3 знака, че искате да сте сама

Много жени не вярват в брака
11
3 знака, че искате да сте сама
Снимка: Pixabay

В младостта си ние не мислим за нашите навици. Струва ни се, че старостта е много далеч. Постоянно рисуваме картини на щастливи стари години, но животът не е толкова розов. Често много навици, към които привикваме в ранна възраст, разрушават бъдещето. В резултат на това оставаме сами със счупената си мечта.

1. Кариера

Много често родители, приятели и станалите модерни лайф коучове ни убеждават, че задължително трябва да изградим кариера, след това да създадем семейство. Това състезание обаче може да се забави в продължение на много години. 

Всичко започва още от училище, където често се наблюдава синдромът на отличника. В този случай момичетата са обсебени от свръхотговорност. И после като жена вече не може да живее по различен начин – приоритет винаги е работата. А в същото време в личния живот не се случва нищо добро. Жената продължава да катери кариерната стълба. И работата служи като лекарство за нея.

Друга причина може да бъде бедността. Често богатите и самотни дами са имали тежко детство. И през целия си живот са мечтаели да избягат от бедността.

2. Нежелание за секс

Каквато и да е жената, нежеланието за секс не е норма. Това обаче може да се дължи на различни причини. Тя може да е преживяла психологическа травма, свързана с първата интимност. Затова не търси партньор, за да не преживее болката и да не се чувства като жертва. Но нормален човек няма да разбере това, тъй като биологичните нужди ще излязат на преден план.

3. Високо самочувствие

В днешно време е съвсем нормално една жена да обича да се състезава с мъжете. Когато чуваш още от дете, че си най-красивата, талантлива и интелигентна, е нормално като жена да има високи изисквания, на които мъжът невинаги може да отговори. За съжаление не всички са принцове на бял кон.

Още признака, че сте готова да останете сама, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
10
 
! Отговори
Социални причини - преди 4 години
това да, но по-долу не е спомената онази от тях, която е най-важна в България от времето на соца, та до днес: Невъзможността двойката да си осигури самостоятелно жилище.Малко ли са хората, които живеят заедно с родителите си в жилище, в което нямат дори самостоятелна стая? Когато се срещнат и се харесат двама такива, как да създадат семейство? Като правят секс по квартири на приятели, чийто ключ им е даден за час-два? Ще е чудно, ако успеят да останат заедно за по-дълго време.И днес има такива
5
2
 
13
 
! Отговори
Дрън дрън преди 4 години
Сред изброените причини сериозна е само една - ако жената няма желание за секс, но в този случай причината е с медицински характер.Всички останали "причини" не пречат на здравата, нормална жена да има съпруг или постоянен приятел. Такава жена може да е сама, само ако не може да срещне подходящ партньор, което пък произтича от най-различни социални причини - живее в малко населено място, грижи се за болен близък човек, което кара мъжете да се дистанцират и т.н.
4
5
 
9
 
! Отговори
Български палавник преди 4 години
Много жени вероятно са попадали на мъже, които са сасипани, изгубили себе си в живота, такива които не струват пукната пара, други които са ***, но не и тарикати по душа и разум ...Дали на този свят има един феноменален бебчУ на 25 който познава себе си в живота и т.н.,дали трябва да се разработи и да бъде това което всъщност трябва да бъде, преценете сами.Правете разлика между палавник и психопат !:)
3
2
 
4
 
! Отговори
И нещо изпищя преди 4 години
Дали да не беше едно малко крадливо ***, нещо изпищя на смърт ...
2
2
 
6
 
! Отговори
Видях как! преди 4 години
Една звезда в небето изгоря тази нощ, това значи само едно .... Той е тук ...
1
6
 
11
 
! Отговори
Бай Евстати преди 4 години
а деца кога ?то кариерата била по-важна нали