С кой недостатък да се разделите през 2020 г.? (1 част)

Близнаците винаги казват едно, а вършат друго
13 дек 2019 16:52, Иванка Гъркова
3
С кой недостатък да се разделите през 2020 г.? (1 част)
IStockphoto

Новата 2020 г. чука на вратите ни. Остават броени дни до края на десетилетието и неминуемо всеки от нас ще си направи равносметка за това как е живял през изминалите 12 месеца и какво е постигнал.

Ако все попадате на неподходящи половинки или имате конфликт с близки и колеги, няма как да не сте си задавали въпроса дали грешката е в самите вас. Всеки представител на зодиака има специфичен характер и може би в някои особени черти се крие разковничето.
 
Започвайки годината начисто, астролозите съветват да се отървем от някои вредни навици, да уважаваме повече себе си и околните.
 
Ето с кои лоши черти трябва да се раздели всяка зодия, за да има една по-хубава и успешна година в личен план:
 
Овен
 
Всички с тази зодия не спестяват мнението си за другите, но и не им е приятно, когато им кажат истината в очите. Затова лесно се обиждат и са склонни да не говорят на определени хора, които са ги наранили, с месеци.
 
Телец
 
Един от недостатъците на Телците е, че лесно се доверяват на хората. Те се раздават за другите и биват разочаровани, когато не получат същото от другата страна. Затова все по-рядко вярват в истинското приятелство.
 
Онова, с което трябва да се разделят през 2020 г. е страхът от провал и предателство, заради който понякога се затварят в себе си и не могат да покажат пълния си потенциал.
 
Близнаци
 
Те винаги казват едно, а вършат друго, след което се обвиняват, че не са постъпили правилно. Въобще, Близнаците се лутат между това, което иска сърцето и онова, което очакват другите от тях.
 
През новата година представителите на тази зодия трябва да станат по-уверени и да спрат да се връщат към миналото.
 
Останалите зодии четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лъжа е,че близнаците говорят едно,а вършат друго.Това го прави само един близнак-премиера на страната.Но това не му е от зодията,а по навик от едни други години.
2
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
С бедността...
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Търся мъж - зодия рак, няма да съжалява. :)))

Спонсорирани публикации