Възобновяват съдебните дела срещу Майкъл Джексън

Двама ищци могат да съдят компаниите му
Обновена: 5 яну 2020 18:52 | 5 яну 2020 18:25, Анисия Иванова
33
Възобновяват съдебните дела срещу Майкъл Джексън
Снимка: Reuters

Възобновяват съдебните дела срещу покойния Майкъл Джексън. Това постанови американски съд. Според решението на магистратите двама мъже, обвиняващи Краля на попа в документалния филм "Да напуснеш Невърленд” в сексуални злоупотреби, могат да предявят съдебни искове срещу две от неговите компании, съобщи Bulgaria ON AIR.

Ищците твърдят, че са били сексуално малтретирани стотици пъти от певеца в края на 80-те и началото на 90-те години, докато са гостували в неговото ранчо, в присъствието на негови служители. Тогава те са били съответно на 10 и 7 години.

От семейството на Краля на попа отрекоха всички обвинения и описаха лентата на режисьора Дан Рийд като "публичен линч“.

Адвокат на наследниците на Джексън заяви: "Решението на Апелативния съд просто възражда съдебните дела срещу компаниите на Майкъл Джексън, в които абсурдно се твърди, че служителите на Майкъл по някакъв начин са отговорни за сексуално насилие, което никога не се е случило“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
6
 
! Отговори
М.Н преди 4 години
Майка им стара и *** мръсни,долни,жалки ***..Как не се наядоха бе?Колко още го тормозят човека?Не разбраха ли,че колкото и помия да хвърлят върху него той си остава ЛЕГЕНДА !! Това е..
28
0
 
6
 
! Отговори
deni преди 4 години
Айде да се гръмнат вече тия *** , оставете го да почива в мир , пари всичко е за пари пееше Майкъл .Той е легенда и краля на попа завинаги.
27
0
 
6
 
! Отговори
Niakoi преди 4 години
Ще го оставят ли този човек някога да почива в мир
26
0
 
5
 
! Отговори
Хм преди 4 години
Тия нали уж пари не щяха, направиха филма ей така, само да се оплачат.А каква стана тя!Все пак за пари било!Пусто дърво...То и тогава никой не им повярва, че от наранено его само го правят, ама сега вече работата е напълно ясна.Две мъжки *** търсят лесни пари!
25
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко милиона бил дал... Пич, дай да ти отрежа крака и да ти дам пари. Колко искаш? Какво може да обезщети нещо лошо, което ти е причинено? Няма такава сума. Няма начин и да получиш морално удовлетворение, защото злото е сторено. И ти трябва да живееш с него. Варна уж има 200 университета, а интелекта ти е като на кроманьонец. Вземи се запиши някъде там да учиш!
24
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво има да му се окипазява на Фреди? Спинозен гей. 100 % съзнателно е правил секс с някого след като вече е знаел, че е неизлечимо болен и заразен. Има ли по - голямо окипазяване от това? Ти иначе можеш да си го уважаваш колкото искаш.
23
3
 
9
 
! Отговори
Варна преди 4 години
Колко милиона им даде Майкъл без да е виновен, обаче тия *** нямат наяждане. Да им таковам демокрацията, щом нападат най-великият човек на планетата без причина!
22
0
 
4
 
! Отговори
Г.Т. преди 4 години
До Нямам Думи! 17Аз още чакам да видя как ще окепазят и Фреди Меркюри!
21
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1"Лакомията ще затрие света!Интересно,защо не го съдиха когато беше жив!?"Защото га му ядоха кифтетата им беше добре, сага пак са го закъсали!
20
1
 
3
 
! Отговори
Алов преди 4 години
Ша искат есхумация усещам
19
5
 
1
 
! Отговори
az преди 4 години
Ще плаща яко. Безплатно ли иска?
18
3
 
29
 
! Отговори
Киро Х преди 4 години
Майкъл каза истината за евреите - лихвари и го блъснаха под автобуса на секундата! Вече 11 години почти минаха от смъртта му, но не им пречи да продължават да лъжат и сквернословят по негов адрес!
17
4
 
30
 
! Отговори
Нямам Думи! преди 4 години
Нямам думи колко дребни душички са, колко жалки човеченца! Не го оставихте, дори, когато ни напусна! Без значение колко помия ще хвърлите по него, той ще си остане най-великият човек в света! А вие, вие можете... да вървите на майната си! Надявам се смейство джаксън да ви смачкат като *** в съда!
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя изгни и в ония свят вече,а още му харчат парите!Смех за малките им душички,жалко..
15
12
 
8
 
! Отговори
Сксално ограмотяване преди 4 години
Ми те момиченцата някъде към 10 год. възраст са физически готови за скс. Кажи-речи след първия цикъл. Момчетата, както е известно се развиват малко по-късно, но и те към 12-13 години са готови да започнат полово общуване. Желателно е с по-възвастна, за да преодолеят по-бързо психологическата бариера. Същото важи и за момичетата. За това много помага сксуалното възпитание от ранна възраст. Това ще помогне и за превенция на нежеланата бременност и полово предавани болести.
14
1
 
39
 
! Отговори
пак онзи преди 4 години
Изглежда, че в страната на неограничените възможности има възможност да съдиш покойник. А ако става дума за сексуални посегателства, няма нужда от доказателства. Автоматично печелиш.
13
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще бъде интересно как ще вземат показания от покойния в съда за да се защити? Нали според тяхната конституция, всеки обвиняем трябва да може да се защити в съда?
12
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е не го остивоха човеко и като умре
11
12
 
4
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
БАЩАТА НА МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН ОБЯВИ, ЧЕ ГО Е СКОПИЛ С ХИМИЧЕСКА ИНЖЕКЦИЯ ОЩЕ КАТО ДЕТЕ ЗА ДА НЕ СИ ИЗГУБИ ГЛАСА!ТЪЙ ,ЧЕ КАКВОТО И ДА Е ИМАЛ КАСТРАТА МЕЖДУ КРАКАТА СИ, ТО ЗА НИЩО СЕКСУАЛНО НЕ Е СТАВАЛО!НО Е ИЗВЕСТНО, ЧЕ МАЙКЪЛ ДЖЕКСЪН Е ИМАЛ ШАВЛИВИ РЪЦЕ :D
10
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Семейство Джексън може да съди режисьора на филма пък той нека докаже нещата за който говори. И сем. Джексън да изкарат хубави пари.

Спонсорирани публикации