Марлон Брандо – джендър флуиден, но предпочитал жени

Нова биоглафия разкрива пиперливи дейтали около актьора
14 дек 2019 17:00, Нели Христова
43
Марлон Брандо – джендър флуиден, но предпочитал жени
Снимка: Flickr

Като млад актьор Марлон Брандо обикалял нощните заведения с колегата си Кристиан Маркан, за да свалят жени. Маркан говорел, докато Брандо просто се усмихван неустоимо.

Ала двамата мъже не били просто партньори по сваляне на жени. Те били и любовници. Маркан и Брандо "споделяли едно момиче в леглото, а после продължавали само двамата".

Мерилин Монро, Урсула Андрес и Рита Морено били само част от хилядите красавици, които споделили едно легло с Марлон Брандо. Но десетилетия преди да стане модерно, актьорът бил джендър флуиден и не се срамувал от това. Това твърди новата биография за Брандо, написана от Уилям Джей Ман.

Още докато служел в армията, Брандо изразил своите предпочитания. Имал афера дори с учителя си по актьорско майсторство. Според Ман Брандо предпочитал жените, но умело се възползвал и от двата пола.

"Той беше несигурен за много неща, но сексът не бе едно от тях“, пише авторът. Самият Брандо казва, че неговата философия е: „Сексът няма пол.“

През 70-те красавецът има афера с комика Ричард Прайър. За това свидетелстват вдовицата на Прайър и самият Куинси Джоунс.

Книгата на Ман е с обем 720 страници и според критиците, това е най-изчерпателната биография за енигматичната звезда. Самият автор казва, че досега всеки, който е писал за Брандо, го е разбрал погрешно.

Според Ман Брандо не е изпитвал нищо повече от презрение към актьорството и филмите си. Много по-важни за него били хуманитарните каузи и... жените, които преследвал.

Критиците, които го определяли като нарцисист, често игнорирали травмите от детството му и менталните му проблеми. Брандо преследвал жените, за да „получи онова, което майка му не успяла да му даде преди толкова много години“.

Веднъж Марлон казва, че „единствената причина, поради която е в Холивуд е, че няма моралния кураж да откаже парите“. Той е първият актьор, който успява да прехвърли бариерата от 1 милион и получава 3,7 милиона за 7-минутно участие в „Супермен“ през 1978 година.

Още докато е на 19, Марлон успява да примами много жени. А според Ман, той използвал секса, за да се справи с депресията си и чувството на самота.

Около него полудявали. Една от приятелките му си спомня, че около 30 жени на едно парти се борили за вниманието му. Той искал да спи с всички тях, ако не сега, то съвсем скоро.

"За него сексът бе като обяд или да отидеш до тоалетната“, казва негов колега актьор. Но колкото повече жените се хвърляли в краката му, толкова повече той ги третирал като боклуци. Но това не означавало, че той не можел да обича. Всъщност обичал силно, но не бил добър в това да показва чувствата си.

На 26 той вече бил истинска звезда с Оскар в ръцете си. Според приятелката му Елън Адлер, когато жените минавали покрай него, разтваряли ризите си. Той не бил напълно подготвен за това.

Но славата му донесла още жертви – изключително красиви актриси. Ала той предпочитал такива, които са по-малко известни, за да не бъде засенчен.

Но имало една жена, която самият Брандо твърди, че наистина е обичал - Джил Банър. Двамата били заедно през 70-те. Банър успяла да заслепи Брандо, тъй като била една от малкото жени, които не тръгнали да го преследват, след като той се отдръпнал.

Тя имала същото разбиране като Брандо за моногамията. Двамата се срещат по време на едно от прочутите излизания на актьора с Маркан – любовник на Брандо и... нейно гадже.

Но и тя се уморила от държанието на красавеца и решила да го нарани и да му отмъсти, като спи със сина му Кристиян, който по онова време бил на 18 години.

Последната значима връзка на актьора е с чистачката му Мария Руиз. От нея той има три деца. Когато се опитва да се премести с тях, оставяйки я зад гърба си, тя го съди за 70 милиона долара.

„Имах много афери. Прекалено много, за да опиша себе си като нормално, отговорно и интелигентно същество“, признава Брандо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
1
 
3
 
! Отговори
!! преди 4 години
Ама бисексуален и *** флуиден не са ли различни неща? *** флуиден аз си мислех, че е когато не можеш да определиш ти самият от кой пол си...
35
2
 
4
 
! Отговори
рефера е виновен преди 4 години
така де, нали трябва да ни убедите за джендърите- да ги приемаме! светът винаги е бил искелиферчен, но като сега не е било, трети, четвърти, пети, ..........., пол, няма мама няма тате, има номер едно и номер две, самоопределяне - различно! има нещо много збъркано!
34
4
 
0
 
! Отговори
пецата преди 4 години
в шоу бизнеса се влиза през диванчето, така е от 100 години , после те пускат през креватите на богати чичковци и лели срещу големи хонорари , всички са с разбити анубиси, който не иска да дава дупе не взима добри роли , пример за супер подценен актьор е Колин Фаръл, много добър обаче не му дават роли а причината е че от устата му никога не е излиза нещо за ***
33
2
 
