Стрелец, Риби... Кои зодии харчат най-много?

Те не могат да спестят, взимат на заем
17 авг 2019 22:03, Иванка Гъркова
3
Стрелец, Риби... Кои зодии харчат най-много?
Pixabay

Случвало ли ви се е да вземете заплата и след няколко дни отново да сте на червено? Да, всеки има такива моменти, а те са чести, ако човек не може да си прави сметка. Според астрологията, има хора от определени зодии, които просто са родени със способността да харчат. Те трудно могат да отидат на море и да се върнат с пари, защото спестяването не е в кръвта им. 

 
Разпределянето на средствата в семейството е важна и отговорна задача. Обикновено с нея се занимават жените, но има и много мъже, които могат да се справят. Ако гаджето ви крие пари от вас или си търсите идеалната полвинка, ето представителите на кои пет зодии харчат много и не могат да управляват парите си добре: 

1. Стрелец 
 
На тях смятането не им е най-силната страна. Хората, родени под знака Стрелец работят усилено и знаят как да печелят пари, но им е трудно да ги заделят за нещо смислено. Те предпочитат да поддържат нивото си като си купуват придобивки, за които нямат възможност или заради които ще пренебрегнат някой друг разход. Те не купуват по приоритет. Хареса ли им нещо, ще дадат последните пари, само и само да го вземат. 
 
2. Риби 
 
Още от малки те са доста разточителни. Рибите никога не смятат в магазина. Имат ли определена сума, трябва да я похарчат цялата. Те никога не могат да спестят, защото обичат да си купуват непотребни неща или да "разпускат" пазарувайки. Вследствие на това те винаги са без пари до заплата и се налага да взимат на заем. 
 
3. Водолей 
 
За хората от този знак парите не са най-важното. Те нито се стремят да бъдат богати, нито да спестяват за определена покупка. Разликата от по-горните зодии е, че Водолеите харчат парите си за неща от първа необходимост, а за останалото  разчитат на подаянията на другите.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Аз съм Близнак и ела да видиш какво става, когато харча. Жените Везни също много харчат, мое наблюдение
2
1
 
5
 
! Отговори
Минута мълчание преди 4 години
за УУДСТОК (15, 16, 17 август 1969 г.)Честваха с концерти 10-, 20-, 25-, 30- и 40-годишнината на този легендарен музикален фестивал.Но не отбелязаха с пореден концерт 50-годишнината му!
1
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имам наблюдения върху свои гаджета от тези три зодии.Има по нещо вярно в написаното, но много по-голямо значение за стила на харчене имат обективните обстоятелства - с какви средства разполагаш, за колко човека се грижиш или цялото ти семейство се грижи главно за теб и т.н.

Спонсорирани публикации