Германка с 5-годишна любов с… пътнически самолет

Мечтае си дори един ден да се омъжи за него
Обновена: 28 фев 2020 15:13 | 14 окт 2019 07:34, Елка Василева
16
Германка с 5-годишна любов с… пътнически самолет
Снимка: архив, Reuters

Германката Мишел Кьобке от Берлин поддържа 5-годишна любовна връзка с пътнически самолет "Боинг-737-800", съобщава в. "Мирър".

Тридесетгодишната симпатична брюнетка намира летателната машина за "привлекателна, секси, елегантна и прекрасно скроена". Тя нежно нарича боинга "шатц" /"мили"/.

Мишел твърди, че привличането й е физическо, но има и емоционална привързаност към реактивния аероплан. За да начеше крастата си, госпожица Кьобке понякога пътува на него. Но самата тя признава, че поддържането на романтична връзка със самолет не е никак лесна работа.

Тя има контакти с приятеля си само когато пътува или го посещава в хангара, което й се случило веднъж в живота. Но за сметка на това си има умален модел от фибростъкло от него, който си държи вкъщи.

Мишел се докосва и до някои оригинални резервни части от същия тип самолет, за да поддържа по-постоянна връзка с избраника си.

Привличането на германката от неодушевен предмет е известно в медицината като обектофилия.

Тя разбрала, че си пада по самолети, по време на първия си полет през ноември 2013 година, а се влюбила в боинга през март 2014 г. През месец май 2019 година тя за пръв път успяла да се усамоти с любимия в хангар на летището. Тя мечтаела един ден да се омъжи за него.
/БТА/
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
Толерантен преди 4 години
Всички коментари са отрицателни, защото сте родени със злоба, неприязън и нетолерантност към различните хора, които и те имат право на това, от което всички останали. Това, че е влюбена в самолет не я прави ненормална и/или *** както вие се изразявате. Може да има причина за тази насока към привързаност, само че да не е написана по статиите. Има много хора като нея, които са привързани към предмети, не е само тя, така че помислете хубаво преди да пишете гадости.
10
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
.......си има умален модел от фибростъкло от него, който си държи вкъщи.........Майтап на кубици, представям си как се гушкат с умаления вибромодел - шатц, шатц, я, я вундаба
9
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До DerstreichholzА бе младеж, защо разпространяваш неточни езикови умения... НЕ се ли пише в случая по-правилно DAS, вместо Der, когато говорим за рода на дървото във въпросното шпрахе...
8
0
 
23
 
! Отговори
Ратнемок преди 4 години
Не знам кое е по-тъпо, да се влюбиш в самолет, или да седнеш да пише за това, че някой се е влюбил в самолет. И в драта случая си ментално повреден.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо, драги журналясти, ни занимавате с глупости ?
6
0
 
15
 
! Отговори
Derstreichholz преди 4 години
Много са сладки. Не знам кво да кажа.
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
1Османе как е "Меркелица" на турски..хи хи.
4
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мъка, така става когато всички са от едната страна на брега
3
2
 
14
 
! Отговори
ЧИТАТЕЛ преди 4 години
И тази й хапят мухите...
2
5
 
10
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
До ГАДОРЯН 1 По зле от германците са руснаците.Там се женят за пиячката.
1
2
 
8
 
! Отговори
Срам преди 4 години
*** това е болен човек не те ли е срам че и се подиграваш. Деца имаш.

Спонсорирани публикации