8
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Поръчкова джендърска статия. Нормалните хора - мъже и жени е време твърдо да се противопоставят на тези алчни, агресивни и подли извратеняци, защото ще затрият Света!
32
1
 
1
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Сега искам по нов проит на сексуалността да определят и Фреди Меркюри и да се попикая от смях ....Show must go on .....
31
1
 
3
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
Ете тука те вече си такова таковата светът ... думи нямам да го опиша!
30
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НОВА,, БИОГЛАФИЯ ,,ЗНАЧИ ? БАШ ПЪК БРАНДО ?НА УМРЯЛО КУЧЕ ,НОЖ ВАДЯТ . ЩО НЕ ГО ИЗВАДИХА ,КАТО БЕШЕ ЖИВ И ЗДРАВ ? ЛЕЛЕ ! ТОВА ДЕМОКРАТИТЕ СА ВСЕЛЕНСКИ ШАМПИОНИ ПО ЛЪЖИ И ДЕМАГОГИЯ . *** СА НА СВЕТЛИННИ ГОДИНИ ,ЗАПЪРТЪЦИ ПО ЛЪЖИ .
29
1
 
7
 
! Отговори
Спец преди 4 години
Баре бе, кат се напие и го удари хормона , все му е едно коза, жена, мъж или възглавница. Ама друго звучи "дженджър, менджър ..бисексуален " вместо просто обикновен развратен бройкаджия .
28
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И защо искат да ни втълпят че джендърството е нещо нормално. Вижте бе Брандо даже е бил ***. И какво ни интересува това нас нормалните хора.
27
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сред българските актьори може би най-разгоненият е бил Богомил Симеонов - Животното.
26
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A защо постоянно ни се навира това в очите? Все се изтъква все едно е нещо нормално. Ами не е. Просто природата е дала на хората полово разделение и размножаване. Не знам защо изключенията се налагат като нещо нормално? Някаква псевдо-социална и3родщина. Смахнат свят!
25
2
 
9
 
! Отговори
100личанин преди 4 години
Ами тя и новата яловица Сачева днес събра Синода да им обясни как не разбираме джендърството и колко е мил БХК . Натам вървят нещата , ненапразно я избраха нея...
24
8
 
15
 
! Отговори
човек преди 4 години
На защитниците на мъртвите знаменитости искам да задам един въпрос:Трябва ли да мъчлим и за такива като великия военачалник и държавник Александър Македонски, който също е бил "*** флуиден" както сега е модерно да се казва?Историята не може да се премълчава. Един от неговите любовници е бил от неговите генерали.Това доказва две неща. Първо, че хомосексуалните не са задължително "меки китки", и второ, че не е "мода", и не е заразно - имало го е от хилядолетия както днес.
23
1
 
10
 
! Отговори
Нема умора преди 4 години
Виден американски психиатър обясни наскоро защо тези болнави идеи са натрапват яростно в западната култура, която е в тежък упадък. Онези около 5% с явни психични отклонения, които в старите нехуманни времена са били мачкани жестоко, сега могат да си развихрят маниакалната упоритост и желанието да доминират. Те не се отказват никога. Ако заразената от тях култура отстъпи, свършено е с нея. Има много други, които да заемат позициите й. За съжаление, защото знаем какво проповядват някои от тях.
22
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Както се знае за Ален Делон, така и Марлон Брандо със сигурност е минал през стадия на про...ия, за да се издигне. В техните държави масово хората не са красиви, имат повечко изпъкнали лицеви кости. Изключение е. Има страни с преобладаващо красиви хора, там чак такава изродщина е по-малко вероятна. Всъщност, бройкаджийството не е свързано с красота. Мик Джагър е пълна отврат, а е в подобен род пернати.
21
7
 
4
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 21Не, за какво да ни е срам?Човекът отдавна се е защитил. Просто днешното поколение не го познава достатъчо.Той не се е крил. Напротив, открито е заявявал, че след като много мъже спят с други мъже, няма от какво да се срамува и той и си го казва ачик-ачик дето се вика.Което говори за едно - известните никой не ги закача. Но обикновените се крият защото ако някой разбере ще ги разпънат на кръст!
20
4
 
13
 
! Отговори
ЮнкерИшиаса преди 4 години
и да го защитавате и да не го защитавате кой знае колко Мишки е изял докато му дадат роля. в холивуд ако не си детенце на еврюгите, кривоносите чучковци ти правят ауспуха като северн поток 2 преди да те пуснат пред камера. примери бол. от брадчо питчу, през оня фафлек мафлек, че и големите с италиансктие именца сигурно също са свирили на ресаните цигулки.
19
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости на търкалета.Не ви ли е срам да наричате *** един мъртав човек,и той да не може да се защити?! Никакъв *** флуид не се усеща от Брандо.
18
1
 
21
 
! Отговори
А.Н. преди 4 години
Да...таковам...във флуидната глава автора на книгата, *** нйеден!
17
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всячески и целенасочено се опитват да ни подменят ценностите.

Спонсорирани публикации