам една позната лигла, която ако с мъжа и имат 100лв за 5 дена останали, ще вари картофи и макарони, но ще си купи рокличката дето си е харесала.
1
6
 
18
 
! Отговори
Значи преди 5 години
Няма зодия,която да обича ЛУКСА повече от ОВЕНА!Това го запомнете!

Спонсорирани публикации