Меган и Хари усилено търсят къща и охранители в Америка

Двамата искат да прекарат лятото в Лос Анджелис
Обновена: 2 фев 2020 11:31 | 2 фев 2020 11:31, Дарена Найденова
38
Меган и Хари усилено търсят къща и охранители в Америка
Снимка: БГНЕС

Принц Хари и Меган Маркъл смятат да останат в Америка колкото се може повече. Двойката напусна кралското семейство и отказа обществените финанси, с които се издържаше допреди няколко месеца. Херцозите на Съсекс в момента са в Канада заедно със сина си Арчи, но смятат съвсем скоро да се преместят в по-топлата част на Америка.

Според източници, говорили пред E Online, Меган и Хари искат да прекарат лятото си в Лос Анджелис, където херцогинята е отгледана.
 
„Започнаха да търсят къщи и дори интервюират охранителни фирми“.
 
Разбира се, Меган има доста изисквания към бъдещия си дом. Според близки до семейството, тя иска голяма къща, в която да организира бизнес срещите си и където ще може да кани приятели за партита. „Това са двете най-важни неща за нея“, казва източникът.
 
Напускането на кралското семейство от страна на Меган и Хари събуди огромен интерес по света и всяка тяхна стъпка се следеше много внимателно. Тази седмица дори беше излъчено специално предаване, в което участваха най-близките приятели на Хари.
 
Състезателят по поло Начо Фигерас казва, че принцът е страдал много от всичко, което му се е случило досега. „Той просто е един баща. Той е човек, който иска да предпази детето си и съпругата си от каквото и да е било“. Най-големият проблем на Хари, според Фигерас, е била хорската критика.
 
Още новини за звезди четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
13
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 4 години
Мени да *** назначат за охрана на тая фитка. Като иде до хладилника, ще я пазя от всяка вредна храна, да не тлъстее, ако иде на някой бар. Ще я пазя от мераклии и алкохол, не е полезен за жени. Само за мъже е, мене ще ме вземат ли за охрана? Я ми дайте номера на дъртата, да и звънна да се разберем за подробности.
9
0
 
25
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Тия са си надвили над масрафа, само така и не разбрах, защо ни занимавате с тях? Някакво английско графство ли сме станали, що ли?
8
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 6:Дарена още не е разбрала, все пак нали казват - български реотан. Пък и при преписването така става, един прави грешка, втори е повтаря и най-мразим да мислим
7
2
 
2
 
! Отговори
F5 преди 4 години
Крисчън Бейл като шизофреник ли е регистриран както повечето актьори?Това е защото ги нараняват и дори убиват , а после да излезе че са се самонаранили!
6
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напускането на кралското семейство не ги ли лиши от титлите?Докога по инерция ще ги наричате херцозите на Съсекс?
5
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв пудел се оказа този Хари?!!!
4
1
 
16
 
! Отговори
66231 преди 4 години
Абе, имам една такава къща под ръка и ми е свободнав момента, ама много се колебая да им я отдам - не се събуват и те, и приятелите им - много ще мизахабят балатума...
3
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи ... Меганчето е обратно в Америка , търси си огромна къща за "бизнес срещи" и партита , интервюират охранителни фирми за да са интересни когато ТЯ ходи на шопинг и по ВИП седянки с приятелки ...... а ПРИНЦА хари ... страдал много от всичко, което му се е случило досега и усилено врънкал баба си и баща си за кинти че да може да угажда на развихрилата се женичка.Е , това ако не е живот ПОД ЧЕХЪЛ .....
2
2
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОИ БЯХА ТЕЗИ???ВЕЧЕ СА БЕЗИНТЕРЕСНИ!!!-------------------МЕГАН МАРКЪЛ ОБЯВИ, ЧЕ СЕ ОТКАЗВАТ ОТ ТИТЛИТЕ ЗА ДА МОЖЕ СЛЕД РАЗПАДА НА БРИТАНИЯ ДВАМАТА ПРИНЦОВЕ ДА СЕ СЪРЕВНОВАВАТ ЗА КОРОНАТА НА АНГЛИЯ!! НО ДОТОГАВА ЩЕ МИНАТ МНОГО МНОГО ГОДИНИ!!!ТЕЗИ ДВАМАТА СА НИКОИ ВЕЧЕ И В БЛИЗКИТЕ ГОДИНИ ЩЕ СА НИКОЙ!
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Моля не ме занимавайте с обикновенни хора, нито са кралски особи нито нищо

Спонсорирани публикации