Принц Хари и Меган Маркъл ще празнуват Коледа в Канада

Премиерът Трюдо ги поздрави
21 дек 2019 21:15, Нели Христова
20
Принц Хари и Меган Маркъл ще празнуват Коледа в Канада
Снимка: Reuters

Канцеларията на принц Хари потвърди, че той и семейството му ще бъдат в Канада за коледните празници, предаде Асошиейтед прес.

Хари, съпругата му Мегън и 7-месечният им син Арчи ще пропуснат традиционното коледно събиране, организирано от кралица Елизабет в имението й Сандрингам.

Снощи представители на Бъкингамския дворец потвърдиха, че семейството на Хари е в Канада, но не дадоха повече подробности.

Преди да се омъжи за Хари, Мегън е живяла дълги години в Канада, където се снима в сериала "Костюмари".

Канадският премиер Джъстин Трюдо приветства семейството с публикация в Туитър. "Принц Хари, Мегън, Арчи, всички ние ви пожелаваме спокоен и приятен престой в Канада", написа той. "Тук сте сред приятели и винаги сте добре дошли", добави Трюдо.

Съпружеската двойка си взема почивка от кралските задължения, отбелязва Асошиейтед прес. Хари беше казал, че той и брат му принц Уилям в момента се намират на различни места.
Хари освен това беше изразил недоволство, че медиите отразявали прекалено натрапчиво живота на младото му семейство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
проклятието на 2-я син. Толкова близо и толкова далеч е всичко. Затова е целия живот на тоя англосакс-*** е бил да бръкне в г*за на брат си. То не бяха оргии, не бяга лупинги с хеликоптери, пиянство. Накрая пак по същата причина си взе африканска прицеса, втора употреба. Половината Холивуд му вика Баджо. Нормално е на брат му да му писне от изпълненията му,Кофти е да осъзнаеш, че единствената причина за съществуването ти, е да си резервна гума в багажника, ако с брат ти се случи нещо.
8
0
 
4
 
! Отговори
Додо преди 4 години
Жигосаха го малкия *** с междурасова копелдакиня, за да си знае мястото! Зер, истинския му баща е Джими Хюит и всички го знаят!
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми Ко развият адаш бизнес от леглата то гледаи и ти даси там в играта парата е страшна
6
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 7Английската кралица няма никаква власт в Англия,а камо ли да има такава в Канада,че даже и имения!Монархията във Великобритания е отлично платена служба,без никакви отговорности!Ходещ музеен експонат!
5
0
 
3
 
! Отговори
Ши въ и.... преди 4 години
Бъ. Хъ.
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Местя!
3
0
 
7
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
а догодина хари ми обеща да са ми гости на вилатадори не съм го канил той сам се покани основно заради якото ми голф игрище в задния двор и баницата с боза преди шкембе чорбата които са любими на мегънслед като силно се разочарова от канада с нетърпение ще очаква да гостува у нас
2
4
 
23
 
! Отговори
Бако преди 4 години
А язе ше я празнуваме на село. Земал съм си почивка от тежките задължения, дека карам рейсат за Арчар. На коледа ше гътнем шопара Бойко, към 200 кила. Ше заложим сланинка и до нова година ше стане и бахурът. Кметът писал публикация у туитър да му резнам от бахура и саздърмата кога са готови, че иначе нема да изпише дръва за догодина за казаня.
1
0
 
19
 
! Отговори
Сержант преди 4 години
Тези ли деца, се борят с климатичните промени. ЛИцемерието на богаташите е бекрайно, но ме успокоява, това че и те ще умрат малко след нас.

Спонсорирани публикации