Кофти бивше според зодията - кои попадат в Топ 5?

Раците са кралици на драмата
5 яну 2020 21:43, Екип на Tialoto.bg
6
Кофти бивше според зодията - кои попадат в Топ 5?
Reuters

Раздялата е неприятно изживяване, но за съжаление почти неминуемо. Поне веднъж в живота си ще се сблъскате с нея и шансът да останете в добри отношения с бившия/ата е 50/50.  А знаете ли, че зодиакалният знак може да повлияе на това?

 
Вижте кои зодии не са добри бивши и трябва да внимавате как се разделяте с тях:

Скорпион 
 
Скорпионите са страстни и лоялни, но веднъж предадени, жилят до кръв. Ако изневерите на скорпион, се пригответе за тежко отмъщение. Той няма да се спре, докато не нарани бившия и не го „изобличи“ за провинението му пред всички. 
 
Лъв
 
Лъвът е много горд и егоистичен. Ако бъде зарязан, той ще се настрои негативно срещу бившия/ата си и няма да се поколебае да демонстрира превъзходство, ако случайно се засекат някъде. 
 
Рак 
 
Раците са кралици на драмата. Те са много емоционални и краят на връзката за тях е като край на света. Не се изненадвайте, ако месеци наред все още ви „висят на врата“ с емоционални изблици. 

Още за зодиите, които са кофти бивши четете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абсолютни глуууууупоооостиииииииииииииииии!
1
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Леле, ми те кажи-речи половината хора, бе!Значи да си търсим от другата половина, че ако, дип, нещо стане, поне да не тормозят. На тия слагаме по един кръс и никога с такива!

Спонсорирани публикации