МВР откри убиецa от Костенец, Чане се е самоубил

Преди да бъде открит е стрелял по полицаи
Обновена: 29 май 2019 23:06 | 29 май 2019 21:55,
291
МВР откри убиецa от Костенец, Чане се е самоубил

Стоян Зайков, убиецът от Костенец, е бил открит в района на Долна баня.

Зайков се е самоубил,  а преди това е стрелял по полицай. Зайков е открил огън по служител на Гранична полиция.

Всички служители на МВР са добре, предаде Нова тв.

Още по темата

МВР издирва Стоян Зайков от 10 май, когато тялото на 38-годишната Милена Шишкова беше открито край дома й в Костенец. Всички следи водят към бившият й партньор Стоян Зайков.

Дни по-късно, на 14 май, братовчедът на Зайков - Валентин Петров, бе открит мъртъв в дома си.

Заключени порти, резета, вериги... така е около Костенец

Преди дни МВР разпита сина на Стоян Зайков. От полицията не изключиха възможността Зайков да е избягал и в Гърция след двойното убийство.

В разследването и търсенето на Зайков са включени барети, антимафиоти, жандармерия, участват дори хора от местните ловни дружинки.

Първата следа от Чане беше уловена от полицейско куче на 17 май. Полицаите намериха и пушката, с която беглецът вероятно е убил братовчед си Валентин Петров. Убиецът скрил оръжието в пчелен кошер.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


291
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-добре мъртъв, независимо дали се е самоубил или са го самоубили, отколкото след няколко години да излезне и пак да убие. Поне сега семейството на жената ще могат да я погребат и да си продължат с живота.
147
3
 
8
 
! Отговори
от люлин преди 5 години
Разберете за да се оправят нещата с престъпността в бт не е толкова трудно!Трябва напълна промяна с нови и некорумпирани полицаи!Те са навързани с организираната престъпност и ги пазят!В Бг не разчитайте на полиция!!!
146
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Провала на ГЕРБ е всеобхватен. Съсипаха МВР уволнили са 40 хиляди кадърни предимно и са назначили 10 хиляди така, че днес около 20 процента от полицаите друсат наркотици. Прекрасно постижение по пътя на европейското развитие на България. На нарктомани в полицейски униформи може ли да се разчита, че няма да им се появят халюцинации, че някой стреля по тях...В седмо районно задържали двама свои като ...наркодилърчета. Това май са и единствените наркодилъри хванати последните години...
145
1
 
9
 
! Отговори
от люлин преди 5 години
Трябваше това да кажат, защото това е един битов убиец!Представете се терористи и Мвр то издъхва и не може да направи нищо!!!
144
2
 
13
 
! Отговори
кружшата и дървото преди 5 години
Глав сека на МВР прилича на предходен глав сек. Единствен в полицейската академия като курсант е имал привилегията да носи мутроведен златен ланец на врата си и успеха от висшуто му гравитира около 3 3 и нещо. Иначе е добро момче, чинно изпълнява заповедите на надпартийното ръководство на ГЕРБ и е идеален за глав сек. При провал на предходен глав, медиите на Певски и Домусчиев може да му изградят неръкотворен образ на сексмашина и вожд на партията КОВЧЕГ, която да наследи партията ГРОБ.
143
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Троловете да си лягат вече
142
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този човек е жертва на правосъдната система трябвало е да бъде в затвора и сега и жените и той щяха да са живи добре че не е опаткал и десетина полицаи преди да се самоубие.
141
3
 
26
 
! Отговори
Шерлок Борисов преди 5 години
Значи днес е стрелял по граничаря, а се е самоубил оня ден...
140
2
 
24
 
! Отговори
от люлин преди 5 години
Нещо много не вярвам!!!
139
4
 
9
 
! Отговори
ГЕРБ вземи апартамен преди 5 години
пРОБЛЕМЪТ НА гЕРБ И Пеевски е, че в София няма достатъчно роми и турци. Святат смятат и не виждат как ще хлъчнат хората да изберат дедо Бойковата кандидатура баба Данче с 51 процента за стотен мандат за кмет - фигурант наесен. Идват последните издихания на ГЕРБавото четриглаво чудовище в местната власт в медиите и в правителството. И в Цацаратурата.
138
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да, днес бях коментирала, че сигурно се е самоубил... Иначе щяха да го открият до сега.
137
4
 
11
 
! Отговори
До конспиратор преди 5 години
И кой точно ще я разреши и направи тази "независима" аутопсия" в България?
136
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много почна да ги гризе съвестта.
135
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По отношение на задължението на държавата да проведе ефективно разследване на обстоятелствата, при които Тодоров е загубил живота си, съдът приема със 6 срещу 1 гласа, че е имало нарушение в тази област също на член втори на Конвенцията, който определя като противозаконно отнемането на човешки живот при употребата на сила, освен когато е абсолютно необходимо.
134
2
 
11
 
! Отговори
Химия на самоубитнат преди 5 години
Помни КостенецНе забравай КурилоСпоменувай Алнатото Ване, Миши дел Биеро и онова луксозно Данъчно инспекторче чието возило не бе бронирано
133
0
 
6
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До 175Едва ли. Не и след това медийно фиаско, в което направи полицията на маймуни. Щеше да полежи ... бая.
132
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До анонименИ кой точно ще я разреши и направи тази "независима" аутопсия" в България?
131
6
 
23
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
За 20 дена "полицейско издирване" коментиращите уверени че ще бъде намерен самоубит бяха над 90% . - И ей го на - Самоубит . Поредния . Обръщам се към българския Инспектор Дюдю , които режисира тези "самоубийства" - Пич, вкарай малко правдивост в тия сценарии . Нека поне следващия "самоубит' да го намери "случаен гражданин" . За разнообразие . Странно как го откриха в момента в който подигравките и обвиненията в некадърност започнаха да стават главна тема в медиите . Ей така , изведнАж
130
3
 
10
 
! Отговори
БОЙКО И ЧАКЪРА преди 5 години
вропейският съд за правата на човека в Страсбург (ЕСПЧ) осъди страната ни за нарушаване правото на живот на Тодор Димов Тодоров-Чакъра, който загина при операция на полицията през 2003 г., предаде bTV.Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2012/11/06/sydyt-v-strasburg-ni-osydi-zaradi-mvr-akciia-ot-2003-g.172407,9ЧЕТЕТЕ ХОРАААА И СЕ РАДВАЙТЕ НА УСПЕХИТЕ ТРАГИЧНИ И КОМИЧНИ НА РОМСКАТА ПАРТИЯ ГЕРБ
129
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БауЩеше да го осъдят на 5 и след 2 да излезе за добро поведение.

Спонсорирани публикации