Парадокс? Преследвани наркотрафиканти спасиха полицаи в морето

Полицаите пък заловили 80 пакета с хашиш
7 окт 2019 18:10,
31

Полицейско преследване край бреговете на Малага отвежда полицаите във вътрешността на Средиземно море. Те са въвлечени в преследването на четирима души, заподозрени в трафик на наркотици.

Полицаите обаче са върху малка лодка, по следите на още по-малко плавателно средство. Не след дълго полицаите се озовали във водата.

Хеликоптер от въздушния отряд на Малага, който също проследявал операцията от въздуха, заснел част от преследването. На видеото се вижда, че полициейската лодка се опитва да прихване целта си под ъгъл. Скоростта и вълните обаче оказват лоша шега, пише New York Times.

Лодката се разклаща и трима полицаи падат в морето. Тяхната лодка продължава да се върти, извън контрол, а самите полицаи се опитват да изплуват далеч от нея.

Горе, във въздуха, служителите в хеликопетра осъзнават, че полицаите долу са в беда и вадят мегафона и молят: Ще може ли заподозрените да спасят полицаите?

Така все пак хората, които до преди малко биват преследвани, се оказват в ролята на спасители с малката си гумена лодка. Вместо да се опитат да избягат, те подават ръка на полицията, а добре опаковани пакети плуват около тях, разпилени след сблъсъка.

В крайна сметка, полицаите не само са спасени, но и успяват да заловят над 80 пакета хашиш, които са паднали от лодката.

Четиримата трафиканти, които ги спасяват, са арестувани и откарани обратно на брега и вкарани в ареста.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
1
 
5
 
! Отговори
Каванч от Маниса преди 4 години
Да не са снимали продължение на "Полицаят от Сен Тропе"?
26
1
 
10
 
! Отговори
факт преди 4 години
Голям бъзик, накрая ги арестуваха значи.
25
2
 
6
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
българина иска правова държава ама като види такава ситуация и се кефи.Просто племе сме си и такива ще си останеме.Аз живея от година в Испания - близо до Мадрид.Тука полицията има друг статут.Помагат при катастрофи.Регулират движението.
24
2
 
1
 
! Отговори
С.С. преди 4 години
A.C.A.B1312
23
4
 
14
 
! Отговори
Хахахахахаха преди 4 години
Четиримата трафиканти, които ги спасяват, са арестувани и откарани обратно на брега и вкарани в арестаПосле върви да правиш услуги на полицаи
22
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мойто инфо не е по темата.Слушах бенерето,за да чуя чакана новина,но минаправи впечатление,че началнитефрази на водещите се повтаряха подва пъти едно към едно и след това нямаше проблеми.Ако незнаят ,да си оправят системата,освен,ако моята не еизбила.
21
3
 
17
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
До Анонимен 19...Няма къде да се измъкнат...не и с хеликоптер над главата си...помагайки на полицаите правят крачка към намаляване на присъдите им.
20
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 15. Казва се риск губи ,риск печели. Тази " работа" транспорт на дрога си е обречена. И са си психо. Полицайте от въздуха ги виждат. Къде ще бягат. Обикновенните хора си изкарват с градивен труд парите. Не ги прави на глупави. А в тия страни някои от тях са и добровопци. Имат си офицялна работа извън полициата.
19
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицейска благодарност!
18
1
 
15
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
съдията ще бъде мноооого благосклонен в присъдата си
17
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Четиримата трафиканти, които ги спасяват, са арестувани и откарани обратно на брега"Много тъпо, а? Следващия път да не ги спасяват...
16
2
 
38
 
! Отговори
Атанас Свиленов преди 4 години
Такива смехории се случваха само във филмите на Луи дьо Фюнес.
15
4
 
42
 
! Отговори
кука преди 4 години
Битува разбирането, че всички престъпници са чудовища-психопати. Не, повечето от тях са хора с морал и ценности много над средното. Това, което ги отличава от другите е, че не желаят да работят за жълти стотинки за по-големи тарикати от тях самоопределящи се като работодатели. Те имат куража да живеят бързо и рисковано, а не бавно и монотонно.В повечето случаи плащат скъпо за това със затвор или със смърт.
14
5
 
21
 
! Отговори
Чичо Долфи преди 4 години
Черна, бих казал еврейска неблагодарност!
13
4
 
22
 
! Отговори
Fake news преди 4 години
От пресцентъра на МВР съобщиха за трима удавили се полицаи в района на Слънчев бряг. По първоначални данни тримата излезли на риболов с моторна лодка, но двигателят отказал и те решили да пробват да го запалят с бутане.
12
4
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 4 години
Имало и по-прости ора от българите;))) Спасение, но срещу какво...?;)))
11
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В България щяха да им пожелаят приятно давене.
10
1
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Има да ядат суджуци заедно дълги години.
9
2
 
16
 
! Отговори
Сержант Ушо Тъпчев преди 4 години
"А тия у хеликоптера освен да снимат, не са ли можели да помогнат на колегите си???"Тц, те са от Транспортно-операторска милиция, не от Спасителна.
8
9
 
11
 
! Отговори
Жабурино Жабети преди 4 години
На давещ се полицай бих подал само чаша вода. Но студена!

Спонсорирани публикации