Майли Сайръс отрече слухове, не била изневерила на Лиъм

Звездната двойка се раздели след едва 8-месечен брак
9
Майли Сайръс отрече слухове, не била изневерила на Лиъм
Снимка: архив, Ройтерс

Певицата Майли Сайръс отрече слуховете, че е изневерила на актьора Лиъм Хемсуърт и това е станало причина за развода им, съобщиха световните агенции.

В Туитър Майли написа, че може да е всякаква, да танцува провокативно туърк, да пуши трева, но никога не е била лъжец и се е държала честно с другите.

"Аз трябва да съм напълно прозрачна за феновете си, които обичам. И това, което не мога да приема, е, че лъжа и че съм обвинявана в нещо, което не съм извършила!".

Майли и бившият й съпруг, австралийският актьор Лиъм Хемсуърт, имаха доста бурна връзка преди и след брака си, белязана от раздели и сдобрявания.

"Когато си простихме с Лиъм, бях му вярна и честна с него. Мога да приема много неща, но не и това, че бракът ни е пропаднал заради моя изневяра", твърди певицата.

Агенциите припомнят, че звездната двойка се раздели след 10-годишна връзка и едва 8-месечен брак. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е задължително, когато човек се жени, да е първия мъж на жената. Но бих попитал Лиъм какво е чувството да знаеш, че си мооого назад в списъка, че и няколко жени са по-напред!
6
2
 
7
 
! Отговори
Лиам-ка преди 4 години
Е, глупости! Ходила с любовницата си на почивка на езерото Комо и ги снимали да се натискат, пък после не му изневерила.... Не можела да превъзмогне увлечението си към жени, а човека до нея е сериозен... Как да не му писне, искал традиционни отношения... А тя искала да е флуид... Сладурче е той, но сам си е виновен да си изгуби времето с тая...
5
1
 
1
 
! Отговори
KOC преди 4 години
мадърс доутър зверски я скъсаха чак забременя
4
9
 
9
 
! Отговори
Ристу преди 4 години
"...звездната двойка се раздели след 10-годишна връзка и едва 8-месечен брак." Бракът съсипва любовта. Бракът е глупост - "обичам те толкова много, че искам да въвлека и държавата в любовта си". Защо по дяволите? Има и лyмпeни, които се женят и повторно. Абе, алaнколу, какво точно не разбра от първия път?!
3
1
 
6
 
! Отговори
Wrecking Ball преди 4 години
Като има много въздух между ушите, така става.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Когато си простихме с Лиъм, бях му вярна и честна с него...." Ама в промеждутъка не гарантира, нали?
1
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега вече мога да спя спокойно.

Спонсорирани публикации