Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

49-годишният Обрететски е разхождал кучето си, когато бил ударен
5 дек 2019 16:15, Нели Христова
137
Руски милиардер блъснат от три коли на Острова. Убит ли е?

Преди една седмица руският милиардер Димитрий Обрететски излиза да разхожда кучето си в британският град Сурей. Но така и не се прибира.

Преди седмица полицията в града обявява, че мъж на около 40 години е бил блъснат от кола. Оказва се, че това е именно 49-годишният Обрететски. Според данните на властите, в инцидента са участвали три коли.

Днес приятелят на бизнесмена Павел Бороков се усъмни, че той най-вероятно е убит. По думите му, Обрететски от дълги години живял във Великобритания, но често се връщал в Русия.

"Знаете, хората на Острова карат внимателно. Не изключвам, че елиминирането му е било планирано“, казва Бороков пред руското издание Life. Това е поредната мистериозна смърт на руски гражданин. Още повече, че се случва, когато отношенията между Русия и Запада са изключително обтегнати.

Тримата шофьори, които са участвали в инцидента са спрели на мястото. Полицията е иззела кадрите от камерите в колите. Кучето също е загинало в катастрофата.

Димитрий Обрететски е натрупал своето състояние във Волгоград след разпада на Съветския съюз, преди да се премести във Великобритания със семейството и децата си. Той се превръща в герой за руските футболни фенове, след като кадри от Евро 2008 показват, как развява руския флаг сред море от холандски привърженици. Тогава Русия побеждава Холандия с 3:1.

Според властите Обрететски е бил в кома в продължение на няколко дни преди да почине.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
7
 
8
 
! Отговори
не си платил данък преди 4 години
путински олигархат, а това се наказва със самообесване, самоотравяне или налитане срещу бързо движещи се превозни средства, в случая 3 на брой.Путин вече е набелязал кой млад и надежден агент ще произведе с титлата 'олигарх', в името на народа!
74
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РУСКИ МИЛИАРДЕР НАТРУПАЛ МИЛИАРДИТЕ СИ КОГАТО Е БИЛ 20/28 ГОДИНИ, ЗАБЕЛЕЖИ НЕ НАСЛЕДИЛ, А НАТРУПАЛ, ОБАЧЕ ОТ ГОДИНИ ЖИВЕЕЛ В КРАЛСТВОТО И ТУК ИДВА ВЪПРОСЪТ- ТОЙ РУСОФИЛ ЛИ Е ИЛИ РУСОФОБ СЛЕД КАТО НЕ Е В РОДИНАТА СИ...МДАААААААААА, САМИТЕ РУСНАЦИ КАТО НАТРУПАТ НЯКОЙ ДРУГ МИЛИАРД И ОТИВАТ ДА СИ РАЗХОЖДАТ ПСЕТАТА СИ В ОМРАЗНАТА ИМ ЕВРОПА, И *** ГОВОРИ ЧЕ РУСИЯ НЕ Е ДЪРЖАВА НА НЕОГРАНИЧЕНИТЕ ВЪЗМОЖНОСТИ- ФОРБС- НАЙ МНОГО ДОЛАРОВИ МИЛИАРДЕРИ И С НАЙ НИСКА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА.
73
1
 
6
 
! Отговори
до 38 лейбър смотан преди 4 години
Ти Лондон на картичка не си виждал сигурно, кварталът се нарича Съри Кийс ама беге май.муните му викат съри, съриту, днес минах през съриту да си купя ефтини трейнърки от декатлона.
72
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Честен милиардер в Русия? Няма такова нещо..Не се знае,какво е забъркал,избора е голям за такива,като него-наркотици,пране на пари,оъжия,търговия с хора..Не ги жалете,защото те не жалят никого..Скоро на един богаташ от Русия дъщерята се обеси,17 годишна музикантка.Била е пияна..Пак в Англия.
71
2
 
5
 
! Отговори
дон кихот преди 4 години
Било е тест на Волга с автономно управление.
70
3
 
1
 
! Отговори
наблюдаващотдалеч преди 4 години
До джоАбе "джо", защо не се подписваш с истинското си име, Иваношка Г лу па ка
69
0
 
6
 
! Отговори
Хххх преди 4 години
Т.е. хем е убит ама хем се знае кои са шофьорите.... доста глупави наемни убийци...и защо трябва да са трима ...и тримата да го убиват едновременно???
68
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Другарят Путин/Кървавият Карлик/ е свършил новичока и ги подкара като при соца. Очаквам да се появи и самосвал КАМАЗ......
67
2
 
5
 
! Отговори
Крим не е руски преди 4 години
важно е кучето да е добре...другото е похвално.
66
0
 
5
 
! Отговори
Surrey(Съри) преди 4 години
Surrey (Съри) е графство.
65
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко хора знаят че березовски го пречукаха заради чеченските терористи щото ги финансираше серйозно нищо чудно и тоя да има някви далавери с ислямисти щото една доста голяма част от идил са от кавказ
64
0
 
13
 
! Отговори
анон преди 4 години
мисля, че за умните хора всичко е ясно в момента в които прочетат в заглавието - "руски милиардер"...
63
6
 
2
 
! Отговори
джо преди 4 години
Е извинете, но как е възможно човек в няколко дневна кома ,да разхожда кучето си ???? Тези Ингилизи съвсем ни взеха за канарчета. Или прочета на статията е нещо изкривен.
62
0
 
10
 
! Отговори
sh преди 4 години
работа на совкопитеците - диваци и варвари като фашистите. Но нека да е за пример на онези руснаци от властта, дето си мислят че имат подготвени ''запасни аеродроми'' на запад. Нямат - след разпада на империята ще бъдат намерени, ограбени и убити.
61
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако го беше блъснала една кола, щеше да е подозрително, но това да те блъснат три коли, може да е само пълна случайност.
60
15
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Британски учени откриха специално модифициран софтуер във всички модели на Лада, придружен със камера за лицево разпознаване. Засекат ли Обрететски - Ладите спирачките им отказват и сами ускоряват докато е във визуален обхват.При някои модели дори е открит модул, написан лично от Путин: след удара Ладата сама включва на задна и минава втори път върху целта - един вид контролно прегазване.Трябва да се наложат санкции след такава мощна хибридна атака!
59
2
 
15
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
Аз пък си мисля че кучето го е изяло.
58
7
 
4
 
! Отговори
невидимият фолдер преди 4 години
Французите са. След тази милионерска епидемия на ветровития Албион, богатите руснаци ще предпочетат да се придвижат отвъд Ламанша. Обиране на каймака. Това е коварен план под за който стърчат чипиците на Макрон !
57
4
 
18
 
! Отговори
Бойко борис0фф преди 4 години
Съдбата на шпионите е еднаква от времената преди Христа. На България няма да ни липсва.
56
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как е в Сурей, има ли рублей или и там няма хахаххахахха.