Според зодията: Коя е най-лошата му черта?

Общуването ни зависи от много фактори
19 ное 2019 22:31, Иванка Гъркова
3
Според зодията: Коя е най-лошата му черта?
IStockphoto

Общуването ни с противоположния пол зависи от много фактори. Всеки би потвърдил, че за много мъже и жени характерът на отсрещната страна е от особено значение за това дали връзката ще има успех.

Както представителите на слабия, така и на по-силния пол, си имат своите претенции. И докато жените държат на романтиката и искреността, доста мъже залагат на външния вид.

Зодията до голяма степен определя част от нашия характер. След като ви разкрихме кои са най-лошите черти на мъжете от зодия Овен до Лъв, ето и останалите шест от зодиака:

Дева

Не само жените от тази зодия са перфекционисти. От мъжете с този знак също ще чуете да се оплакват и да ви критикуват за различни неща. Те изпипват детайлите до такава степен, че могат да накарат човек да се отдръпне от тях. Мъжете Деви са доста раздразнителни и не приемат чуждо мнение. Ако сте заедно и нещо сгрешите, няма да спрат да ви натякват, че са били прави, но не сте ги послушали.

Везни

Представителите на силния пол, които носят този знак, са мили и внимателни, но на тях не може да се разчита кой знае колко. Те преследват интересите си и имат способността да се изкарват в ролята на жертва, за да постигат успех. Когато вече нямат никаква полза от вас, стават груби и жестоки.

Скорпион

В тях сякаш има буря от емоции – кога положителни, кога отрицателни. Мъжете Стрелци обичат да преследват обекта на своите желания. Дори и да не ги харесвате, те няма да ви оставят на мира.

Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моята най-хубава черта е тази, която ми разделя зaдника на две части.
1
7
 
2
 
! Отговори
Богата6 преди 4 години
По принцип най-интересни са зодия Риби. Последен знак, съдържащ всички черти на останалите знаци, добри и лоши. Ако искаш пълноценен живот - свържи се със човек от знак Риби, няма да съжаляваш и няма да ти е скучно ако е богат/а. Със беден човек никой не се занимава.

Спонсорирани публикации