Как се държат зодиите, когато им се похапва?

Понякога гладът прави хората раздразнителни
8 ное 2019 21:30, Екип на Tialoto.bg
5
Как се държат зодиите, когато им се похапва?
Снимка: IStockphoto

Гладът може да направи хората много чувствителни, раздразнителни и емоционални. Ето какво прави и как се държи всяка една зодия, когато изпитва вълчи глад.

Овен

Те са импулсивни и склонни да избухват. Казват каквото мислят, не се съобразяват, че често са груби и нараняват другите. Когато са гладни, пак избухват, арогантни са и дори може да кажат неща, които реално не мислят, просто го правят в яда си. Гладът им създава много лошо настроение. Тогава постоянно спорят.

Телец

Не искате да се забърквате с представител на зодия Телец, когато той е гладен. Не трябва да го ядосвате или да му казвате да се успокои. Те наистина стават страшни, когато са зверски гладни. Раздразнителни са. В такъв момент започват да се тъпчат с нездравословни храни и ядат прекалено бързо и прекалено много.

Близнаци

Не е лесно да се разбере, че Близнаците са гладни. Дори да е така, те опитват да го скрият – това не повлиява много на настроението и държанието им. Не искат да развалят партито, разходката заради това, както и да карат другите да се чувстват виновни. Ако са много гладни, просто може да говорят несвързано или прекалено бързо.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може, Дидо, олимпийци са по глупави теми, поднесени некадърно на това отгоре. Че и трият тези коментари, които им го сочат.И на тема астрология има какво да се пише, но не и от хора, които грам понятие нямат ни от нея, ни от писане въобщи.
3
0
 
3
 
! Отговори
Дидо преди 4 години
Всеки ден си викам, не може да се измисли по-*** статия от предния и всеки ден ме опровергават е гати..
2
0
 
7
 
! Отговори
Ха ха ха хааа преди 4 години
Има една зодия, която става супер опасна, когато огладнее - зодия "Мъж".За да нямаш проблеми, гледай винаги да е добре нахранен, даже преял. Тогава е много сговорчив и може да го убедиш да направи много неща, които дотогава е отказвал.Само секс не прави с преял мъж. Когато ще имате такива занимания, не бива да е гладен, но и да не е с препълнен стомах. Когато приключиш с креватната гимнастика, се погрижи наблизо да има за хапване неща, които той обича. Ще бъде много доволен от теб!
1
1
 
4
 
! Отговори
Как не преди 4 години
Познавам мъже и жени "Близнаци" и "Рак", които си взимат храна от кухнята и започват да се хранят дори и пред гостите си.Вярно е, че не са канили тези гости на обяд или на вечеря, но все пак са ги поканили "Ела след работа" или "Мини към 16.00 ч. в събота" и т.н. Но не се е нахранил преди да му дойдат поканените от него гости и нито стои гладен, докато пият кафе, нито се срамува от това, че си е сипал ядене и папа в тяхно присъствие без да ги кани с каквото и да било.Не са всички такива обаче.

Спонсорирани публикации